Op zoek naar porselein tanden?

porselein tanden
Facings rechte en witte tanden Kosten, ervaringen en foto's.'
Vorm en kleur kunnen desgewenst nog worden aangepast. Facings van porselein. Bij porseleinen facings zijn twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling worden je tanden beslepen en wordt de vorm van de facings bepaald door middel van een afdruk van je tanden.
Porseleinen facing tanden voor een prachtig gebit.
Verkeert het gebit in een hele slechte staat, dan kan er niet altijd een facing over de tanden geplaatst worden. Daarom maak ik, cosmetisch tandarts Willem Polet, niet alleen facing tanden, maar ook kronen en bruggen van porselein. Dunne facing tanden van porselein voor een levensecht gebit.
Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde. Topfacings.nl in Arnhem tandarts, tandartspraktijk Specialist in facings en kronen van porselein. Meer dan 25 jaar ervaring.
Met 6 facings van porselein en tanden bleken kreeg zij weer een geweldigeuitstraling. Een duidelijk geval van tandenknarsen. In de meeste gevallen is dat prima op te lossen met porseleinen facings en kronen. De foto hierboven is genomen 3 jaar na het tanden bleken en plaatsen van 4 porseleinen facings en 2 porseleinen kronen op de boventanden.
prijs facings Tandarts.nl.
Ook het materiaal bepaalt de prijs: composiet of porselein is duurdermaar, ook duurzamer. Tot slot heb je nogal wat prijsverschillen wat betreft tandtechniekers. Deze zijn niet, zoals tandartsen, gebonden aan vaste tarieven. Groeten, Rick Dit Bericht is bewerkt door: Ricky op 2004-04-22 1945.: Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 6 jaar 7 maanden geleden. Geregistreerd: 11/09/2003 0100.: door Marjolein zo, 04/25/2004 0836.: ik heb paar weken geleden facings gekregen en betaalde 250 euro per facing. Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 8 jaar 11 maanden geleden. Geregistreerd: 03/20/2004 0100.: Ik ga morgen naar de tandarts. door Smokey zo, 04/25/2004 1735.: Ik ga morgen naar de tandarts om te overleggen over facings, bij mij zijn al mijn tanden er slecht aan toe en ik heb zo'n' 2000 euro om er wat aan te laten doen.
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
U bepaalt de kleur en vorm van uw gebit. Facings zijn schildjes van composiet of keramisch porselein die we over uw tanden plaatsen. Met facings repareren we eenvoudig afgebroken tanden en kiezen. Facings vullen bovendien spleetjes op, passen de stand van uw tanden aan en maken uw gebit witter.
Porseleinen facings een stralende lach voor altijd.
Wanneer uw voortanden erg scheef staan, verkleurd zijn, grote restauraties bevatten, of wanneer de vorm of symmetrie niet naar wens is, bestaat de mogelijkheid om met porseleinen facings uw tanden de vorm, stand, kleur en glans te geven zoals we graag zouden willen. Een laagje porselein, dat nog het meest op het originele tandglazuur lijkt, wordt na minimale preparatie, op de tanden bevestigd.
Kwaliteit.
Bij porselein kun je soms de tanden iets horen men ondervind dit door een tikgeluid, een opmerking wil ik graag hierbij maken dat eigen tanden ook van glazuur porselein zijn, kunststof is zachter en daardoor zal het ook minder geluid geven.
facings van porselein of composiet? Tandarts.nl.
Re: facings van porselein of composiet? door minique za, 11/27/2004 1442.: Ik licht de vraag van Clarissa er nog een keer uit.: Ik heb de wortelkanaalbehandeling door een cosmetische tandarts laten doen. Hij vertelde mij dat het mooiste en beste voor mijn tanden porseleinen facings zouden zijn.

Contacteer ons