Resultaten voor porselein tanden

porselein tanden
Porseleinen tanden enta.
enta Porseleinen tanden. enta Porseleinen tanden. Het gebruik van porseleinen tanden in tandprotheses heeft doorslaggevende voordelen voor de patiënt. Porseleinen tanden zijn zeer slijtvast en gaan daardoor lang mee. De positie van de tanden en kiezen is hierbij ook erg belangrijk.
Porseleinen facings geven een prachtige natuurgetrouwe esthetiek.
Het porselein wordt in het tandtechnisch laboratorium verwerkt als poeder waaraan een vloeistof wordt toegevoegd en vervolgens in een porseleinoven gebakken. Dit is de reden dat porseleinen facings niet direct in de mond gemaakt kunnen worden, maar altijd in minimaal twee zittingen worden gemaakt. Porseleinen facings, de behandeling. Het vervaardigen van porseleinen facings wordt gedaan in minimaal twee zittingen. In de eerste zitting zullen eventueel de tanden beslepen worden, daar waar de te corrigeren delen uitsteken naar voren of er zal een egaal dun laagje van het glazuur worden afgenomen.
prijs facings Tandarts.nl.
Ook het materiaal bepaalt de prijs: composiet of porselein is duurdermaar, ook duurzamer. Tot slot heb je nogal wat prijsverschillen wat betreft tandtechniekers. Deze zijn niet, zoals tandartsen, gebonden aan vaste tarieven. Groeten, Rick Dit Bericht is bewerkt door: Ricky op 2004-04-22 1945.: Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 6 jaar 10 maanden geleden. Geregistreerd: 11/09/2003 0100.: door Marjolein zo, 04/25/2004 0836.: ik heb paar weken geleden facings gekregen en betaalde 250 euro per facing. Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 9 jaar 2 maanden geleden. Geregistreerd: 03/20/2004 0100.: Ik ga morgen naar de tandarts. door Smokey zo, 04/25/2004 1735.: Ik ga morgen naar de tandarts om te overleggen over facings, bij mij zijn al mijn tanden er slecht aan toe en ik heb zo'n' 2000 euro om er wat aan te laten doen.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Facings zijn een laagje tandkleurig materiaal van composiet of schildjes van porselein. Dit materiaal wordt op een of meerdere tanden geplakt. Hiermee kan de vorm of de kleur van een tand of een groep tanden aangepast worden. Ze worden vooral gebruikt om gebroken tanden te herstellen, spleten tussen tanden op te vullen, hoekjes te repareren of scheve tanden te maskeren.
Porseleinen facings Esthetische Tandheelkunde Amsterdam oud ACTA tandartsen.
Bezoek aan technieker voor persoonlijke correctie bij plaatsing: 30 euro per facing. COMBINATIEBEHANDELING: PORSELEIN COMPOSIET.: Bij deze patiënt is, voordat de facings zijn gemaakt, door de parodontoloog het ondertandvlees verlaagd. Boven zijn 4 porseleinen op voortanden en daarachter 4 composiet facings gemaakt op hoektanden en eerste voorkiezen.
Facings rechte en witte tanden Kosten, ervaringen en foto's.'
Vorm en kleur kunnen desgewenst nog worden aangepast. Facings van porselein. Bij porseleinen facings zijn twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling worden je tanden beslepen en wordt de vorm van de facings bepaald door middel van een afdruk van je tanden.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Het kan bestaan uit composiet of porselein. Beide materialen zijn erg solide en maken de schildjes facings in principe even sterk als de rest van je tanden. In het geval van een composietfacing wordt een kleine laag tandkleurig materiaal aangebracht op de te behandelen tand.
Kronen en bruggen Soons.
Ook kunnen de tanden of kiezen aan weerszijden van de open ruimte naast elkaar toe gaan groeien, waardoor ze scheef gaan staan. Verbetering van het uiterlijk. Door gebruik te maken van speciale legeringen kunnen metaaldelen met duurzaam porselein opgebakken worden.

Contacteer ons