Meer resultaten voor wat kosten facings

wat kosten facings
Facings kosten.
Facings zonder slijpen. Facings kosten 2015. Facings kosten 2013. Facings in Turkije. Ga direct naar. Vaak gestelde vragen. Wat zijn composiet facings? Wat zijn porseleinen facings? Kan je facings bleken? Wat kosten facings? Kan je ook een enkele facing nemen?
Facings Kosten Prijzen Wat Betaalt u Voor Facings?
Het onderstaand overzicht geeft u een globaal beeld wat het plaatsen van facings kost. Informeer of uw tandarts ook facings plaatst of vind een kliniek in uw eigen stad. Kosten Facings Kliniek Tandarts. Porseleinen Facings Vanaf 400., Composiet Facings Vanaf 75.
Facings Ede gld.
Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein. Voor een facing van composiet hoeft de tandarts over het algemeen minder aan uw tand te slijpen. Ook is het resultaat beter voorspelbaar en de kosten zijn aanzienlijk lager dan bij een porseleinen facing.
Facings De Gebitskliniek.
Regelmatig met een zachte borstel poetsen en met regelmaat flosdraad of ragers gebruiken om de tanden schoon te houden wordt aangeraden. Wat kosten facings? De kosten van facings hangen af van onder meer de keuze voor het materiaal gebruikt wordt.
prijs facings Tandarts.nl.
Ik kan je helaas nog niet vertellen wat het mij gaat kosten, volgens mijn tandarts is mijn tandvlees er slecht aan toe en moet ik eerst dat in orde maken. Dus goed poetsenvandaag sonicare gekocht en heb wat spoeling van hem meegekregen. Voor mij is het dus nog even wat maandjes afwachten. Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 2 jaar 2 maanden geleden. Geregistreerd: 12/17/2001 0100.: Er bestaan grote. door de digitale tandarts wo, 04/28/2004 1659.: Er bestaan grote prijsverschillen tussen facings. Het grootste verschil zit tussen direct aangebrachte facings met behulp van witte vulling composiet en door de tandtechnieker vervaardigde porseleinen facings indirect.
FACINGS ALLEEN KWALITEIT GELDT VOOR ONS. COMPOSIET FACINGS beste genomineerd ex ACTA tandartsen gratis info-intake
Composiet facings kosten 175 euro per stuk. Vaak wordt er achter de hoektand tegen de buitenkant van de voor kiezen ook composietmateriaal aangebracht om het kleurcontrast tussen de nieuwe facings en de niet behandelde kiezen aan te passen. Zo een buitenkant facing kost 110 euro.Als men verzekerd is dekken de meeste verzekeringen deze composiet behandelingen. Wat is het verschil tussen een composiet facing en een porseleinen facing?
Overzicht van prijzen facings, facing kosten en facings prijs.
Home / Financieel / Facings kosten. Facings kosten admin 2017-09-07T1526200000.: Sinds 1 januari 2013 mogen tandartsen hun tarief niet zelf meer bepalen. De facings prijs is wettelijk vastgesteld. De prijzen van cosmetische tandheelkundige behandelingen liggen vast, dus ook van de facing kosten.
Mooier met facings Gezondheidsnet.
Mensen moeten hun gebit echt goed schoonhouden en gezond tandvlees hebben, anders kunnen er ontstekingen ontstaan. Nagelbijters en tandenknarsers kunnen beter ook niet aan facings beginnen. Zij lopen risico dat er stukjes van afbreken. Wat kost het? Een facing van composiet kost ongeveer 100 per tand. Een facing van porselein kost 500 tot 800. Vaak wordt een deel van de kosten vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering.

Contacteer ons