Op zoek naar tanden porselein?

tanden porselein
Facings van topkwaliteit voor mooie tanden! Bekijk onze scherpe prijzen!
Een facing is een heel dun schildje van keramiek of composiet dat op de tanden wordt geplakt. Ze worden steeds vaker toegepast bij tanden die niet mooi van vorm of van kleur zijn. Als uw gebit te slecht is om ze te kunnen plaatsen kun u ook bij ons terecht voor gebitsrenovatie, of een nieuw kunstgebit. We hebben meerdere vestigingen, bijvoorbeeld tandtechniek valkenswaard. Waar wordt een facing van gemaakt? Een facing kan bestaan uit een zirkonium basis die met porselein wordt opgebakken in de correcte vorm en kleur.
Tandartspraktijk Karsten Porselein tanden.
Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van porseleinen restauraties voor tanden. De restauraties zijn vervaardigd van alleen porselein schildjes of facings. of een basis van keramiek Zirkonium met opgebakken porselein. Onze porseleinen restauraties worden gemaakt door tandtechnisch laboratorium Keradent.
Facings Breda Tandartsenpraktijk Van Turenhout Breda.
Facings bestaan uit een laagje kunststof composiet of porselein dat op het tandoppervlak wordt geplakt. Bijvoorbeeld als u uw tand niet mooi van kleur vindt, maar ook als de vorm van de tand u niet aanspreekt. Of u heeft een tand die niet helemaal recht in de rij staat of een spleetje tussen uw tanden.
Ivorenkruis.nl.
Deze behandeling beschadigt de tand zelf niet. De tanden zijn verkleurd en staan niet mooi op een rij. De facing van composiet heeft zowel de kleur als de stand van de tanden verbeterd. Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein.
Porseleinen tanden enta.
enta Porseleinen tanden. enta Porseleinen tanden. Het gebruik van porseleinen tanden in tandprotheses heeft doorslaggevende voordelen voor de patiƫnt. Porseleinen tanden zijn zeer slijtvast en gaan daardoor lang mee. De positie van de tanden en kiezen is hierbij ook erg belangrijk.
prijs facings Tandarts.nl.
Ook het materiaal bepaalt de prijs: composiet of porselein is duurdermaar, ook duurzamer. Tot slot heb je nogal wat prijsverschillen wat betreft tandtechniekers. Deze zijn niet, zoals tandartsen, gebonden aan vaste tarieven. Groeten, Rick Dit Bericht is bewerkt door: Ricky op 2004-04-22 1945.: Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 7 jaar 2 weken geleden. Geregistreerd: 11/09/2003 0100.: door Marjolein zo, 04/25/2004 0836.: ik heb paar weken geleden facings gekregen en betaalde 250 euro per facing. Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 9 jaar 4 maanden geleden. Geregistreerd: 03/20/2004 0100.: Ik ga morgen naar de tandarts. door Smokey zo, 04/25/2004 1735.: Ik ga morgen naar de tandarts om te overleggen over facings, bij mij zijn al mijn tanden er slecht aan toe en ik heb zo'n' 2000 euro om er wat aan te laten doen.
facings van porselein of composiet? Tandarts.nl.
Re: facings van porselein of composiet? door minique za, 11/27/2004 1442.: Ik licht de vraag van Clarissa er nog een keer uit.: Ik heb de wortelkanaalbehandeling door een cosmetische tandarts laten doen. Hij vertelde mij dat het mooiste en beste voor mijn tanden porseleinen facings zouden zijn.
Porseleinen Facings Amsterdam Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
Er wordt ongeveer een uur behandeltijd per keer ingepland. Tijdens de eerste behandeling wordt er eerst een klein laagje van de tanden afgeslepen. De tweede stap is dat er afdrukken worden gemaakt. Samen met u wordt de gewenste kleur en stand van de tanden bepaald.

Contacteer ons