Meer resultaten voor rechte tanden

rechte tanden
Rechte tanden dankzij een beugel Gezondheidsnet.
Rechte tanden dankzij een beugel. Een senior met slotjes. Ditty Eimers Gepubliceerd: 15-03-2012 Gewijzigd op: 08-12-2016. Een volwassenen met een beugel. Lang werd het als iets bizars gezien, maar de zo goed als onzichtbare beugels hebben de drempel verlaagd om aan een beugel te beginnen.
Myobrace Scheve tanden rechtzetten zonder beugel. Quote.
1 Blijvend rechte tanden. Van alle kinderen die wij behandelen heeft het overgrote deel op latere leeftijd geen beugel meer nodig. 2 Snel zichtbaar resultaat. Met een gemiddelde behandelduur van 18 maanden bereiken wij snel het gewenste resultaat. 3 Plezierige en leuke omgeving.
De voordelen van rechte tanden Timko Tandheelkunde Eindhoven.
Rechte tanden zijn niet alleen mooi. Ze hebben meerdere voordelen. Je leest ze hier. Wil je meer weten over wat rechte tanden voor jou kunnen betekenen of denk jij een beugel nodig te hebben? Kijk dan hier of neem dan contact op met de orthodontist van Timko.
Versnelde orthodontie TOP Orthodontie.
Home Volwassenen Versnelde orthodontie. Een recht gebit in 6 maanden. Wil jij graag rechte tanden maar wil je niet 2 tot 3 jaar een beugel dragen? Met onze versnelde orthodontie behandeling heb je in 6 maanden een recht gebit. Snel en comfortabel.
Orthodontie Mooie rechte tanden met een beugel!
Wie wil er nu geen mooie rechte tanden? Een beugel voor je tanden en kiezen is dan ook niet meer weg te denken uit ons leven. Jong en oud kiest ervoor om d.m.v. een beugel de stand van tanden en kiezen te corrigeren.
Homepage Rechte Tanden.
Al na een maand zie je dat je tanden al een flink stuk verschoven zijn. Wat ik hier zo goed aan vind is dat de orthodontisten op de hoogte zijn van de modernste technieken om tot een mooi gebit te komen.
Nieuwe trend in Japan: rechte tanden scheef laten zetten Wel.nl.
Japanse vrouwen betalen honderden euros om hun rechte tanden scheef te laten zetten. Vrouwen ondergaan daar massaal cosmetische ingrepen die ervoor zorgen dat ze op hun idolen uit de populaire vampierenfims gaan lijken. Hoe scherper en schever de tandhoeken, hoe beter.
Rechte tanden Leiden.
Je eigen lach is dus je belangrijkste accessoire! Ben je niet tevreden met je eigen tanden, vind je ze bijvoorbeeld te kort of te lang, zitten er oneffenheden in je tanden of heb je een spleetje tussen je tanden of zijn je tanden verkleurd?

Contacteer ons