Meer resultaten voor tanden bleken prijs

tanden bleken prijs
Kosten tanden bleken witte tanden WIT.
Prijzen voor tanden bleken bij WIT. De landelijke adviesprijs voor tanden bleken met de PrevDent methode is vastgesteld op 395. Omdat wij voor 5 vestigingen in het groot inkopen kunnen wij de behandeling goedkoper aanbieden. Bij WIT betaalt u tijdelijk 349.
Prijs tanden bleken Tandarts.nl.
Mooie tanden en kiezen. 2 berichten / 0 nieuw. Prijs tanden bleken. door Babylonagirl di, 08/12/2003 1407.: Ik had een vraagje. Ik wil al een hele tijd mijn tanden bleken, nu vraag ik mij af wat dat kost bij de tandarts?
tanden bleken met lasertechniek in Terneuzen Tandarts Terneuzen praktijk Bonnez.
Beeldmateriaal bleken van tanden. Zie hier een foto en een video van het bleken van tanden met de Zoomlamp, gevolgd door thuis bleken. Onderstaande video van het" bleken van tanden" werd gemaakt in de praktijk van Tandarts Bonnez te Terneuzen.
Kosten tanden bleken The White Smile Company.
Ondanks de lage prijs, altijd goed resultaat! Ondanks het lage tarief trekken we toch minimaal 1 uur uit voor de Premium behandeling. Dit is langer dan bij de tandarts of andere klinieken. U wordt geholpen door ervaren tandcosmetici en we werken met de beste apparatuur en materialen die er zijn.
Tanden bleken is in opkomst Tandarts.nl.
Met bleken is juist doordat de originele structuur en vorm van uw tanden behouden blijft, vaak een heel natuurlijk resultaat te bereiken. In de loop van de jaren zullen uw tanden en kiezen kleurstoffen opnemen, natuurlijk is dit afhankelijk van hoeveel verkleurende produkten, zoals sigaretten, koffie, thee, rode wijn etc.
Tanden bleken prijzen 123wittetanden.nl.
Waar u naar op zoek bent is een lage prijs maar kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo kunt u bij het tanden bleken prijzen vinden die extreem laag zijn, maar waarbij de producten niet het gewenste resultaat opleveren. Dit heeft natuurlijk geen meerwaarde en zal dus relatief duur zijn, omdat u na de behandeling opnieuw uw tanden wilt bleken.
Tanden bleken prijzen: hoe duur is bleken? Tanden Bleken Advies.
Het is de reden dat ik in dit artikel op zoek ga naar de beste prijs-/kwaliteitverhouding om je tanden te bleken. Welke behandeling kun je het beste kiezen voor je portemonnee en je tanden? Tanden bleken kan op veel verschillende manieren. In vorige artikelen hebben we al veel behandelingen besproken. Het werd duidelijk dat de verschillende behandelingen in prijs verschillen.
Prijzen Tanden Bleken The Hollywood Smile Rotterdam.
Geschikt voor tanden met veel aanslag kleurstoffen, koffie, thee, sigaretten, rode wijn. Tanden Bleken add-ons voor nog meer resultaat! Wij bieden 3 mogelijkheid om u tanden te polijsten voor nog betere resultaat. Voor of na de behandeling, of allebei voor het beste resultaat.

Contacteer ons