Op zoek naar tanden porselein?

tanden porselein
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
U bepaalt de kleur en vorm van uw gebit. Facings zijn schildjes van composiet of keramisch porselein die we over uw tanden plaatsen. Met facings repareren we eenvoudig afgebroken tanden en kiezen. Facings vullen bovendien spleetjes op, passen de stand van uw tanden aan en maken uw gebit witter.
Mooie en witte tanden: Schildjes of facings van porselein Mens en Gezondheid: Beauty.
Mooie en witte tanden: Schildjes of facings van porselein. De hype om tanden zelf te bleken of te laten bleken is enorm. Met porseleinen facings of schildjes kan de tandarts je prachtige, mooi gevormde, witte en glanzende tanden geven zonder dat je ze hoeft te laten bleken.
Facings Breda Tandartsenpraktijk Van Turenhout Breda.
Facings bestaan uit een laagje kunststof composiet of porselein dat op het tandoppervlak wordt geplakt. Bijvoorbeeld als u uw tand niet mooi van kleur vindt, maar ook als de vorm van de tand u niet aanspreekt. Of u heeft een tand die niet helemaal recht in de rij staat of een spleetje tussen uw tanden.
facings van porselein of composiet? Tandarts.nl.
Re: facings van porselein of composiet? door minique za, 11/27/2004 1442.: Ik licht de vraag van Clarissa er nog een keer uit.: Ik heb de wortelkanaalbehandeling door een cosmetische tandarts laten doen. Hij vertelde mij dat het mooiste en beste voor mijn tanden porseleinen facings zouden zijn.
Cosmetische tandheelkunde Den Haag Tandartsenpraktijk Hollands Spoor te Den Haag.
Verkeert het gebit in een hele slechte staat, dan kan er niet altijd een facing over de tanden geplaatst worden. Daarom maakt tandarts Willem Lely, niet alleen facing tanden, maar ook kronen en bruggen van porselein. Wat is een kroon?
Porseleinen Facings Amsterdam Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
Er wordt ongeveer een uur behandeltijd per keer ingepland. Tijdens de eerste behandeling wordt er eerst een klein laagje van de tanden afgeslepen. De tweede stap is dat er afdrukken worden gemaakt. Samen met u wordt de gewenste kleur en stand van de tanden bepaald.
Porseleinen facings zorgen voor een stralende lach voor altijd.
Behandelingen/ Porseleinen facings. Een laagje porselein, dat nog het meest op het originele tandglazuur lijkt, wordt na minimale preparatie op de tanden bevestigd. Stel een vraag. Wanneer uw voortanden erg scheef staan, verkleurd zijn, grote restauraties bevatten of de vorm of symmetrie niet naar wens is, bestaat de mogelijkheid om met porseleinen facings uw tanden de vorm, stand, kleur en glans te geven zoals u graag zou willen.
Ivorenkruis.nl.
Deze behandeling beschadigt de tand zelf niet. De tanden zijn verkleurd en staan niet mooi op een rij. De facing van composiet heeft zowel de kleur als de stand van de tanden verbeterd. Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein.

Contacteer ons