Meer resultaten voor tand implantaat

tand implantaat
Implantaten voor kunstgebit of kronen. Vink Dental.
Een implantaat op een kies is vergelijkbaar met een een implantaat voor een tand. Wat is een implantaat? Een implantaat kunt u zien als een soort kunstwortel, het is een titanium schroef die in het kaakbot wordt gezet. Het bot hecht zich in enkele maanden aan het titanium.
Tandimplantaten nodig in uw bovenkaak of onderkaak?
Mooie" tanden in een gezonde mond, zonder angst." Kies / tand trekken. Hebt u een of meerdere tandimplantaten nodig? Dan bent u bij Tandarts van der Lee aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van alle informatie over deze tandheelkundige ingreep. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen! Wat is een tandimplantaat? Een tandimplantaat is eigenlijk goed te vergelijken met een kunstwortel. Als uw eigen tandwortel niet meer voldoet, dan kan er een kunstmatige vervanging ingezet worden. Dit is een schroef die in uw kaak wordt geplaatst. Daar bovenop komt vaak een kroon, brug of overkappingsprothese. Implantaten kunnen zowel in de bovenkaak als onderkaak geplaatst worden. Het kaakbot en tandvlees moeten allebei gezond zijn voordat de behandeling kan beginnen. Is dit nog niet het geval, dan kunnen wij daar natuurlijk ook voor zorgen. De tandarts of kaakchirurg zal de behandeling voltrekken. Een tandimplantaat laten plaatsen. Implantaten zijn te vergelijken met schroeven die van binnen hol zijn. Soms hebben ze een keramische laag. Wanneer een implantaat geplaatst is, moeten ze eerst aan het bot vastgroeien of ermee vergroeien.
Zorgkaart Nederland.
Vergoeding implantaat Tandartsverzekering.nl.
Home Vergoedingen Implantaat. Indien je om wat voor reden dan ook een tand of kies mist, kan dit vervelend zijn voor bijvoorbeeld het kauwen van eten, praten of het tonen van je glimlach. Het laten plaatsen van een implantaat is hiervoor de oplossing.
Implantologie: Implantaten van Tandzorg Kralingen Rotterdam.
Wanneer u één ontbrekende tand of kies heeft plaatst de tandarts een kroon op het implantaat. Bij het ontbreken van meerdere tanden of kiezen.; Wanneer u meerdere ontbrekende tanden of kiezen heeft plaatst de tandarts een brug op de implantaten.
Implantaten, implantoloog en implantologische behandelingen.
Bovendien ziet en voelt een kroon op een implantaat als een echte tand. Implantaten kunnen ook dienen ter ondersteuning van een kunstgebit dat erg los zit. Twee implantaten kunnen het kunstgebit dan weer voldoende houvast geven zodat dit weer vastzit.
Tandimplantaten Een blijvende stralende lach!
Voorbeelden van toepassingen.: Bij vervanging van een enkele tand: kroon op implantaat. Bij vervanging van meerdere tanden: brug op implantaat. Ondersteuning van uitneembare constructie: frameprothese op implantaat. Volledige vaste prothese op implantaten all-on-4 of all-on-6. Vervanging van loszittend kunstgebit door kunstgebit op implantaten klikgebit.
Tandimplantaten Wat zijn het en wat zijn de voordelen?
Wanneer zijn tandimplantaten een goede oplossing? Bij vervanging van een enkele tand: kroon op implantaat. Bij vervanging van meerdere tanden: brug op implantaat of uitneembare frameprothese op implantaat. Bij vervanging van alle tanden: een vaste prothese of een uitneembare prothese klikgebit.

Contacteer ons