Resultaten voor tanden opvullen

tanden opvullen
Ivorenkruis.nl.
De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Zo kan hij de vorm of de kleur van een tand veranderen. Ook kan hij spleetjes tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren.
Tandarts Eerbeek tandarts praktijk Fabels uw tandarts in Eerbeek Loenen Brummen Dieren Hall Oeken Tonden.:
Met 2 composiet facings is het diasteem gesloten en zijn zijn voortanden weer mooi. Meneer was niet blij met de verkleuringen langs zijn tanden. Tevens zaten er ook kleine barstjes in zijn tanden. Met 6 composiet facings zijn zijn tanden weer mooi gemaakt.
Tandartstaal Dental Clinics.
Facing: met een facing kan de vorm of de kleur van een tand worden gewijzigd. Zo kan de tandarts een spleetje tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, verkleurde tanden weer wit maken en scheve tanden verbergen. Fluoride: een chemische stof die tanden beschermt tegen cariës.
Hoe maken we de tanden mooi met composiet? YouTube.
Blank, DMD 91465, views. Tanden Bleken Bij Wit Duration: 1250. beautygloss 533231, views. Tanden bleken Alex en Kirsten Duration: 809. AlexPanderProducties 4112, views. Loading more suggestions. Restricted Mode: Off. Try something new! Sign in to add this to Watch Later.
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Met een facing is het uiterlijk van een tand te verfraaien. Zo kan de vorm of de kleur van een tand worden veranderd. Met een facing kan de tandarts spleetjes tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren.
Facing Tandartspraktijk Westeinde.
Zo kan de vorm of de kleur van een tand worden veranderd. Met een facing kan de tandarts spleetjes tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren. Voor de behandeling Na de behandeling.
Spleetje tussen tanden opvullen.
Vragenlijst tanden bleken. Vragenlijst medische anamnese. Home Cosmetische Tandheelkunde Het sluiten van spleetjes. Het sluiten van spleetjes. Voor sommige patiënten kan de opening tussen de voortanden een doorn in het oog zijn. Met facings of composiet restauraties kunnen de openingen vaak gesloten worden.
Spleetje laten opvullen ELLEgirltalk.
Home Forums Uiterlijk Gezondheid. Spleetje laten opvullen. Discussie in Uiterlijk Gezondheid gestart door LLC., 11 feb 2011. Niet open voor verdere reacties. Wie heeft hier ervaring mee? Heb namelijk een klein spleetje tussen mijn voorste tanden en zou dit graag laten wegwerken.

Contacteer ons