Meer resultaten voor implantoloog

implantoloog
De Implantoloog Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst.
Implantaten zijn kunstwortels die door de implantoloog in uw kaakbot worden geïmplanteerd. Op een implantaat wordt uiteindelijk een kroon of brug geplaatst ter vervanging van een tand of kies. Bij de implantoloog zijn er verschillende mogelijkheden voor een behandeling, maar we gaan eerst even terug naar de vraag waarom patiënten bij een implantoloog komen.
Welkom Steven Lingbeek, Centrum Tandheelkundige Implantologie.
Ook al ziet u het implantaat niet zitten; u merkt het wel! Uw gebit oogt weer mooi en mocht u een kunstgebit hebben, dan houdt het implantaat het kunstgebit goed op zijn plek. Het Centrum Tandheelkundige Implantologie is gevestigd in Haaksbergen en Winterswijk.
Wat is een Implantoloog NVOI? Verwijspraktijk voor Parodontologie en Implantologie Almere.
Een tandarts-implantoloog is een tandarts die na het voltooien van de studie tandheelkunde een 3 jarige post-academische opleiding in de implantologie heeft afgerond of kan aantonen vergelijkbare en ervaring te hebben opgedaan. Niet elke tandarts-parodontoloog NVvP is automatisch implantoloog NVOI.
Implantoloog Hoefnagels Cleyburch tandartsen Noordwijk.
Tandarts Implantoloog Hoefnagels. De praktijk voor Orale Implantologie is een tandheelkundige praktijk gespecialiseerd in implantologie. Hoefnagels is algemeen erkend implantoloog, heeft vele jaren ervaring in dit vakgebied en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie NVOI. Na afronding van de studie tandheelkunde aan het ACTA, heeft Dhr.
tandarts-implantoloog Sam Hanson Mondzorg Jekerdal.
Om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in de orale implantologie volgt Sam veel cursussen en congressen in binnen en buitenland. Sinds november 2014 is Sam actief als implantoloog binnen onze praktijk Mondzorg Jekerdal. Reacties zijn gesloten.
Koster tandarts-implantoloog Koster tandarts-implantoloog in Goes.
De praktijk voor tandheelkunde en implantologie Koster is sinds 2008 gecertificeerd volgens de internationale norm ISO 90012008: en was hiermee voor implantologie de eerste in Nederland. U kunt in onze praktijk terecht voor complete tandheelkundige zorg, zoals algemene tandheelkundige controles en gebitsonderhoud, implantologie voor kronen en bruggen, maar ook voor een klikgebit, tandprothetiek, orthodontie en mondhygiëne.
implantoloog in België? Tandarts.nl.
ik ben nieuw op het forum en ben woonachtig in België. Graag vond ik iemand die mij kan helpen met het vinden van een implantoloog in België. ik heb reeds verschillende malen het internet bezocht en in België geen implantoloog gevonden.
Implantoloog.
Een implantoloog vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug, of een overkappingsprothese. In principe is iedere tandarts of kaakchirurg bevoegd tot het plaatsen van implantatenindien indien hij hierin bekwaam is.

Contacteer ons