Resultaten voor implantaat kies

implantaat kies
Een kroon op een implantaat! Als u een tand of kies mist.
Zoek nu uw tandarts. Selecteer hier uw tandarts, voor een nieuwe tand of kies op een implantaat. Een kroon op een implantaat, dé oplossing als u een tand of kies mist. Een kroon op een implantaat kan nodig zijn als u door sporten, slijtage of een parodontale aandoening een tand of kies mist.
Wat kost een implantaat? Implantaat.
Kosten en vergoeding kroon op een implantaat? Voor vergoeding van een kroon op implantaten gelden eigen regels. Doorgaans vindt er geen vergoeding plaats vanuit de basisverzekering. Kosten en vergoeding brug op implantaten? Voor vergoeding van een brug op implantaten gelden dezelfde regels als bij een kroon op implantaten.
Implantaat, kies trekken enz. Ouders Online.
Aan de andere kant is dat geen optie. Daar wordt in september een kies getrokken als de brug aan de andere kant geplaatst is en daar komt een implantaat. Daar kan geen brug omdat de kiezen aan weerszijden zich daar niet voor lenen en ik daar in de toekomst wellicht ook een implantaat laat plaatsen.
Octant Mondzorg Implantaten.
Vervanging van één enkele tand of kies. Als één enkele tand of kies ontbreekt, bijvoorbeeld door een ongeval, kan in de ontstane ruimte een implantaat worden geplaatst. Op dit implantaat wordt een kroon geplaatst. Deze behandeling biedt het grote voordeel dat de naburige tanden onaangetast blijven en niet hoeven te worden afgeslepen voor het plaatsen van een brug.
Implantaten vanaf 899, Voor elke kwaliteit de juiste prijs.
Als het implantaat succesvol geplaatst is zal er na verloop van tijd een controle plaatsvinden. Dit gebeurt meestal een half jaar tot een jaar na de behandeling. Tijdens de controle zal er weer een röntgenfoto worden gemaakt om het implantaat te controleren.
Implantaat kies Bogaard kliniek.
Grootste voordeel van een enkele implantaat bij een kies is dat de behandeling volledig los staat van de overige tanden en kiezen. Deze hoeven dus niet behandeld en zelfs niet belast te worden bij het plaatsen van de implantaat en de bijbehorende kroon.
Implantaat Uitleg en Behandeling Tandartspraktijk Dental Clinics.
Dankzij een implantaat blijven de vorm van uw kaakbot en de stand van uw tanden en kiezen behouden en kunt u weer goed kauwen en genieten van eten. Voor een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar. Links en downloads. Informatiebrief betreffende het trekken van een tand, kies of wortelrest.
Wat kost een implantaat?
Wat kost een implantaat? Wat kost het als je een implantaat kunstwortel krijgt met daarop een kroon? Hieronder zie je een voorbeeld van een rekening die je kunt krijgen na een dergelijke behandeling. Implantaat met kroon 1 fase. Initieel onderzoek implantologie.

Contacteer ons