Op zoek naar implantaat?

implantaat
Implantaten Dental Clinics.
Indien de mondhygiƫne onvoldoende is kan er mucositis ontstoken tandvlees of peri-implantitis botafbraak rond het implantaat ontstaan. Roken en parodontale behandelingen in het verleden zijn een groot risico voor het helen van het wondbed rond het implantaat en vergroten de kans op mucositis of peri-implantitis.
Implantaat.
Bij 1 fase wordt het implantaat geplaatst en is het afdekplaatje healing abutment zichtbaar boven het tandvlees. Bij 2 fasen wordt het implantaat geplaatst en wordt het tandvlees er weer over heen gelegd. Als het implantaat is ingegroeid wordt het tandvlees weer weggehaald en dan wordt pas het abutment geplaatst.
Implantaten behandelingen Tandarts P.P.B.M. van der Kroft.
Een implantaat in de kaak als pijler voor tandvervanging komt het dichtst in de buurt van de natuurlijke tandwortel. Het aanbrengen van implantaten is inmiddels een betrouwbare behandelmethode en leidt normaliter tot een voorspelbaar goed eindresultaat. Waartoe dient een implantaat?
Vergoeding implantaat Tandartsverzekering.nl.
Het laten plaatsen van een implantaat is hiervoor de oplossing. Een implantaat functioneert als een kunstwortel. Het implantaat wordt in je kaak geplaatst en is gemaakt van titanium; materiaal dat je lichaam niet afstoot en waaraan bot zich goed kan hechten.
Implantaten voor kunstgebit of kronen. Vink Dental.
Een implantaat op een kies is vergelijkbaar met een een implantaat voor een tand. Wat is een implantaat? Een implantaat kunt u zien als een soort kunstwortel, het is een titanium schroef die in het kaakbot wordt gezet. Het bot hecht zich in enkele maanden aan het titanium.
Implantaten samengevat Tandarts.nl.
Het implantaat vervangt dus de natuurlijke tandwortel en kan dienen als een nieuw stevig fundament voor een kroon, brug of een kunstgebit. In de loop van de jaren zijn er vele implantaat systemen op de markt gekomen en de technieken verbeterd en uitgebreid.
Zorgkaart Nederland.
Implantaten: een duurzame oplossing Implantaat.
Gewoon een beetje dom dat ik niet veel eerder voor een implantaat gekozen heb! In maart 2009 is er een implantaat geplaatst op de plek van de eerste grote kies links in mijn onderkaak. Nadat er een f Astrid Zomers Lees meer Lees meer ervaringen.

Contacteer ons