Op zoek naar porselein tanden?

porselein tanden
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
U bepaalt de kleur en vorm van uw gebit. Facings zijn schildjes van composiet of keramisch porselein die we over uw tanden plaatsen. Met facings repareren we eenvoudig afgebroken tanden en kiezen. Facings vullen bovendien spleetjes op, passen de stand van uw tanden aan en maken uw gebit witter.
Ivorenkruis.nl.
Deze behandeling beschadigt de tand zelf niet. De tanden zijn verkleurd en staan niet mooi op een rij. De facing van composiet heeft zowel de kleur als de stand van de tanden verbeterd. Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein.
Facings worden aangebracht op tanden om hun uiterlijk te verfraaien.
Facings van porselein. Bij porseleinen facings zijn twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling worden je tanden beslepen en wordt de vorm van de facings bepaald door middel van een afdruk van je tanden. Ook worden er fotos van je tanden genomen en wordt de kleur van de facings nauwkeurig vastgesteld.
prijs facings Tandarts.nl.
Ook het materiaal bepaalt de prijs: composiet of porselein is duurdermaar, ook duurzamer. Tot slot heb je nogal wat prijsverschillen wat betreft tandtechniekers. Deze zijn niet, zoals tandartsen, gebonden aan vaste tarieven. Groeten, Rick Dit Bericht is bewerkt door: Ricky op 2004-04-22 1945.: Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 7 jaar 1 maand geleden. Geregistreerd: 11/09/2003 0100.: door Marjolein zo, 04/25/2004 0836.: ik heb paar weken geleden facings gekregen en betaalde 250 euro per facing. Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 9 jaar 5 maanden geleden. Geregistreerd: 03/20/2004 0100.: Ik ga morgen naar de tandarts. door Smokey zo, 04/25/2004 1735.: Ik ga morgen naar de tandarts om te overleggen over facings, bij mij zijn al mijn tanden er slecht aan toe en ik heb zo'n' 2000 euro om er wat aan te laten doen.
Kroon/brug Circum Dentem.
Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Het zijn kapjes van metaal en/of porselein, welke de oorspronkelijke vorm, kleur en functie van een tand zoveel mogelijk benaderen. Een kroon wordt geadviseerd op het moment dat een tand of kies te zwak is geworden om de grote bijt en kauwkrachten te weerstaan.
Materiaalkeuze Tandprothetische praktijk J.Hoogendijk.
Porselein is een mooi materiaal erg hard en slijtvast. Is men kunststof tanden gewend dan is het slecht wennen met een porseleinen gebit, het voelt in tegenstelling met kunststof vaak lomp en zwaar aan. Is men porselein gewend dan valt de kwaliteit van kunststof tanden tegen, want deze slijten sneller en verliezen daarmee hun esthetische eigenschappen.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Facings zijn een laagje tandkleurig materiaal van composiet of schildjes van porselein. Dit materiaal wordt op een of meerdere tanden geplakt. Hiermee kan de vorm of de kleur van een tand of een groep tanden aangepast worden. Ze worden vooral gebruikt om gebroken tanden te herstellen, spleten tussen tanden op te vullen, hoekjes te repareren of scheve tanden te maskeren.
Porseleinen Facings Amsterdam Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
Er wordt ongeveer een uur behandeltijd per keer ingepland. Tijdens de eerste behandeling wordt er eerst een klein laagje van de tanden afgeslepen. De tweede stap is dat er afdrukken worden gemaakt. Samen met u wordt de gewenste kleur en stand van de tanden bepaald.

Contacteer ons