Meer resultaten voor kosten kunstgebit

kosten kunstgebit
Klikgebit kunstgebit: info foto's' kosten.
Het is een kunstgebit waar u trots op kan zijn en dat s nachts niet in een glaasje water op het nachttafeltje hoeft. De Wellness Kliniek Tandkliniek heeft een EN 15224 Kwaliteit Garantie en alle specialisten onder één dak. Bovendien is de Wellness Kliniek Tandkliniek gespecialiseerd in tandheelkunde makkelijk bereikbaar vanuit Nederland en bieden we voordelige prijzen. De prijzen van Wellness Kliniek Tandheelkunde zijn over het algemeen een stuk lager dan in de andere Europese landen. Door specialisatie en de grote groep patiënten benaderen onze prijzen voor tandheelkunde de kosten die betaald worden in India, Turkije of Roemenië en zijn de wachtlijsten kort.
Vergoeding volledige gebitsprothese kunstgebit.
Zo kunt u nagaan wat er vergoed wordt en welke kosten u zelf moet betalen. Afhankelijk van uw pakket geldt bovendien een maximumbedrag voor alle tandheelkundige behandelingen bij elkaar opgeteld, per jaar met uitzondering van orthodontie. Kijk ook onder het informatieblokje: Wat is de maximale vergoeding? Wat krijgt u vergoed uit de Basisverzekering? Code Beschrijving Vergoeding Basisverzekering. Opvullen volledig kunstgebit, indirect zonder randopbouw. Opvullen volledig kunstgebit, indirect met randopbouw.
Vergoeding kunstgebit 2017 De Friesland Zorgverzekeraar.
Volledig, met uitzondering van de wettelijke eigen bijdrage. Is er eigen bijdrage voor een kunstgebit? Ja, voor een uitneembare volledige prothetische voorziening een kunstgebit geldt een eigen bijdrage van 25% van de totale kosten. Voor een kunstgebit op implantaat een klikgebit, incl.
Independer.
Kosten en vergoeding kunstgebit.
Kunstgebit kosten 2014. Kunstgebit kosten 2013. Kunstgebit kosten 2012. Kleefpasta als uw kunstgebit los zit. Hoe werkt kunstgebit kleefpasta en kleefpoeder? Hoe kunt u het beste uw kunstgebit schoonmaken? Uw kunstgebit herstellen met een rebasing. Snel uw kunstgebit laten repareren.
Wat kost een gebit laten trekken? Tandarts.nl.
gevolg bijna aales is afgebroken en zwart nou wil ik mijn gebit laten trekken en een kunst gebit kan dit? en wat gaat me dat kosten want ben niet meer verzekerd door dat ik zolang niet meer ben geweest. Groetjes Een angst haas. Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 2 jaar 2 maanden geleden. Geregistreerd: 10/21/2001 0200.: door de digitale tandarts zo, 10/21/2001 2307.: Mocht uw gebit inderdaad zodanig slecht zijn dat alles getrokken moet worden, dan wordt dit over het algemeen voor ziekenfondsverzekerden vergoed. Mocht de tandarts dit niet vergoed krijgen dan kunt u zich nog altijd laten doorverwijzen naar de kaakchirurg. Naar alle waarschijnlijkheid zal het laten trekken van tanden/ kiezen volgend jaar sowieso terugkeren in het basispakket voor ziekenfondsverzekerden. Ziekenfondsverzekerden krijgen volgens de ziekenfondswet 75% vergoed van een volledige gebitsprothese. Stel dat een boven en onderprothese u 1600 gulden kost, dan zult u 400 gulden 25% zelf moeten betalen. Dat u langer dan jaar niet geweest bent, betekend dat u dit jaar geen recht hebt op vergoeding van het cluster controletandsteenverwijdering, maar voor het maken van een kunstgebit moet dit geen rol spelen.
Kosten Kunstgebit.
Home Tandprothetiek Kosten van een kunstgebit. Kosten van een kunstgebit. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen en technieken. Mensen die al jaren niet bij een tandarts geweest zijn kunnen zich laten informeren over de mogelijkheden.
Welke vergoeding krijg je voor een kunstgebit? ZorgWijzer.nl.
75 procent van de kosten van een kunstgebit worden vergoed vanuit de basisverzekering, dat betekent echter wel dat je een kwart zelf bij moet leggen eigen bijdrage. Normaliter komt dit neer op ongeveer 125 euro voor de boven of onderprothese.

Contacteer ons