Op zoek naar porseleinen schildjes op tanden?

porseleinen schildjes op tanden
Facings plaatsen? Smile2Go! Smile2go.
Kies je voor een facing van porselein, dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat het nodige glazuur van je tanden af moet worden geslepen. Er is namelijk ruimte nodig in je mond, omdat porseleinen facings minimaal een halve milimeter dik moeten zijn. Na het bepalen van de kleur en het slijpen tanden, wordt het tijd om een afdruk te maken van je gebit. Deze gipsafdruk wordt door de tandarts naar het tandtechnisch laboratorium gestuurd. Met behulp van jouw gipstanden gaan ze daar aan de slag om perfect passende facings te maken. Aan de hand van je gipsgebit kunnen ze iedere facing alvast de juiste vorm en kleur meegeven. Als alle facings klaar zijn, wordt behandeling nummer twee gepland. Tijdens deze tweede behandeling worden de schildjes een voor een op je eigen tanden gezet.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Het kan bestaan uit composiet of porselein. Beide materialen zijn erg solide en maken de schildjes facings in principe even sterk als de rest van je tanden. In het geval van een composietfacing wordt een kleine laag tandkleurig materiaal aangebracht op de te behandelen tand. Deze materiaalsoort is goedkoper en wat minder duurzaam als de porseleinvariant. In het geval van porseleinfacing wordt een klein schild van porselein op de tand aangebracht. Er kan, zoals hierboven reeds omschreven, onderscheid gemaakt worden tussen een composiet of porseleinen facing.
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst.
Facings vullen bovendien spleetjes op, passen de stand van uw tanden aan en maken uw gebit witter. U bepaalt in samenspraak met de tandarts de gewenste kleur en vorm van uw tanden. Maak een afspraak Bel: 020 420 4367. Composiet en porseleinen facings. Er bestaan twee typen facings: composiet en porseleinen facings. In beide gevallen gaat het om schildjes die we over uw tanden plaatsen.
Facing.
Het plaatsen van een porseleinen facing. Tijdens het eerste bezoek slijpt de tandarts een dun laagje van het glazuur van de te behandelen tand af. Zo past de facing goed over je tand heen en voelt het comfortabel aan. Aan de hand van een afdruk van je afgeslepen tand, maakt de tandarts een facing die nauw aansluit op de vorm, kleur en grootte van de andere tanden.
Facings van BriteSmile Verander vorm en kleur van je tanden.
Mooiste Smile v/a. Met facings corrigeer je diverse esthetische problemen met je tanden. Met deze heel dunne schildjes verander je moeite en pijnloos de vorm en kleur van je tanden. Een verkleurde tand kan worden gecamoufleerd, spleetjes weggewerkt. Hoekjes en scheve tanden worden gemaskeerd.
Wat zijn facings voor mijn tanden? Facings Dentique esthetische tandzorg.
Een facings behandeling is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand of tanden wordt geplakt. Bij Dentique bieden we u twee soorten facings aan voor uw tanden: de facings van composiet of van porselein. De voorkeur van Dentique gaat uit naar porselein. Voordelen voor de tanden van porseleinen facings zijn de hardheid, duurzaamheid, kwaliteit en esthetische waarde.
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Soms kunnen tanden er minder fraai uitzien. Ze staan bijvoorbeeld scheef, zijn verkleurd of er zijn hoekjes van afgebroken. Met een zogenaamde facing is dat uiterlijk te verfraaien. Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt. Composiet of porseleinen facing?
Facings Amsterdam Tandartspraktijk De Liefde.
Facings zijn een soort schildjes, bestaande uit tandkleurig composiet of porselein, die over uw tanden geplaatst worden. De tandarts plakt het materiaal op de tand, waarna hij de vorm en kleur verandert. Ook kunt u scheve tanden laten maskeren, zodat u een rechter gebit krijgt. Maak een afspraak Bel: 020 614 0053. Verschil tussen composiet en porseleinen facings.

Contacteer ons