Resultaten voor tandprothese

tandprothese
Tandprothese met een natuurlijke uitstraling, geheel op maat!
Home Kunstgebit Tandprothese. Ons team is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en kan u dan ook alles vertellen over de mogelijkheden van een tandprothese op maat. De nieuwste ontwikkelingen op tandtechnisch en tandheelkundig gebied worden gebruikt om gebitsprotheses vorm te geven.
Tandprothese haal je in Eindhoven bij Van Nunen Mondzorg.
Bij Van Nunen Mondzorg in Eindhoven maakt u kennis met de beste specialistische zorg voor onder meer uw tandprothese. Het onderhoud en de verzorging van uw gebit is ons veel waard en wij zijn daarom dagelijks bezig met de vervaardiging van uw tandprothese.
Tandprothese Den Haag Tandartsenpraktijk Hollands Spoor te Den Haag.
We kijken wat voor u de mogelijkheden zijn en wat uw wensen zijn. Natuurlijk bespreken we van tevoren welke kleur tanden/kiezen u wilt hebben en hoe de stand van de tanden moet zijn. Vervolgens maken we afdrukken van uw kaken en beginnen dan met het vervaardigen van uw prothese.
Tandprothese Veluwe Mondzorg.
Tandarts voor Orthodontie. Een plaatprothese plaatje of frameprothese, ook wel partiƫle prothese genoemd, is een vervanging van een of meer tanden of kiezen. Een goede oplossing als uw verloren tanden of kiezen niet door een brug, kroon of implantaat worden vervangen. De tandprothese kunt u uit de mond nemen.
Tandprothetische Praktijk Bas Mak, Tandprothese Purmerend, Tandprotheticus Waterlandlaan 99A Purmerend.
Dat kan zijn een volledig kunstgebit eventueel op implantaten, een frame of plaatje. Bas zelf aan het woord; Het is raadzaam elke 5 a 8 jaar uw prothese te vervangen. U kunt bij ons rekenen op een optimale verzorging van uw prothese.
Tandprothese Herstel van uw gebit met implantaten.
Er zijn minimaal twee implantaten benodigd voor een tandprothese. Wanneer de implantaten na enkele weken zijn vastgegroeid kan de tandprothese op de implantaten worden bevestigd en kunt u weer van een goed functionerend gebit genieten. Een tandprothese heeft diverse voordelen.:
Tandprothese kunstmatige vervanging van natuurlijke tanden en/of kiezen.
Een tandprothese is een kunstmatig element waarmee een tand vervangen wordt. Er zijn veel verschillende soorten tandprotheses, waaronder de enkelvoudige en de meervoudige tandprothese, onder en bovenkaak prothese en gedeeltelijke gebitsprothese. Voor welke tandprothese u in aanmerking komt hangt af van uw situatie.
Tandprothese Kom langs voor een gratis intake!
Home Tandartsen Tandprothese. TANDPROTHESE BIJ SAMENWERKENDE MONDZORGCENTRA. Wanneer u 1 of meerdere tanden wilt laten vervangen, kunt u kiezen voor een tandprothese. Deze is uitneembaar en neemt de functies over die uw eigen tanden voorheen zelf uitvoerden. Onze professionele tandprothetici analyseren uw gebit en kijken welke oplossing het beste voor u is qua kleur en materiaal.

Contacteer ons