Resultaten voor wat kosten facings

wat kosten facings
Porseleinen Facings Amsterdam Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
Wat zijn de kosten van een porseleinen facing? De globale kosten van een porseleinen facing bedraagt per tand tussen de 250, en 300. Dit is afhankelijk van de behandeling. Porseleinen facings zijn in het algemeen duurderde dan composiet facings. Dit komt door.:
Wat zijn facings en welke kosten zijn eraan verbonden?
Het verschil is dat een kroon de gehele tand bedekt en een facing enkel de voorzijde. Wij hebben in onze praktijk in Culemborg speciale apparatuur om het optimale resultaat te bereiken. Wil je ook een mooi en fris gebit? Tandarts Dennis en Daisy-Joyce vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten van facings.
Overzicht van prijzen facings, facing kosten en facings prijs.
De facings prijs is wettelijk vastgesteld. De prijzen van cosmetische tandheelkundige behandelingen liggen vast, dus ook van de facing kosten. De kosten van een facing zijn dus vooraf bekend en kom je nooit voor verassingen te staan. Vaste prijzen facings.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Onder overige tandheelkundige behandelingen vallen in de regel ook de kosten van een facingsbehandeling met medische grondslag. Ter verduidelijking worden in onderstaand tabeloverzicht de vergoedingen voor facings bij verschillende tandartsverzekeringen met elkaar vergeleken. Facing V15: composiet of confectie. 75% tot maximaal 250.,
Facings laten plaatsen De Gebitskliniek.
hebben facings extra onderhoud nodig? Facings hebben geen extra onderhoud nodig. U dient wel, zoals altijd, uw gebit goed schoon te houden. Regelmatig met een zachte borstel poetsen en met regelmaat flosdraad of ragers gebruiken om de tanden schoon te houden wordt aangeraden. Wat kosten facings?
Facings voor een prachtig gebit.
Wat kost een facing? De kosten van een facing hangen onder meer af van het materiaal dat de tandarts gebruikt. Een facing van composiet is aanzienlijk goedkoper dan een facing van porselein. Dit prijsverschil ontstaat onder andere door de kosten van het tandtechnisch laboratorium. De kosten van een facing van porselein liggen tussen de 300 en 350 euro per tand. Een facing van composiet is ongeveer 120 euro per tand. De keuze van de facing wordt mede bepaald door de mate van verkleuring van de tand. Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft worden facings vaak geheel of gedeeltelijk vergoed.
prijs facings Tandarts.nl.
Ik kan je helaas nog niet vertellen wat het mij gaat kosten, volgens mijn tandarts is mijn tandvlees er slecht aan toe en moet ik eerst dat in orde maken. Dus goed poetsenvandaag sonicare gekocht en heb wat spoeling van hem meegekregen. Voor mij is het dus nog even wat maandjes afwachten. Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 2 jaar 7 maanden geleden. Geregistreerd: 12/17/2001 0100.: Er bestaan grote. door de digitale tandarts wo, 04/28/2004 1659.: Er bestaan grote prijsverschillen tussen facings. Het grootste verschil zit tussen direct aangebrachte facings met behulp van witte vulling composiet en door de tandtechnieker vervaardigde porseleinen facings indirect.
Facings Ivory Ivory.
Wat kost een facing? De kosten van een facing hangen onder meer af van het materiaal dat de tandarts gebruikt. Een facing van composiet is goedkoper dan een facing van porselein. Facings hebben geen extra onderhoud nodig. Wel zult u zoals altijd uw gebit goed moeten schoonhouden.

Contacteer ons