Meer resultaten voor implantaat kies

implantaat kies
Vergoeding implantaat Tandartsverzekering.nl.
Indien je om wat voor reden dan ook een tand of kies mist, kan dit vervelend zijn voor bijvoorbeeld het kauwen van eten, praten of het tonen van je glimlach. Het laten plaatsen van een implantaat is hiervoor de oplossing. Een implantaat functioneert als een kunstwortel.
Implantaatbehandeling Implantaat.
Een implantaat heeft een minimale lengte en breedte nodig om zijn functie te kunnen vervullen. Het komt in bijna de helft van de gevallen voor dat er te weinig kaakbot is om een implantaat te plaatsen. Het kaakbot is minder geworden omdat in het verleden een tand of kies getrokken is.
Implantologie Hoorn.
Vereiste is dan dat de betreffende noodkroon en dus ook het implantaat dat daaraan vast zit absoluut niet zwaar belast mag worden. I s het mogelijk direct na het trekken van een tand of kies een implantaat te plaatse n?
Octant Mondzorg Implantaten.
Vervanging van één enkele tand of kies. Als één enkele tand of kies ontbreekt, bijvoorbeeld door een ongeval, kan in de ontstane ruimte een implantaat worden geplaatst. Op dit implantaat wordt een kroon geplaatst. Deze behandeling biedt het grote voordeel dat de naburige tanden onaangetast blijven en niet hoeven te worden afgeslepen voor het plaatsen van een brug.
Wat kost een implantaat?
Wat kost een implantaat? Wat kost het als je een implantaat kunstwortel krijgt met daarop een kroon? Hieronder zie je een voorbeeld van een rekening die je kunt krijgen na een dergelijke behandeling. Implantaat met kroon 1 fase. Initieel onderzoek implantologie.
Tandwortelimplantaat voor vervanging van een tand of kies.
Na de ingreep. In overleg met de tandarts heeft u een afspraak gemaakt voor het aanbrengen van een tandwortelimplantaat voor het vervangen van een tand of kies. Een implantaat is een soort kunstwortel gemaakt van titanium, die de MKA-chirurg vastzet in het kaakbot.
Implantaat voor een kies, gemaakt door een specialist!
Home Implantaten Implantaat kies. Een implantaat op een kies. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een kunstgebit. Bij al deze onderdelen is het wel belangrijk dat er een goed fundament is. Een implantaat in de kies kan de natuurlijke wortel van de kies vervangen, bijvoorbeeld wanneer deze.
Implantaat Uitleg en Behandeling Tandartspraktijk Dental Clinics.
Dankzij een implantaat blijven de vorm van uw kaakbot en de stand van uw tanden en kiezen behouden en kunt u weer goed kauwen en genieten van eten. Voor een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar. Links en downloads. Informatiebrief betreffende het trekken van een tand, kies of wortelrest.

Contacteer ons