Resultaten voor facings scheve tanden

facings scheve tanden
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
De onderstaande fotos laten het gebit van onze cliënten zien voor en na de plaatsing van facings. We maken tanden witter, zetten scheve tanden recht en vullen spleetjes op, zodat u een prachtig gebit krijgt. Voor Facings 1. Na facings 1.
Scheve tanden witter en rechter Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde.
Scheve tanden witter en rechter admin 2015-02-09T1224200000.: Scheve tanden witter en rechter. Scheve tanden kunnen je aardig dwars zitten. Hoewel anderen zeggen dat het wel meevalt, kijk je elke keer weer in de spiegel en denkt! Porseleinen facings kunnen je tanden witter maken en je kunt ze tevens recht laten zetten.
Composiet Facings plaatsen in Rotterdam.
Zo kan een facing worden geplaatst over de eigen tanden voor het opvullen van spleetjes, afgebroken hoekjes maar ook om tanden witter te maken en scheve tanden te maskeren. Met composiet facings zijn onze tandartsen in staat om met één behandeling een oogstrelend resultaat te behalen.
Een mooier gebit met facings Tandprothetiek Sophia.
De vorm en grootte kan worden aangepast. Die schildjes worden op verkleurde of kapotte tanden geplaatst. Ook kan met behulp van facings een standcorrectie worden uitgevoerd, met als resultaat dat de tandboog van uw gebit weer regelmatig is en scheve tanden zijn verdwenen.
Ivorenkruis.nl.
Ook kan hij spleetjes tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren. Door een val zijn twee tanden gebroken. Nog dezelfde dag zijn de tanden met composiet hersteld. Hoe lang gaat een facing mee? Een facing gaat vijf tot tien jaar en soms ook langer mee. Roken en veel koffie of thee drinken, werkt verkleuring in de hand. Een facing kan slijten of beschadigen als u bijvoorbeeld tandenknarst of op uw nagels bijt. De tandarts kan een gesleten of beschadigde facing altijd repareren of vervangen. Deze behandeling beschadigt de tand zelf niet. De tanden zijn verkleurd en staan niet mooi op een rij. De facing van composiet heeft zowel de kleur als de stand van de tanden verbeterd. Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein. Voor een facing van composiet hoeft de tandarts over het algemeen minder aan uw tand te slijpen.
Tanden bleken en facings Mondkliniek van Houten Mondkliniek van Houten.
Zo kan hij de vorm of de kleur van een tand veranderen. Ook kan hij spleetjes tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren. Een facing gaat vijf tot tien jaar en soms ook langer mee. De kosten van een facing hangen onder meer af van het materiaal dat de tandarts gebruikt. Facings vanaf 150.
Facings op scheve tanden.
U bevindt zich hier: Facings Facings Facings op scheve tanden. Facings op scheve tanden. Facings worden gebruikt om verkleurde en/of scheve tanden mee te behandelen. Facings op scheve tanden laten zetten is een snelle manier van je gebit opknappen, maar is dit wel de ideale manier?
Mooier met facings Gezondheidsnet.
Maar is zo'n' facing op je tanden wel goed voor het gebit? Facings zijn schildjes die op de tanden worden geplakt, om ze minder scheef, lichter, langer of breder te maken. Een tand of kies die te ver naar achteren staat, kan bijvoorbeeld dikker worden gemaakt. Facings kunnen ook spleetjes tussen de tanden opvullen.

Contacteer ons