Resultaten voor tandkroon

tandkroon
Tanden kronen bruggen: info prijzen.
Nieuwe tanden: kronen en bruggen. Kronen en bruggen kapjes en overbruggingen zijn een belangrijk facet van esthetische cosmetische tandheelkunde. De laatste jaren is er veel vooruitgang geboekt, waardoor valse" tanden nu even mooi of mooier en natuurlijk ogen als echte tanden.
Kroon plaatsen: wat kost het en hoe werkt het precies?
Is de tand niet meer te redden met een vulling, bijvoorbeeld wanneer er te weinig meer van de tand over is, dan plaatsen we vaak een kroon. Dit is dus een vervanging van de tand of kies en ziet er zoveel mogelijk uit als een natuurlijk onderdeel van uw gebit.
Tandkroon plaatsen Benedenti.
Benedenti Tandartsen Onze behandelingen Kroon en brugwerk Tandkroon plaatsen. Terug naar overzicht. Wat is een tandkroon? Met een kroon wordt de oorspronkelijke vorm en functie van de tand hersteld. De tandarts slijpt een deel van de tand weg totdat er een stomp overblijft.
Tandkroon Dent Perfect.
Omdat een tandkroon vooraan in uw gebit geplaatst word is het van groot belang dat de kleur van de tandkroon overeen komt met de rest van uw gebit. Het uiterlijk van uw gebit zal flink opknappen na de plaatsing van de tandkroon.
Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg. Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg.
Wanneer de tand zwak is geworden, ver is aangetast door cariƫs, breuk of trauma kan er als behandeling gekozen worden voor een kroon. Een kroon versterkt de tand door een kap de kroon die over de bestaande tand wordt geplaatst.
Kronen, duurzame restauraties voor tanden en kiezen Tandarts.nl.
In sommige situaties kan vlak voordat de kroon geplaatst wordt, de kroon nog bij u gepast worden in biscuit zodat de laatste kleur finesses nog door de tandtechnieker aangebracht kunnen worden. Voor uw comfort en ter bescherming van de afgeslepen tand of kies, maakt de tandarts een noodvoorziening tijdelijke kroon.
Kroon.
Als een tand of kies vaak gevuld is of als er na het afbreken van een kies te weinig houvast is om deze opnieuw te vullen, dan kan er een kroon gemaakt worden. Een kroon zorgt er dan voor dat je tand of kies behouden blijft.
Kroon uit metaal en metaalkeramiek, stomp, tanden en tandkronen met e-gezondheid.be Drupal.
Aan het einde van de raadpleging zet de tandarts op de stomp een voorlopige tandkroon in wit hars. Afdruk van de geslepen tand. De tandarts maakt dan een afdruk van de volledige tandboog waarin de stomp van de tand zich bevindt.

Contacteer ons