Resultaten voor kroon kies

kroon kies
Drie manieren om een kroon te plaatsen MKA Midden Brabant.
U bevindt zich hier: Home / Behandelingen / Kronen plaatsen. Op welke manieren kan je een kroon plaatsen? Wanneer bij u een tand of kies is verwijderd, zit er een holte op die plaats. Dit kan nadelig zijn voor het kauwen, maar ook voor het uiterlijk.
Vergoeding kroon Tandartsverzekering.nl.
Ongeval: je tand of kies is beschadigd als gevolg van een ongeval. Vergevorderd tandbederf: heb je inmiddels al zoveel vullingen in een bepaalde tand of kies dat deze niet meer gerepareerd kan worden met nog meer vullingen, dan kan een kroon uitkomst bieden.
Kroon/ brug Tandarts Praktijk Rotterdam.
Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug.
Bruggen en kronen Elementen mondzorg.
Aan de binnenzijde van de kroon of brug brengt hij een snelhardend cement aan. Vervolgens schuift hij de kroon of brug op zijn plaats en hem stevig aan. Als uw tand of kies te weinig houvast biedt voor een kroon of brug, kan uw tandarts eerst een opbouw maken.
archief Garantie en kronen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Wederom een kies waar men een kanaalbehandeling gedaan heeft. En ook dit betreft een kroon. Vraag me af in hoeverre een causaal verband duidelijker in beeld gebracht kan worden, dan de feiten die op tafel liggen. Weer een kroon die het niet gaat redden.
Een kroon op een implantaat! Als u een tand of kies mist.
Een kroon is een kapje van zirkonium of porselein dat eventueel over een afgeslepen tand of kies past of op een implantaatopbouw. In sommige gevallen kan er geen kroon op een eigen tand of kies worden geplaatst, doordat de wortel niet meer stevig is.
Kroon Op Eigen Tanden.
Ook als de tand of kies verkleurd is, scheef staat of afgebroken is, kan een kroon uitkomst bieden. Tot nu toe is een kroon de meest duurzame oplossing gebleken. Een kroon is een holle kunsttand of kies die over een afgeslepen, bestaande tand of kies wordt geplaatst.
Kronen Bruggen Tandarts Mondmedicentrum.
Wanneer een kroon beschadigd is, kan de tandarts deze vervangen door een kunstkroon: een kapje van metaal en/of porselein dat over een afgeslepen tand of kies geplaatst wordt. Een kroon is bedoeld als duurzame restauratie, wanneer vullen niet meer mogelijk is.

Contacteer ons