Resultaten voor rechte tanden

rechte tanden
Rechte tanden zonder beugel GezondTotaal.
Stoppen met roken. GezondTotaal Straal Gebit Rechte tanden zonder beugel. Rechte tanden zonder beugel. Door Aart Visser. In sommige gevallen zijn de tanden al enkele keren behandeld en/of bevat het gebit meerdere vullingen. In dit geval is een beugel niet de beste oplossing om de tanden recht te zetten.
Rechte tanden dankzij een beugel Gezondheidsnet.
Rechte tanden dankzij een beugel. Een senior met slotjes. Ditty Eimers Gepubliceerd: 15-03-2012 Gewijzigd op: 08-12-2016. Een volwassenen met een beugel. Lang werd het als iets bizars gezien, maar de zo goed als onzichtbare beugels hebben de drempel verlaagd om aan een beugel te beginnen.
Rechte tanden door onzichtbare beugel uit de VS MedicalFacts.nl.
Rechte tanden door onzichtbare beugel uit de VS. 1 december 2008. Deel op Facebook. Tweet op Twitter. Behandeling op basis van computersimulatie. Tandenclinic Perfectsmile biedt sinds kort de onzichtbare beugels van Invisalign uit de VS. Een spectaculaire vooruitgang in de orthodontie, waar men in Nederland tot op heden voornamelijk nog aangewezen is op de traditionele methoden.
Onzichtbare beugel Invisalign beugels Comfortho.
Er worden fotos en afdrukken van jouw tanden gemaakt en na een aantal dagen zal het behandelplan klaar zijn en dit wordt duidelijk gemaakt in een 3D video, hierin zie je hoe jouw scheve tanden verplaatst worden naar een mooie rechte boog met de onzichtbare beugel.
Independer.
Rechte tanden Leiden.
Je eigen lach is dus je belangrijkste accessoire! Ben je niet tevreden met je eigen tanden, vind je ze bijvoorbeeld te kort of te lang, zitten er oneffenheden in je tanden of heb je een spleetje tussen je tanden of zijn je tanden verkleurd?
Orthodontie Mooie, rechte tanden door de Orthodontist.
Een gebit met rechte tanden heeft ook veel meer kans om gezond te blijven. Dit zorgt er immers voor dat er goed gekauwd, gebeten, gepraat en gelachen kan worden. Niet alleen de esthetische aspecten spelen een rol, maar sommige tandposities kunnen ernstige schade berokkenen aan het tandvlees.
IK WIL RECHTE TANDEN MAAR GEEN BEUGEL!: Tandarts.nl.
operatie kan namelijk niet zonder een beugel want als je een operatie krijgt hebben je tanden en kiezen vaak een steun nodig om op hun plaats te blijven en vaak is het ook nodig om voor een operatie nette rechte tandbogen te hebben zodat alles helemaal mooi word.

Contacteer ons