Resultaten voor prothese tanden

prothese tanden
Ivoren Kruis.
Gebitsprothese na een totale extractie.
Een immediaat-prothese is een gebitsprothese die onmiddellijk wordt geplaatst na het trekken van de tanden en kiezen. De prothese vervangt dus direct de verwijderde tanden en kiezen. Het is misschien een vreemd idee dat u een gebitsprothese krijgt over de verse wonden in uw mond.
Wel of geen kunstgebit? Of misschien gedeeltelijk?
Om een prothese op implantaten te laten maken bent u wel even bezig. De hele procedure beslaat vijf maanden tot soms wel een jaar. Werkwijze bij prothese op implantaten. Uw eerste kunstgebit aanmeten. Als er teveel kiezen getrokken zijn, of als er tanden gaan ontbreken zal er een vervanging moeten komen.
Samenwerkende Tandartsen. Kunstgebit Samenwerken Tandartsen.
Hierbij worden de nog resterende tanden en kiezen verwijderd en wordt direct een prothese over de extractiewond geplaatst. Als u het nieuwe gebit krijgt, zult u merken, dat het moet wennen. Vaak zal bij het vernieuwen van uw prothese bekeken worden of een prothese op implantaten mogelijk is, waardoor uw prothese nog beter vastzit.
Wat zijn de voordelen en nadelen van een Kunstgebit?
Spoel het kunstgebit daarom na iedere maaltijd af of, wanneer dit niet kan door middel van het kleefmiddel, poets de tanden dan tussendoor gewoon in de mond. Poets sowieso eenmaal daags het kunstgebit met een speciale prothese tandenborstel en tandpasta.
Gebitsprothese? Hoe kiest u voor de juiste variant?
De laatste variant is het zogenaamde schroefgebit. Hierbij wordt de prothese niet op de kunstwortel geklikt, maar eraan vastgeschroefd zodat de prothese permanent aan de kaak is bevestigd. Het grote voordeel is dat deze vaste gebitsprothese de gebruiker het gevoel van eigen tanden geeft naast de voordelen van de implantaatprothese.
Ivoren Ivorenkruis.nl. Kruis.
Ververs het water iedere dag. Uw kunstgebit kunt u ook in een glas gevuld met een reinigingsmiddel bewaren. Spoel uw kunstgebit altijd goed af met water voordat u het weer in uw mond plaatst. Reinig uw prothese na iedere maaltijd.
Kunstgebit nodig? Wij verzorgen prothesen en kunstgebitten.
Na de behandeling zult u versteld staan van het resultaat. Een kunstgebit van Vink Dental doet zo natuurlijk aan dat uzelf en anderen het verschil niet zullen zien. Een nieuw kunstgebit van Vink Dental geeft u het gevoel dat u uw oude tanden weer terug heeft.

Contacteer ons