Resultaten voor tand implantaat

tand implantaat
Implantaatbehandeling Implantaat.
Een implantaat heeft een minimale lengte en breedte nodig om zijn functie te kunnen vervullen. Het komt in bijna de helft van de gevallen voor dat er te weinig kaakbot is om een implantaat te plaatsen. Het kaakbot is minder geworden omdat in het verleden een tand of kies getrokken is.
Implantologie: Implantaten van Tandzorg Kralingen Rotterdam.
Bij het ontbreken van één tand of kies.; Wanneer u één ontbrekende tand of kies heeft plaatst de tandarts een kroon op het implantaat. Bij het ontbreken van meerdere tanden of kiezen.; Wanneer u meerdere ontbrekende tanden of kiezen heeft plaatst de tandarts een brug op de implantaten.
Implantaat Uitleg en Behandeling Tandartspraktijk Dental Clinics.
Dankzij een implantaat blijven de vorm van uw kaakbot en de stand van uw tanden en kiezen behouden en kunt u weer goed kauwen en genieten van eten. Voor een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar. Links en downloads. Informatiebrief betreffende het trekken van een tand, kies of wortelrest.
Tandimplantaten Wat zijn het en wat zijn de voordelen?
Wanneer zijn tandimplantaten een goede oplossing? Bij vervanging van een enkele tand: kroon op implantaat. Bij vervanging van meerdere tanden: brug op implantaat of uitneembare frameprothese op implantaat. Bij vervanging van alle tanden: een vaste prothese of een uitneembare prothese klikgebit.
Tandimplantaten nodig in uw bovenkaak of onderkaak?
Na de plaatsing van een implantaat. Wanneer een implantaat geplaatst is duurt het nog drie tot zes maanden voor het voldoende aan het bot gehecht is. In die tijd moeten de implantaten de tijd hebben om zich goed te hechten en mag u dus geen harde dingen eten. De kosten van een tandimplantaat. Bent u benieuwd naar de kosten van een tandimplantaat? Bekijkt u dan voor een indicatie onze pagina met tarieven. Kies een behandeling. Ik wil graag informatie over Maak een keuze. Tand of kies trekken.
Implantaten Tanden Bij de Specialist Tandarts NGdent.nl.
Home Behandelingen Implantaten. Wat is een tandimplantaat? 1: Natuurlijke tand 2: Implantaat 3: Kroon. Een implantaat is een kunstwortel tand geïmplanteerd in de plaats van een natuurlijke tand. Implantaten hebben de vorm van een schroef die wordt ingebracht in het kaakbot.
Implantaten: een duurzame oplossing Implantaat.
Met enige regelmaat sneuvelde er een tand of kies, wat met een plaatje opgelost werd. Totdat het niet meer met een plaatje Antoinette van de J. Lees meer Lees meer ervaringen. Gewoon een beetje dom dat ik niet veel eerder voor een implantaat gekozen heb!
Tandimplantaat Wikipedia.
Op de plaats waar een tand dient getrokken te worden, kan men meestal ter vervanging een implantaat met kroon plaatsen. Dit is meestal een schroefvormige titaniumstructuur, al dan niet bedekt met een speciale coating. Elk merk implantaat heeft zijn specifieke vorm van implanteren.

Contacteer ons