Resultaten voor implantaat

implantaat
Implantaten vanaf 899, Voor elke kwaliteit de juiste prijs.
Als het implantaat succesvol geplaatst is zal er na verloop van tijd een controle plaatsvinden. Dit gebeurt meestal een half jaar tot een jaar na de behandeling. Tijdens de controle zal er weer een röntgenfoto worden gemaakt om het implantaat te controleren.
Hoe werkt een implantaatbehandeling? Implantaat.
Een aantal factoren is bepalend voor dit grote tijdsverschil, zoals het individuele herstelvermogen, het type implantaat dat gebruikt is en op welke positie in de kaak het implantaat geplaatst is. Of het implantaat in de onder of bovenkaak geplaatst is, is de grootst bepalende factor.
Implantaten Amsterdam Noord en Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
Bij een slechte mondhygiëne kunt u uw implantaat verliezen. Implantaten die als pijlers dienen onder een overkappingsprothese maakt u schoon met een zachte tandenborstel, ragers en/of superflossdraad. Poets tweemaal per dag het deel van het implantaat dat boven het tandvlees uitsteekt.
Implantaten Ziekenhuis Nij Smellinghe.
Het implantaat waarop een kunsttand wordt bevestigd. Het implantaat wordt in de kaak geplaatst en groeit vast in het bot. Wat is een implantaat? Een implantaat is een metalen plugje dat in het kaakbot wordt aangebracht. U kunt het vergelijken met een plug die in de muur wordt gezet om er een schilderijhaakje in te kunnen draaien.
Ivorenkruis.nl.
Implantaten die als pijlers dienen onder een overkappingsprothese maakt u schoon met een zachte tandenborstel, ragers en/of superflossdraad. Poets tweemaal per dag het deel van het implantaat dat boven het tandvlees uitsteekt. Besteed extra aandacht aan de overgang van het implantaat naar het tandvlees.
Implantaten 2017.
Heeft het implantaat voldoende houvast in de kaak dan kan daarop iets anders geplaatst worden. In veel gevallen zal er een kroon op geplaatst worden of een constructie om een volledige prothese op vast te klikken. Wat krijg je vergoed uit de Basisverzekering?
Implantaten behandelingen Tandarts P.P.B.M. van der Kroft.
Een implantaat in de kaak als pijler voor tandvervanging komt het dichtst in de buurt van de natuurlijke tandwortel. Het aanbrengen van implantaten is inmiddels een betrouwbare behandelmethode en leidt normaliter tot een voorspelbaar goed eindresultaat. Waartoe dient een implantaat?
Implantaten Dental Clinics.
Indien de mondhygiëne onvoldoende is kan er mucositis ontstoken tandvlees of peri-implantitis botafbraak rond het implantaat ontstaan. Roken en parodontale behandelingen in het verleden zijn een groot risico voor het helen van het wondbed rond het implantaat en vergroten de kans op mucositis of peri-implantitis.

Contacteer ons