Resultaten voor tand implantaat

tand implantaat
Implantaten samengevat Tandarts.nl.
Hierna vindt u uitgebreide informatie over implantaten. Een implantaat lijkt op een titanium schroefje en is te vergelijken met een kunstwortel, die op de plaats kan worden gezet van de wortel van de tand of kies die in uw gebit verloren is gegaan.
Implantaten voor kunstgebit of kronen. Vink Dental.
Een implantaat op een kies is vergelijkbaar met een een implantaat voor een tand. Wat is een implantaat? Een implantaat kunt u zien als een soort kunstwortel, het is een titanium schroef die in het kaakbot wordt gezet. Het bot hecht zich in enkele maanden aan het titanium.
Implantaten, implantoloog en implantologische behandelingen.
Bovendien ziet en voelt een kroon op een implantaat als een echte tand. Implantaten kunnen ook dienen ter ondersteuning van een kunstgebit dat erg los zit. Twee implantaten kunnen het kunstgebit dan weer voldoende houvast geven zodat dit weer vastzit.
Implantaten behandelingen Tandarts P.P.B.M. van der Kroft.
Waartoe dient een implantaat? Een implantaat dient als vervanging van een echte tandwortel en biedt houvast aan.: Een kroon vervanging van één enkele tand of kies. Als één enkele tand of kies ontbreekt, bijvoorbeeld door een ongeval, kan in de ontstane ruimte een implantaat worden geplaatst.
Implantaat bij één missende tand of kies.
Een missende tand of kies kan vaak vervangen worden door een brug, een etsbrug of door een uitneembare prothese een plaatje. Een andere mogelijkheid is de missende tand of kies te vervangen door een implantaat. Een implantaat is een kunstwortel van titanium.
Implantologie: Implantaten van Tandzorg Kralingen Rotterdam.
Wanneer u één ontbrekende tand of kies heeft plaatst de tandarts een kroon op het implantaat. Bij het ontbreken van meerdere tanden of kiezen.; Wanneer u meerdere ontbrekende tanden of kiezen heeft plaatst de tandarts een brug op de implantaten.
Implantaten Tanden Bij de Specialist Tandarts NGdent.nl.
Home Behandelingen Implantaten. Wat is een tandimplantaat? 1: Natuurlijke tand 2: Implantaat 3: Kroon. Een implantaat is een kunstwortel tand geïmplanteerd in de plaats van een natuurlijke tand. Implantaten hebben de vorm van een schroef die wordt ingebracht in het kaakbot.
Tandimplantaten Een blijvende stralende lach!
Voorbeelden van toepassingen.: Bij vervanging van een enkele tand: kroon op implantaat. Bij vervanging van meerdere tanden: brug op implantaat. Ondersteuning van uitneembare constructie: frameprothese op implantaat. Volledige vaste prothese op implantaten all-on-4 of all-on-6. Vervanging van loszittend kunstgebit door kunstgebit op implantaten klikgebit.

Contacteer ons