Resultaten voor frameprothese

frameprothese
Kunstharsplaatje of frameprothese Tandprothetische praktijk van Veen.
Een frameprothese is een partiële prothese welke bestaat uit een metalen frame met daarop tandvleeskleurige kunsthars, waarin tanden en/of kiezen zijn verankerd. Aan een frameprothese zitten een soort haakjes klammers, die om een aantal tanden of kiezen worden geklemd. Ook kan het met een soort slotje bevestigd zijn aan een kroon, tand of kies.
Kunstgebit of frameprothese Aquarijn Tandartsen Tandarts Alphen aan de Rijn Tandartspraktijk Alphen aan de Rijn.
De frameprothese rust vooral op de overgebleven tanden en kiezen. Afhankelijk van het ontwerp, kan de frameprothese ook voor een deel op het slijmvlies rusten. Wat zijn de verschillen tussen de twee soorten partiële prothesen plaat tegenover frame? Een plaatprothese is goedkoper dan een frameprothese, maar kent dan ook nadelen.
De plaat of frameprothese Idente Mondzorg Gorinchem.
Bel mij terug. Een plaat of frameprothese, ook wel partiële prothese genoemd, is een vervanging van een of meer tanden of kiezen. Een goede oplossing als uw verloren tanden of kiezen niet door een brug, kroon of implantaat worden vervangen.
Gedeeltelijk kunstgebit plaatje of frameprothese: de voor en nadelen.
Een frameprothese is, in tegenstelling tot een gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars, gemaakt met als doel de rest van de tanden en kiezen te behouden. Bij een frameprothese is het dan ook moeilijker om kiezen erbij te plaatsen. Een frameprothese is duurder dan een gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars.
Tandheelkunst Behandelingen Plaatprothese of frameprothese Tandheelkunst.
De frameprothese is gemaakt van metaal waarop een tandvleeskleurige kunsthars is aangebracht. Daar zitten de kunsttanden of kiezen op. De frameprothese rust vooral op een deel van de overgebleven tanden of kiezen en gedeeltelijk op het slijmvlies. Plaatprothese of frameprothese?
Partiële of frame prothese Tandprothetische praktijk Ralph van der Reijden Voor een nieuw kunstgebit, klikgebit of reparatie van uw kunstgebit.
De frameprothese bestaat uit een metalen frame waaraan zadels met kunstelementen vastzitten. Het frame wordt van een sterke chroomkobalt legering of van titanium gegoten en is samengesteld uit een basis, een hoofdverbindingsbeugel, kleine verbindingsbeugels en ankers rond uw eigen tanden.
Tandartsenpraktijk Whitesmile Kunstgebit, plaatje of frame.
De eerste dagen met een plaat of frameprothese. Een paar dagen nadat de tandarts de plaat of frameprothese in uw mond heeft geplaatst, controleert hij de pasvorm. U praat wellicht nog een beetje onwennig als u de prothese net draagt.
Frameprothese Wikipedia.
een frameprothese steunt meestal niet op de mucusa maar op de tanden af. de frameprothese sluit niet aan tegen de tanden op uitzondering van de steunen en klemmen dat wil zeggen dat er bij een frame prothese minder voedselretentie zal zijn.

Contacteer ons