Meer resultaten voor porselein tanden

porselein tanden
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Beide materialen zijn erg solide en maken de schildjes facings in principe even sterk als de rest van je tanden. In het geval van een composietfacing wordt een kleine laag tandkleurig materiaal aangebracht op de te behandelen tand. Deze materiaalsoort is goedkoper en wat minder duurzaam als de porseleinvariant. In het geval van porseleinfacing wordt een klein schild van porselein op de tand aangebracht.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Facings zijn een laagje tandkleurig materiaal van composiet of schildjes van porselein. Dit materiaal wordt op een of meerdere tanden geplakt. Hiermee kan de vorm of de kleur van een tand of een groep tanden aangepast worden. Ze worden vooral gebruikt om gebroken tanden te herstellen, spleten tussen tanden op te vullen, hoekjes te repareren of scheve tanden te maskeren.
Tandartspraktijk Karsten Porselein tanden.
Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van porseleinen restauraties voor tanden. De restauraties zijn vervaardigd van alleen porselein schildjes of facings. of een basis van keramiek Zirkonium met opgebakken porselein. Onze porseleinen restauraties worden gemaakt door tandtechnisch laboratorium Keradent.
Porcelein facetten voor tanden, tandarts Terneuzen Tandarts Terneuzen praktijk Bonnez.
Tandarts voor Terneuzen. U bent hier. Home Behandelingen Porselein facetten voor tanden. Porselein facetten voor tanden. Tandheelkundige praktijk Terneuzen, Drs. Porselein facetten is een andere methode om tanden mooier te maken is het maken van porcelein facetten. Voordeel van porcelein facetten.:
Porseleinen tanden enta.
enta Porseleinen tanden. enta Porseleinen tanden. Het gebruik van porseleinen tanden in tandprotheses heeft doorslaggevende voordelen voor de patiƫnt. Porseleinen tanden zijn zeer slijtvast en gaan daardoor lang mee. De positie van de tanden en kiezen is hierbij ook erg belangrijk.
Kwaliteit.
Bij porselein kun je soms de tanden iets horen men ondervind dit door een tikgeluid, een opmerking wil ik graag hierbij maken dat eigen tanden ook van glazuur porselein zijn, kunststof is zachter en daardoor zal het ook minder geluid geven.
prijs facings Tandarts.nl.
Ook het materiaal bepaalt de prijs: composiet of porselein is duurdermaar, ook duurzamer. Tot slot heb je nogal wat prijsverschillen wat betreft tandtechniekers. Deze zijn niet, zoals tandartsen, gebonden aan vaste tarieven. Groeten, Rick Dit Bericht is bewerkt door: Ricky op 2004-04-22 1945.: Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 7 jaar 2 weken geleden. Geregistreerd: 11/09/2003 0100.: door Marjolein zo, 04/25/2004 0836.: ik heb paar weken geleden facings gekregen en betaalde 250 euro per facing. Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 9 jaar 4 maanden geleden. Geregistreerd: 03/20/2004 0100.: Ik ga morgen naar de tandarts. door Smokey zo, 04/25/2004 1735.: Ik ga morgen naar de tandarts om te overleggen over facings, bij mij zijn al mijn tanden er slecht aan toe en ik heb zo'n' 2000 euro om er wat aan te laten doen.
facings van porselein of composiet? Tandarts.nl.
Re: facings van porselein of composiet? door minique za, 11/27/2004 1442.: Ik licht de vraag van Clarissa er nog een keer uit.: Ik heb de wortelkanaalbehandeling door een cosmetische tandarts laten doen. Hij vertelde mij dat het mooiste en beste voor mijn tanden porseleinen facings zouden zijn.

Contacteer ons