Resultaten voor rechte tanden

rechte tanden
NVvO Nederlandse Vereniging Van Orthodontisten en beugel-/orthodontiespecialisten.
heeft iemand ervaring met 6 maanden beugels Kassa.
De tandarts/orthodontist heeft toen mijn gebit bekeken en het was mogelijk. Ik kreeg te horen dat ik binnen ongeveer 6 maanden rechte tanden kon hebben. Alleen de wachtlijst is erg lang maar ze hadden voor mijn toevallig nog een plekje binnen 2 maanden.
19 vragen over een beugel bij volwassenen Gezondheidsnet.
Ook jouw tanden hebben recht op orthodontie. Een stralende lach is de beloning. Waarom kiezen volwassenen voor een beugel? Daar zijn verschillende redenen voor. Rechte tanden en kiezen horen bij een gezond, verzorgd voorkomen, zo is de algemene opvatting anno 2011.
IK WIL RECHTE TANDEN MAAR GEEN BEUGEL!: Tandarts.nl.
operatie kan namelijk niet zonder een beugel want als je een operatie krijgt hebben je tanden en kiezen vaak een steun nodig om op hun plaats te blijven en vaak is het ook nodig om voor een operatie nette rechte tandbogen te hebben zodat alles helemaal mooi word.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Rechte tanden zijn de basis voor een mooi gebit. Botman Tandartsen.
Niet alleen esthetisch mooi! Rechte tanden zorgen voor een mooie glimlach, maar zijn ook beter schoon te houden. Daarnaast is het natuurlijk logisch te bedenken dat wanneer de tanden en kiezen in de meeste optimale stand tegenover elkaar staan, zij een optimale kauwfunctie hebben en minder slijtage geven.
Onzichtbare beugel voor mooie rechte tanden.
De onzichtbare beugel. Wilt u graag rechte tanden? Baalt u van dat spleetje tussen uw tanden? U hoeft niet langer een opvallende beugel te dragen. SmileAlign is de onzichtbare beugel die u gemakkelijk in en uit uw mond kunt doen, van SmileClinic.
Orthodontie Tandartspraktijk Wijert-Zuid.
Toch is het minstens zo belangrijk dat een gebit met rechte tanden veel meer kans maakt om gezond te blijven. Een regelmatig gebit met rechte tanden zorgt ervoor dat iemand goed kan bijten, kauwen, praten en lachen. Sommige tandposities kunnen leiden tot ernstige schade van het tandvlees, vergroeide kaken tot een asymmetrie in het gezicht.

Contacteer ons