Meer resultaten voor tanden porselein

tanden porselein
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
U bepaalt de kleur en vorm van uw gebit. Facings zijn schildjes van composiet of keramisch porselein die we over uw tanden plaatsen. Met facings repareren we eenvoudig afgebroken tanden en kiezen. Facings vullen bovendien spleetjes op, passen de stand van uw tanden aan en maken uw gebit witter.
Composiet of porselein facings: kosten en voor en nadelen Mens en Gezondheid: Diversen.
Hiermee kunnen spleetjes tussen tanden verborgen worden, net als vullingen, verkleurde tanden, afgebroken tanden of andere aan de vorm of kleur van tanden gerelateerde problemen. Facings kunnen worden gemaakt met verschillende materialen, waaronder met name composiet of porselein. Composiet facings worden direct door de tandarts op de tand aangebracht.
Porseleinen Facings Amsterdam Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
Er wordt ongeveer een uur behandeltijd per keer ingepland. Tijdens de eerste behandeling wordt er eerst een klein laagje van de tanden afgeslepen. De tweede stap is dat er afdrukken worden gemaakt. Samen met u wordt de gewenste kleur en stand van de tanden bepaald.
Facings rechte en witte tanden Kosten, ervaringen en foto's.'
Vorm en kleur kunnen desgewenst nog worden aangepast. Facings van porselein. Bij porseleinen facings zijn twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling worden je tanden beslepen en wordt de vorm van de facings bepaald door middel van een afdruk van je tanden.
Porseleinen facings geven een prachtige natuurgetrouwe esthetiek.
Het porselein wordt in het tandtechnisch laboratorium verwerkt als poeder waaraan een vloeistof wordt toegevoegd en vervolgens in een porseleinoven gebakken. Dit is de reden dat porseleinen facings niet direct in de mond gemaakt kunnen worden, maar altijd in minimaal twee zittingen worden gemaakt. Porseleinen facings, de behandeling. Het vervaardigen van porseleinen facings wordt gedaan in minimaal twee zittingen. In de eerste zitting zullen eventueel de tanden beslepen worden, daar waar de te corrigeren delen uitsteken naar voren of er zal een egaal dun laagje van het glazuur worden afgenomen.
Porseleinen tanden enta.
enta Porseleinen tanden. enta Porseleinen tanden. Het gebruik van porseleinen tanden in tandprotheses heeft doorslaggevende voordelen voor de patiƫnt. Porseleinen tanden zijn zeer slijtvast en gaan daardoor lang mee. De positie van de tanden en kiezen is hierbij ook erg belangrijk.
prijs facings Tandarts.nl.
Ook het materiaal bepaalt de prijs: composiet of porselein is duurdermaar, ook duurzamer. Tot slot heb je nogal wat prijsverschillen wat betreft tandtechniekers. Deze zijn niet, zoals tandartsen, gebonden aan vaste tarieven. Groeten, Rick Dit Bericht is bewerkt door: Ricky op 2004-04-22 1945.: Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 6 jaar 8 maanden geleden. Geregistreerd: 11/09/2003 0100.: door Marjolein zo, 04/25/2004 0836.: ik heb paar weken geleden facings gekregen en betaalde 250 euro per facing. Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 9 jaar 3 weken geleden. Geregistreerd: 03/20/2004 0100.: Ik ga morgen naar de tandarts. door Smokey zo, 04/25/2004 1735.: Ik ga morgen naar de tandarts om te overleggen over facings, bij mij zijn al mijn tanden er slecht aan toe en ik heb zo'n' 2000 euro om er wat aan te laten doen.
Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde. Topfacings.nl in Arnhem tandarts, tandartspraktijk Specialist in facings en kronen van porselein. Meer dan 25 jaar ervaring.
Met 6 facings van porselein en tanden bleken kreeg zij weer een geweldigeuitstraling. Een duidelijk geval van tandenknarsen. In de meeste gevallen is dat prima op te lossen met porseleinen facings en kronen. De foto hierboven is genomen 3 jaar na het tanden bleken en plaatsen van 4 porseleinen facings en 2 porseleinen kronen op de boventanden.

Contacteer ons