Zoeken naar kroon kies

kroon kies
Een kroon op een implantaat! Als u een tand of kies mist.
Een kroon is een kapje van zirkonium of porselein dat eventueel over een afgeslepen tand of kies past of op een implantaatopbouw. In sommige gevallen kan er geen kroon op een eigen tand of kies worden geplaatst, doordat de wortel niet meer stevig is.
Kronen en bruggen Tandartspraktijk Vroegh Yoe.
Hieronder is een voorbeeld te zien van een brug bij een van onze patiënten. Een kunstkroon of, kortweg kroon, is in feite een nieuwe beschermende kap over de tand of kies heen. Kronen worden gemaakt van metaal, porselein of een combinatie hiervan.
Ivorenkruis.nl.
Aan de binnenzijde van de kroon of brug brengt hij een snelhardend cement aan. Vervolgens schuift hij de kroon of brug op zijn plaats en drukt hem stevig aan. Als uw tand of kies te weinig houvast biedt voor een kroon of brug, kan uw tandarts eerst een opbouw maken.
Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg. Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg.
Laaste update: 29 januari 2017 door Vergelijkmondzorg 2 reacties. De kosten van een kroon maar ook kroon en brugwerk kunnen flink variëren. De kosten van een kroon komen ter sprake wanneer een tand of kies door omstandigheden zwak geworden is.
Kronen Tandartspraktijk Oelp-Hoogh Boulandt.
Onze tandartsen adviseren een patiënt tot het plaatsen van een kroon.: als door tandbederf teveel van de tand of kies is verdwenen om nog een vulling te kunnen maken als door een ongeluk de tand of kies is afgebroken als tanden of kiezen erg verkleurd zijn, kan uit cosmetisch oogpunt voor een kroon worden gekozen als er een wortelkanaalbehandeling heeft plaatsgevonden.
Kronen en bruggen Zaandam Amsterdam Noord Dentalzorg.
Het doel van een kroon en een brug is hetzelfde. Kort samengevat: Een kroon geldt voor één tand en een brug geldt in de meeste gevallen voor meerdere tanden. Wat is een kroon? Een kroon is bedoeld als vervanging voor een tand of kies.
Kronen Bruggen Tandarts Mondmedicentrum.
Wanneer een kroon beschadigd is, kan de tandarts deze vervangen door een kunstkroon: een kapje van metaal en/of porselein dat over een afgeslepen tand of kies geplaatst wordt. Een kroon is bedoeld als duurzame restauratie, wanneer vullen niet meer mogelijk is.
Een kroon of brug voor uw tanden Tan Tandartsen Uithoorn.
Tijdens het vervaardigen van de kroon in het tand technisch laboratorium krijgt u een tijdelijke voorziening op de omslepen tand of kies in het geval van een kroon, of op de tanden of kiezen in het geval van een brug.

Contacteer ons