Resultaten voor bijzondere tandheelkunde

bijzondere tandheelkunde
Bijzondere Tandheelkunde UMC Utrecht.
Vanwege ernstige aandoeningen of beperkingen zijn de moeilijkheidsgraad van de behandeling of de omstandigheden waaronder de zorg verleend moet worden vaak zodanig, dat specifieke deskundigheid, vaardigheden, faciliteiten en/of ondersteuning noodzakelijk zijn. De polikliniek bijzondere tandheelkunde is onderverdeeld in de volgende zorglijnen.:
Bijzondere tandheelkunde 2017.
Centrum voor Bijzondere tandheelkunde: voor bijzondere tandheelkunde door een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde heb je een schriftelijke verwijzing van je huisarts, tandarts of kaakchirurg nodig. Heb je toestemming van Anderzorg nodig? Voor bijzondere tandheelkunde heb je voorafgaande toestemming van Anderzorg nodig.
Erasmus MC: Bijzondere Tandheelkunde.
Erasmus MC in de maatschappij. Mondziekten, Kaak en Aangezichtschirurgie. / Mondziekten, Kaak en Aangezichtschirurgie / Bijzondere Tandheelkunde. Mondziekten, Kaak en Aangezichtschirurgie. Craniofaciaal Centrum Nederland. Orbita Centrum Rotterdam. Centrum voor aangeboren tand en kaakafwijkingen. Expertise Centrum Implantologie. Erasmus MC: research en onderwijs.
Vergoeding bijzondere tandheelkunde CZ.
Vergoeding bijzondere tandheelkunde. Wat krijgt u vergoed voor tandheelkunde in bijzondere gevallen? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Deze vergoeding is niet veranderd ten opzichte van 2015. Wat krijgt u vergoed? In bijzondere gevallen krijgt u tandheelkunde vergoed uit de basisverzekering.:
CBT Rijnmond Welkom.
Dichtbij de patiƫnt. Welkom bij CBT Rijnmond, een behandelcentrum voor bijzondere tandheelkunde, voor volwassenen en kinderen die extra aandacht nodig hebben. Direct voor het pand is de KissRide. Het is niet toegestaan hier te parkeren. Op deze plaats is het wel mogelijk patienten met een rolstoel uit te laten stappen.
Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT. ETZ Elisabeth Direct nummer 013 539 24 83 Openingstijden ma t/m vrij 8.30-17.00 Route 31. Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde CBT is een onderdeel van de afdeling Mond, Kaak, en Aangezichtschirurgie MKA-chirurgie en is gevestigd op locatie ETZ Elisabeth.
Bijzondere tandheelkunde.
De term bijzonder wil niet per se zeggen dat het om moeilijke tandheelkunde gaat, maar om de aanspraak die deze mensen via de zorgverzekering maken op bijzondere tandheelkunde. De ernstige aandoening van deze mensen kan betrekking hebben op de aangezicht, mond, kaken of gebit.
Bijzondere tandheelkunde Het WKZ.
3508 AB Utrecht. Als er zich tijdens de behandeling van uw kind situaties voordoen waarbij u direct advies nodig heeft, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de polikliniek bijzondere tandheelkunde en buiten kantooruren met uw tandarts of huisarts.

Contacteer ons