Meer resultaten voor tandarts helmond

tandarts helmond
28 tandartspraktijken in Helmond Tandarts.nl.
Statistieken Tandarts Helmond. Er zijn 28 tandartspraktijken in Helmond bij Tandarts.nl bekend. De gemiddelde beoordeling van een tandartspraktijk in Helmond is 100. Van de 28 tandartspraktijken in Helmond nemen er 12 nieuwe patienten aan met een gemiddelde beoordeling van 10.0.
Complete tandheelkunde voor iedereen M3 Mondzorg.
Wat doet M3 voor Katharina? Wat doet M3 voor Ron? Wat doet M3 voor Bik? Wat doet M3 voor Jeffry? Wat doet M3 voor Coen? Wat doet M3 voor Nathalie? Wat doet M3 voor Gerda? Wat doet M3 voor Bickel?
Tandarts Helmond per direct dicht.
Tandarts Helmond per direct dicht. 16 mei 2012 om 1644.: De tandartsenpraktijk Tandarts Helmond moet onmiddellijk de deuren sluiten. Dat heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg IGZ woensdag bepaald. De praktijk is volgens de IGZ niet in staat om goede kwaliteit zorg te garanderen.
Tandartsenpraktijk Oost Helmond.
Angst voor de tandarts is een veelvoorkomend probleem, ons team is hierin ervaren en graag vertellen we u wat onze mogelijkheden zijn. Neemt u bij vragen gerust contact met ons op door langs te komen in de praktijk, telefonisch of via het contactformulier op deze site. Geupdate: februari 2018. Maandag 800-2000: uur. Dinsdag 800-1700: uur. Woensdag 800-1700: uur. Donderdag 800-1700: uur. TANDARTSENPRAKTIJK OOST HELMOND MAASLAAN 204 5704 LL HELMOND T 0492-510692.
Helmond De weblog van Helmond Huisartsen en tandartsen.
Ik heb een geweldige huisarts en dat Dr.Savelkouls het is een prakijk met meerdere huisartsen maar mijn vookeur gaat naar hem uit.Laatst ben ik bij Dr.Plum geweest zij deed het ook heel goed hoorMn tandarts is Prinsen helemaal in Mierlo terwijl ik zelf in Helmond woon maar dat moest noodgedwongen mn andere tandarts hield er mee op vandaar.Maar ook over deze tandarts ben ik zeer tevreden hoor!
Onze praktijk.
Discussie rondom prijsverhogingen bij tandartsen, zie hier onze aanpak. Wij hebben kosten noch moeite gespaard om onze prijzen te handhaven op het niveau van 2011, met andere woorden, er zijn bij ons bijna geen prijsverhogingen doorgevoerd. De tandartspraktijk is gevestigd aan de Wilhelminalaan 9 te Helmond.
Independer.
Tandartspraktijk P.B. Rooyackers Contact.
Voor continuteit in de zorg buiten de normale werktijden, op zater, zon, feest, studie en vakantiedagen wordt voorzien door een samenwerkingsverband met de in de tandartsenkring Helmond Mierlo opgenomen tandartsen. Via het telefoonnummer van de praktijk wordt U verwezen naar de dienstdoende tandarts.

Contacteer ons