Resultaten voor bijzondere tandheelkunde

bijzondere tandheelkunde
Centrum Bijzondere Tandheelkunde Klimmendaal Angst en Gehandicaptenzorg Arnhem.
WELKOM IN ONZE TANDARTSPRAKTIJK. Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT Klimmendaal in Arnhem biedt tandheelkundige hulp aan kinderen en volwassenen, die vanwege hun handicap niet in een algemene tandartsenpraktijk behandeld kunnen worden. Door aangepaste technieken wordt getracht de behandelbaarheid van deze doelgroep te verbeteren.
Bijzondere Tandheelkunde UMC Utrecht.
Vanwege ernstige aandoeningen of beperkingen zijn de moeilijkheidsgraad van de behandeling of de omstandigheden waaronder de zorg verleend moet worden vaak zodanig, dat specifieke deskundigheid, vaardigheden, faciliteiten en/of ondersteuning noodzakelijk zijn. De polikliniek bijzondere tandheelkunde is onderverdeeld in de volgende zorglijnen.:
Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT Vogellanden.
Dergelijke pijnklachten in combinatie met het onvoldoende functioneren van het kauworgaan, behoren tot het terrein van de tandarts-gnatholoog. Ook werken er tandartsen in het CBT die zich hebben verdiept in een specifiek onderdeel van de tandheelkunde, zoals adhesieve tandheelkunde, restauratieve tandheelkunde en orthodontie in bijzondere gevallen.
CBT Rijnmond Welkom.
Dichtbij de patiƫnt. Welkom bij CBT Rijnmond, een behandelcentrum voor bijzondere tandheelkunde, voor volwassenen en kinderen die extra aandacht nodig hebben. Direct voor het pand is de KissRide. Het is niet toegestaan hier te parkeren. Op deze plaats is het wel mogelijk patienten met een rolstoel uit te laten stappen.
Centrum bijzondere tandheelkunde Amphia Ziekenhuis.
Telefoonnummer 076 595 3042. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Centrum bijzondere tandheelkunde. Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde CBT verleent tandheelkundige hulp die in de normale tandartspraktijk niet mogelijk is.
HagaZiekenhuis van Den Haag.
Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT. Wegwijs in het ziekenhuis. Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT. Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT verleent tandheelkundige hulp aan patiƫnten waarbij behandeling in de algemene praktijk niet goed meer mogelijk is door een aandoening of beperking. Enkele voorbeelden zijn.:
Bijzondere tandheelkunde Het WKZ.
3508 AB Utrecht. Als er zich tijdens de behandeling van uw kind situaties voordoen waarbij u direct advies nodig heeft, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de polikliniek bijzondere tandheelkunde en buiten kantooruren met uw tandarts of huisarts.
Bijzondere tandheelkunde.
De term bijzonder wil niet per se zeggen dat het om moeilijke tandheelkunde gaat, maar om de aanspraak die deze mensen via de zorgverzekering maken op bijzondere tandheelkunde. De ernstige aandoening van deze mensen kan betrekking hebben op de aangezicht, mond, kaken of gebit.

Contacteer ons