Meer resultaten voor implantaat

implantaat
Implantaten: een duurzame oplossing Implantaat.
Gewoon een beetje dom dat ik niet veel eerder voor een implantaat gekozen heb! In maart 2009 is er een implantaat geplaatst op de plek van de eerste grote kies links in mijn onderkaak. Nadat er een f Astrid Zomers Lees meer Lees meer ervaringen.
Ivorenkruis.nl.
Implantaten die als pijlers dienen onder een overkappingsprothese maakt u schoon met een zachte tandenborstel, ragers en/of superflossdraad. Poets tweemaal per dag het deel van het implantaat dat boven het tandvlees uitsteekt. Besteed extra aandacht aan de overgang van het implantaat naar het tandvlees.
Implantaten Centrum Mondzorg Waalre.
Een geplaatst implantaat zal volledig vastgroeien in het bot. Dit proces, dat osseointegratie wordt genoemd, duurt enkele maanden en zorgt ervoor dat het implantaat één wordt met het bot. Een implantaat gaat dan ook een leven lang mee. De bekendste oplossing is een overkappingsprothese op implantaten, ook wel bekend als het klikgebit.
Implantaten Amsterdam Noord en Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
Bij een slechte mondhygiëne kunt u uw implantaat verliezen. Implantaten die als pijlers dienen onder een overkappingsprothese maakt u schoon met een zachte tandenborstel, ragers en/of superflossdraad. Poets tweemaal per dag het deel van het implantaat dat boven het tandvlees uitsteekt.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: implantaat. implant aa t het; o; meervoud: implantaten 1 medisch geïmplanteerd orgaan of element: cochleair implantaat inwendige gehoorprothese. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Implantaten vanaf 899, Voor elke kwaliteit de juiste prijs.
Als het implantaat succesvol geplaatst is zal er na verloop van tijd een controle plaatsvinden. Dit gebeurt meestal een half jaar tot een jaar na de behandeling. Tijdens de controle zal er weer een röntgenfoto worden gemaakt om het implantaat te controleren.
Implantaten voor kunstgebit of kronen. Vink Dental.
Een implantaat op een kies is vergelijkbaar met een een implantaat voor een tand. Wat is een implantaat? Een implantaat kunt u zien als een soort kunstwortel, het is een titanium schroef die in het kaakbot wordt gezet. Het bot hecht zich in enkele maanden aan het titanium.
Vergoeding implantaat Tandartsverzekering.nl.
Het laten plaatsen van een implantaat is hiervoor de oplossing. Een implantaat functioneert als een kunstwortel. Het implantaat wordt in je kaak geplaatst en is gemaakt van titanium; materiaal dat je lichaam niet afstoot en waaraan bot zich goed kan hechten.

Contacteer ons