Op zoek naar porseleinen schildjes op tanden?

porseleinen schildjes op tanden
Facings van topkwaliteit voor mooie tanden! Bekijk onze scherpe prijzen!
Onze tandarts stelt met u een behandelplan op zodat u weet wat er gaat gebeuren en wat de kosten zullen zijn. Daarna worden er gebitsafdrukken gemaakt van de situatie zoals die nu is en gaat de tandarts de tanden prepareren waar en indien nodig. Na het nemen van de afdrukken wordt begonnen met de vervardiging. Na een bepaalde periode, wanneer de facings voor uw tanden gereed zijn, komt u terug voor het laten plaatsen. Tarieven voor facings. Bij Vink Dental is alles mogelijk, en dat tegen een zeer scherp tarief. U weet precies wat u kwijt bent voor uw porseleinen facings of composiet facings.
Ivorenkruis.nl.
Op de tand is een porseleinen facing geplaatst. Hoe voelt een facing? Een facing voelt zoals een eigen tand. Misschien moet u er eerst even aan wennen. Praten kan in het begin wat problemen geven als uw tanden langer zijn gemaakt.
Facings voor tanden: composiet of porselein? Dokterdokter.nl.
Een facing voor de tanden is een dun laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of porselein dat op de eigen tand wordt geplakt. Het wordt ook wel veneer genoemd. Facings voor tanden kunnen een ideale oplossing zijn voor gebitsverfraaiing. Het vervelende spleetje tussen de tanden, een afgebroken tand of verkleurde tanden zijn met een facing snel verholpen. Facings voor tanden worden ook gebruikt om scheve tanden te maskeren en om hoekjes te herstellen. Facings voor tanden gaan zon vijf tot tien jaar mee. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zal een facing verkleuren door bijvoorbeeld roken of rode wijn drinken, maar hij kan ook slijten of beschadigen door tandenknarsen of nagelbijten. De tandarts kan dan altijd een facing repareren of vervangen zonder dat de eigen tand beschadigt. Voor en nadelen composiet of porseleinen facing.
Porseleinen facing tanden voor een prachtig gebit.
Mooie tanden maken is hun passie en zij doen ook niet anders dan dat. Met meer dan 1500 porseleinen facings en porseleinen kronen per jaar zijn zij ervaringsdeskundigen op dit specifieke gebied.Vooral ook de duurzaamheid van zijn kronen en facings spelen voor hen een enorm grote rol.
Porseleinen facings Esthetische Tandheelkunde Amsterdam oud ACTA tandartsen.
Porseleinen facings foto's.' Bijzondere gevallen foto's.' E-mail niet verzonden! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! Tandheelkundig specialist plaatst porseleinen facings. Uw porseleinen facings worden geplaatst door een ervaren tandheelkundige die specialist is in het uitvoeren van facingsbehandelingen.
composiet facings: een trauma Tandarts.nl.
Een goede facing is slechts een laagje op de tand, gemaakt van kunsthars/composiet in tandkleur. Deze kleur dient overeen te komen met jouw eigen tandkleur, mits je expliciet verzocht hebt om een andere kleur vaak lichter is het verzoek. Echter het laagje dient de hele tand te bedekken, dat wil zeggen dat als jij lacht of dat wanneer je gebit van een andere kant bekeken wordt dat je niets van je eigen tand dient te zien, maar slechts het laagje wat de tandarts heeft aangebracht. Flossen is absolute noodzaak voor het gezond houden van je tanden en tandvlees. Dus dat je nu niet meer kan flossen is niet juist. Ook moet je gewoon gebruik kunnen maken van tandenstokers. Mocht je in de toekomst denken aan porseleinen facings dan bestaan deze tegenwoordig uit alleen maar tandkleurig keramiek wat inhoudt dat je geen metaalrand ziet langs je tandvlees.
Facings rechte en witte tanden Kosten, ervaringen en foto's.'
Het zijn tandkleurige schildjes van porselein of composiet versterkte kunststof die op de tanden worden bevestigd. De kleur kan variëren van normaal tot het wit van de Hollywood-smile, afhankelijk van je wensen en de staat van je gebit. Facings kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. De keuze voor het materiaal is van een aantal factoren afhankelijk. Composiet is makkelijker aan te brengen, goedkoper en het resultaat is beter te voorspellen dan bij porselein. Composiet heeft daarnaast als voordeel dat het makkelijk te herstellen is als er een beschadiging van de facing optreedt. Porselein is duurder, maar heeft als voordeel dat het langer mooi blijft. Bij beschadiging moet wel direct de gehele porseleinen facing vervangen worden.
Facings voor een prachtig gebit.
Een facing ziet er net zo natuurlijk uit als de overige tanden. Wat is een facing? Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Hoe lang gaat een facing mee? Een facing gaat vijf tot tien jaar en soms ook langer mee. Roken en veel koffie of thee drinken werkt verkleuring van de facing in de hand. Een facing kan slijten of beschadigen als u bijvoorbeeld tandenknarst of op uw nagels bijt. Wij kunnen een gesleten of beschadigde facing altijd repareren of vervangen. De tandarts beschadigt de tand zelf bij deze behandeling niet. Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein. Voor een facing van composiet hoeft de tandarts over het algemeen minder aan uw tand te slijpen. Waaruit bestaat de behandeling voor een facing? Het aanbrengen van een facing verloopt in een aantal stappen. Een facing van composiet brengt de tandarts in één behandeling aan. Een porseleinen facing wordt in een tandtechnisch laboratorium gemaakt.

Contacteer ons