Resultaten voor implantoloog

implantoloog
Wat doet een implantoloog precies? Tandartsregister.nl.
Implantaten groeien vast in het kaakbot en vormen een nieuwe basis voor een kroon, brug, volledige of een gedeeltelijke uitneembare voorziening zoals bijvoorbeeld een klikgebit. Een erkend implantoloog is een tandarts of MKA-chirurg kaakchirurg die zich aantoonbaar heeft gespecialiseerd op het gebied van orale implantologie.
Implantoloog Hoefnagels Cleyburch tandartsen Noordwijk.
Tandarts Implantoloog Hoefnagels. De praktijk voor Orale Implantologie is een tandheelkundige praktijk gespecialiseerd in implantologie. Hoefnagels is algemeen erkend implantoloog, heeft vele jaren ervaring in dit vakgebied en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie NVOI. Na afronding van de studie tandheelkunde aan het ACTA, heeft Dhr.
Vacature tandarts-implantoloog Centrum Mondzorg Waalre.
Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een ervaren implantoloog. Bent u gedreven, professioneel, kwaliteit en patiëntgericht en heeft u altijd al willen werken in een grote moderne tandartsenpraktijk met alle specialismen onder één dak? Dan past u in ons team!
Implantoloog Breda Tandartsenpraktijk Van Turenhout Breda.
Bespreek met uw implantoloog de eventuele mogelijkheden voor u. Nadat het implantaat is geplaatst, zijn goede mondhygiëne en controle door de tandarts erg belangrijk. De tandarts of kaakchirurg zal u vragen een half jaar na plaatsing en daarna weer na een half jaar of indien nodig eerder voor controle terug te komen.
REGLEMENTEN CONSILIUM IMPLANTOLOGICUM.
Hier vindt u alle informatie over de voorwaarden waar u aan moet voldoen om voor erkenning, en voor verlenging van de erkenning, tot implantoloog NVOI in aanmerking te komen. Verder wordt omschreven welke procedure u dien te volgen om als implantoloog NVOI opnieuw geregistreerd te worden.
De kaakchirurg implantoloog plaatst veilig tand implantaten.
U bent hier: Home kaakchirurg Behandelingen kaakchirurg Implantaat De kaakchirurg implantoloog. De kaakchirurg implantoloog is door zijn jarenlange vooropleiding als tandarts en arts, en vervolgens de specialisatie tot kaakchirurg bij uitstek de specialist die de chirurgische ervaring en know-how heeft om bij u veilig en verantwoord implantaten te plaatsen.
Aussems Implantoloog.
In onze praktijk worden alleen de kwalitatief beste materialen en implantaten van Nobel Biocare, Geistlich, en Straumann geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste middelen om de patiënt te begeleiden en uitleg te geven. Implantoloog drs Aussems is NVOI en EAO geregistreerd en gecertificeerd en heeft reeds 20 jaar ervaring.
Welkom Steven Lingbeek, Centrum Tandheelkundige Implantologie.
Ook al ziet u het implantaat niet zitten; u merkt het wel! Uw gebit oogt weer mooi en mocht u een kunstgebit hebben, dan houdt het implantaat het kunstgebit goed op zijn plek. Het Centrum Tandheelkundige Implantologie is gevestigd in Haaksbergen en Winterswijk.

Contacteer ons