Meer resultaten voor tandkroon

tandkroon
Tand kroon DentaXL.
Wanneer uw tandarts bij u een kroon, een brug of een frame diagnostiseerd, kunt u deze via uw tandarts verkrijgen en laten plaatsen. Wanneer uw tandarts de kroon of brug bij DentaXL bestelt, scheelt dat u 40% tot 60% van het normale Nederlandse bedrag.
TANDKROON definitie Encyclo.
1 Deel van het lichaam 2 Jacket 3 Kroon 4 Lichaamsdeel. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/TANDKROON/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Meaning of tandkroon in Dutch english dictionary Betekenis van tandkroon in het Engels Nederlands woordenboek 1.
Translation and Meaning of tandkroon in Almaany English-Dutch Dictionary. tandkroon een laagje op de tand, inplaats van de tand. Synonyms and Antonymous of the word tandkroon in Almaany dictionary. cel van bijenkooi; blaasje in long; metselspecie; tandkas. tandje, kleine tand.
Kroon uit metaal en metaalkeramiek, stomp, tanden en tandkronen met e-gezondheid.be Drupal.
Aan het einde van de raadpleging zet de tandarts op de stomp een voorlopige tandkroon in wit hars. Afdruk van de geslepen tand. De tandarts maakt dan een afdruk van de volledige tandboog waarin de stomp van de tand zich bevindt.
Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg. Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg.
Wanneer de tand zwak is geworden, ver is aangetast door cariƫs, breuk of trauma kan er als behandeling gekozen worden voor een kroon. Een kroon versterkt de tand door een kap de kroon die over de bestaande tand wordt geplaatst.
Puzzelwoordenboek Tandkroon.
Nieuw woord aandragen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 2 puzzelwoorden gevonden voor Tandkroon.
Hoe duur is een kroon op een kies bij de tandarts? Mens en Gezondheid: Diversen.
Opbouw met kroon Een opbouw met kroon wordt gebruikt wanneer de tand of kies verloren is, maar er wel nog voldoende wortel over is om een. Opbouw en kroon plaatsen Een kroon is soms nodig om een verloren tand of kies te vervangen.
Tanden kronen bruggen: info prijzen.
U krijgt op elke tand een voorlopige kroon, zodat U er toch goed blijft uitzien. In het tandtechnisch labo wordt elke kunsttand kroon handmatig gemaakt. Ook de gebitsboog kan aangepast worden, zodat uw tanden mooi op een rij komen te staan.

Contacteer ons