Op zoek naar tandprothese?

tandprothese
Tandprothetische Praktijk v/d Kooi Uw Specialist in Tandprotheses.
Met meer dan 25 jaar ervaring levert Tandprothetische Praktijk Van der Kooi de beste kwaliteit tegen de juiste prijs aan patiënt en tandarts. Reparatie van kunstgebit. Implantaten kunnen een oplossing zijn voor uw gebit. Een tandprothese voor u op maat, hoe wij dit doen?
Prothista Brugman voor al uw gebitsproblemen.
Meer kwaliteit van leven met implantaten! Bij Prothista kunt u terecht voor advies over, en het laten aanmeten van, een kunstgebit op implantaten. Vanuit onze praktijk werken wij nauw samen met tandarts-implantoloog Marc Smeets en met het ZMC afdeling kaakchirurgie.

Werken bij Veenstra Emmen. Een frameprothese is, net als een plaatje, een gedeeltelijke prothese die als tandprothese wordt gekozen als u nog over eigen tanden en kiezen beschikt. Deze bestaande natuurlijke tanden en kiezen worden gebruikt om een gedeeltelijk kunstgebit mee te maken.
Tandprothese Den Haag Tandartsenpraktijk Hollands Spoor te Den Haag.
We kijken wat voor u de mogelijkheden zijn en wat uw wensen zijn. Natuurlijk bespreken we van tevoren welke kleur tanden/kiezen u wilt hebben en hoe de stand van de tanden moet zijn. Vervolgens maken we afdrukken van uw kaken en beginnen dan met het vervaardigen van uw prothese.
Tandprothetische Praktijk Bas Mak, Tandprothese Purmerend, Tandprotheticus Waterlandlaan 99A Purmerend.
Dat kan zijn een volledig kunstgebit eventueel op implantaten, een frame of plaatje. Bas zelf aan het woord; Het is raadzaam elke 5 a 8 jaar uw prothese te vervangen. U kunt bij ons rekenen op een optimale verzorging van uw prothese.
Tandprothese Kom langs voor een gratis intake!
Afspraak niet nakomen. U bent hier: Tandartsen Tandprothese. Tandprothese bij Tandvitaal. Wanneer u 1 of meerdere tanden wilt laten vervangen, kunt u kiezen voor een tandprothese. Deze is uitneembaar en neemt de functies over die uw eigen tanden voorheen zelf uitvoerden.
Korting op tandprothese Allévo.
Bij het aanmeten van een nieuw kunstgebit beoordeelt u tussentijds met de tandprotheticus de kleur, stand en grootte van de tanden om tot een mooi en goed passend eindresultaat te komen. Ook voor aanpassingen aan uw bestaande tandprothese kunt u terecht.
Tandprothese Tandtechniek Dentalinfo.
Een goede samenwerking tussen de tandartspraktijk, tandprotheticus en het tandtechnisch laboratorium is bepalend om tot een goed eindresultaat te komen bij restauraties, kunstgebit, overkappingsprotheses of frameprotheses. Restauratie, Tandprothese techniek, Thema A-Z Uitzending RTL Z Doe maar duurzaam over procesverloop tandtechniek.

Contacteer ons