Meer resultaten voor frameprothese

frameprothese
De plaat of frameprothese Idente Mondzorg Gorinchem.
Bel mij terug. Een plaat of frameprothese, ook wel partiële prothese genoemd, is een vervanging van een of meer tanden of kiezen. Een goede oplossing als uw verloren tanden of kiezen niet door een brug, kroon of implantaat worden vervangen.
Frameprothese.
Als er tanden en kiezen ontbreken in uw gebit kunnen deze worden aangevuld met een frameprothese. Een frameprothese, ook wel partiële prothese genoemd, is een vervanging van een of meer tanden of kiezen. Een frameprothese bestaat uit een metalen frame met daaraan de ontbrekende tanden en kiezen.
Frame / prothese.
Poets nu de buitenkant van de onder prothese met de grote kant van de prothese borstel. Poets nu de binnenkant van de protheseborstel met de puntige kant van de borstel. Verzorg eerst uw mond voor u de prothese weer terugplaatst.
Wanneer een frameprothese? Vlaszak.
Een frameprothese kan alleen dan door de tandprotheticus vervaardigd worden als uw tandarts uw tanden en kiezen gecontroleerd heeft en uit deze controle blijkt dat belasting van deze tanden en kiezen geen problemen zal opleveren. Voor het vervaardigen van een dergelijke frameprothese werkt de tandprotheticus nauw samen met uw tandarts.
Tandartsenpraktijk Whitesmile Kunstgebit, plaatje of frame.
De eerste dagen met een plaat of frameprothese. Een paar dagen nadat de tandarts de plaat of frameprothese in uw mond heeft geplaatst, controleert hij de pasvorm. U praat wellicht nog een beetje onwennig als u de prothese net draagt.
Partiële of frame prothese Tandprothetische praktijk Ralph van der Reijden Voor een nieuw kunstgebit, klikgebit of reparatie van uw kunstgebit.
De frameprothese bestaat uit een metalen frame waaraan zadels met kunstelementen vastzitten. Het frame wordt van een sterke chroomkobalt legering of van titanium gegoten en is samengesteld uit een basis, een hoofdverbindingsbeugel, kleine verbindingsbeugels en ankers rond uw eigen tanden.
Gedeeltelijk kunstgebit plaatje of frameprothese: de voor en nadelen.
Een frameprothese is, in tegenstelling tot een gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars, gemaakt met als doel de rest van de tanden en kiezen te behouden. Bij een frameprothese is het dan ook moeilijker om kiezen erbij te plaatsen. Een frameprothese is duurder dan een gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars.
Kunstharsplaatje of frameprothese Tandprothetische praktijk van Veen.
Een frameprothese is een partiële prothese welke bestaat uit een metalen frame met daarop tandvleeskleurige kunsthars, waarin tanden en/of kiezen zijn verankerd. Aan een frameprothese zitten een soort haakjes klammers, die om een aantal tanden of kiezen worden geklemd. Ook kan het met een soort slotje bevestigd zijn aan een kroon, tand of kies.

Contacteer ons