Op zoek naar bijzondere tandheelkunde?

bijzondere tandheelkunde
Bijzondere tandheelkunde.
De term bijzonder wil niet per se zeggen dat het om moeilijke tandheelkunde gaat, maar om de aanspraak die deze mensen via de zorgverzekering maken op bijzondere tandheelkunde. De ernstige aandoening van deze mensen kan betrekking hebben op de aangezicht, mond, kaken of gebit.
Centrum Bijzondere Tandheelkunde Elver.nl.
Over het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde. In het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde staat een deskundig team van tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistentes voor u klaar. Samen bekijken we hoe we het gebit gezond maken én houden. We nemen de tijd voor een rustige behandeling en goed overleg.
Wat doet Centrum Bijzondere Tandheelkunde? Jellinek.
Mondgezondheid en hygiëne. Centrum Bijzondere Tandheelkunde. Wat is het CBT? Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde van Jellinek behandelt mensen die ernstig aan harddrugs, alcohol en/of medicijnen verslaafd zijn of kort geleden waren en die recht hebben op bijzondere tandheelkundige behandeling art.
Vergoeding Bijzondere tandheelkunde.
Voor bijzondere tandheelkunde door een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde heeft u een schriftelijke verwijzing van uw huisarts, tandarts of kaakchirurg nodig. De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden.
Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT Vogellanden.
Dergelijke pijnklachten in combinatie met het onvoldoende functioneren van het kauworgaan, behoren tot het terrein van de tandarts-gnatholoog. Ook werken er tandartsen in het CBT die zich hebben verdiept in een specifiek onderdeel van de tandheelkunde, zoals adhesieve tandheelkunde, restauratieve tandheelkunde en orthodontie in bijzondere gevallen.
Bijzondere tandheelkunde Het WKZ.
3508 AB Utrecht. Als er zich tijdens de behandeling van uw kind situaties voordoen waarbij u direct advies nodig heeft, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de polikliniek bijzondere tandheelkunde en buiten kantooruren met uw tandarts of huisarts.
Erasmus MC: Bijzondere Tandheelkunde.
Mondziekten, Kaak en Aangezichtschirurgie. / Mondziekten, Kaak en Aangezichtschirurgie / Bijzondere Tandheelkunde. Mondziekten, Kaak en Aangezichtschirurgie. Craniofaciaal Centrum Nederland. Orbita Centrum Rotterdam. Expertise Centrum Oligodontia. Expertise Centrum Implantologie. Erasmus MC: research en onderwijs. Parkeren Westzeedijk 361. Route, parkeren en OV.
Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde CBT Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Zeeland, met locaties in Vlissingen en Goes.
Wanneer behandeling onder narcose moet plaatsvinden wordt de narcose door onze anesthesiologen arts gespecialiseerd in het toedienen van narcose toegediend. Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde is gevestigd in het Medisch Welness Centrum Zeeland MWCZ, Piet Heinstraat 41 te 4461 GL Goes. Centrum Bijzondere Tandheelkunde Contact.

Contacteer ons