Resultaten voor kroon kies

kroon kies
Kronen Bruggen Tandarts Mondmedicentrum.
Wanneer een kroon beschadigd is, kan de tandarts deze vervangen door een kunstkroon: een kapje van metaal en/of porselein dat over een afgeslepen tand of kies geplaatst wordt. Een kroon is bedoeld als duurzame restauratie, wanneer vullen niet meer mogelijk is.
Kronen en bruggen Tandheelkundig CentrumTandheelkundig Centrum van Someren Brand B.V.
De kroon zit met een speciaal cement aan de tand of kies vastgelijmd. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijk vorm en functie weer terug. Kroon, een kapje over een tand of kies. Wanneer is een kroon nodig?
Ivorenkruis.nl.
Aan de binnenzijde van de kroon of brug brengt hij een snelhardend cement aan. Vervolgens schuift hij de kroon of brug op zijn plaats en drukt hem stevig aan. Als uw tand of kies te weinig houvast biedt voor een kroon of brug, kan uw tandarts eerst een opbouw maken.
Kroon Op Eigen Tanden.
Ook als de tand of kies verkleurd is, scheef staat of afgebroken is, kan een kroon uitkomst bieden. Tot nu toe is een kroon de meest duurzame oplossing gebleken. Een kroon is een holle kunsttand of kies die over een afgeslepen, bestaande tand of kies wordt geplaatst.
Tandheelkundige Kronen en Bruggen een goede oplossing.
De porseleinen kroon heeft de kleur en vorm van een natuurlijke tand. Wanneer u een tand of kies mist of als zowel uw tand als tandwortel zijn beschadigd, is er de mogelijkheid eerst een implantaat te plaatsen waarop de kroon kan worden bevestigd.
Kronen Bruggen Mondzorg Lijn2.
De kroon bestaat uit één stuk en geeft meer stevigheid en bescherming aan de tand of kies onder de kroon. Uw tandarts zorgt ervoor dat de kroon wordt aangepast aan de vorm en kleur van uw eigen tand of kies.
Een kroon op een implantaat! Als u een tand of kies mist.
Een kroon is een kapje van zirkonium of porselein dat eventueel over een afgeslepen tand of kies past of op een implantaatopbouw. In sommige gevallen kan er geen kroon op een eigen tand of kies worden geplaatst, doordat de wortel niet meer stevig is.
Wat kost een kroon op een tand of kies in 2017 en 2018? Financieel: Geld.
Wanneer een groot deel van een tand of kies door tandbederf of een andere reden verloren is gegaan, is soms het plaatsen van een kroon nodig. Indien de tand of kies vrijwel geheel is verloren, moet voordat de kroon geplaatst kan worden eerst nog een implantaat in het kaakbot worden geschroefd.

Contacteer ons