Meer resultaten voor implantaat

implantaat
Implantaten vanaf 899, Voor elke kwaliteit de juiste prijs.
Als het implantaat succesvol geplaatst is zal er na verloop van tijd een controle plaatsvinden. Dit gebeurt meestal een half jaar tot een jaar na de behandeling. Tijdens de controle zal er weer een röntgenfoto worden gemaakt om het implantaat te controleren.
Implantaten inbrengen in de kaak MKA Midden-Brabant.
Deze tarieven gelden ook voor het plaatsen van een solitair implantaat of implantaten in de zogenaamde esthetische zone vervanging van de voortanden in de bovenkaak. De kosten van de kroon of brug die op het implantaat worden geplaatst, worden apart in rekening gebracht door uw verwijzend tandarts.
Implantaten Medisch Spectrum Twente.
Een implantaat kunt u het beste vergelijken met een kunstwortel. Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht. Implantaten worden gemaakt van het lichaamsvriendelijke materiaal titanium. Soms zijn ze voorzien van een keramische laag.
Implantaten Amsterdam Noord en Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
Bij een slechte mondhygiëne kunt u uw implantaat verliezen. Implantaten die als pijlers dienen onder een overkappingsprothese maakt u schoon met een zachte tandenborstel, ragers en/of superflossdraad. Poets tweemaal per dag het deel van het implantaat dat boven het tandvlees uitsteekt.
Medisch Centrum Leeuwarden Implantaten.
In tweede instantie kan dan een implantaat geplaatst worden. De kans van slagen is zeer hoog: bijna 98% groeit vast. Als een implantaat niet vastgroeit, is daar niet altijd een reden voor aan te geven. Het implantaat zal uitgenomen moeten worden en het gat zal moeten genezen.
Implantaten voor kunstgebit of kronen. Vink Dental.
Een implantaat op een kies is vergelijkbaar met een een implantaat voor een tand. Wat is een implantaat? Een implantaat kunt u zien als een soort kunstwortel, het is een titanium schroef die in het kaakbot wordt gezet. Het bot hecht zich in enkele maanden aan het titanium.
Implantaat implantologie Orfeokliniek Zoetermeer.
Immers, het implantaat neemt de functie van een tandwortel over. Er zijn implantaten voor losse tanden en kiezen en zelfs voor hele kunstgebitten. Als het implantaat is geplaatst duurt het enkele maanden voordat er een kroon op kan worden gezet.
Benieuwd naar implantaten en wilt u meer informatie?
Soms lukt het niet om implantaten te zetten. Bijvoorbeeld omdat het kaakbot niet sterk genoeg is, of omdat het bot rond het implantaat niet aangroeit. Ook komt het voor dat een implantaat na verloop van tijd loslaat. Mogelijke oorzaken zijn roken, medicijngebruik met name chemotherapie en botontkalking osteoporose.

Contacteer ons