Zoeken naar bijzondere tandheelkunde

bijzondere tandheelkunde
Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT.
Het telefoonnummer van het secretariaat Centrum Bijzondere Tandheelkunde is 050 524 6986 en is op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 12.00 uur en 1300: tot 1600: uur voor het maken en wijzigen van afspraken. Verwijzen kan op twee manieren, via de modelverwijsbrief Bijzondere Tandheelkunde of per email.
Bijzondere tandheelkunde Het WKZ.
3508 AB Utrecht. Als er zich tijdens de behandeling van uw kind situaties voordoen waarbij u direct advies nodig heeft, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de polikliniek bijzondere tandheelkunde en buiten kantooruren met uw tandarts of huisarts.
Bijzondere tandheelkunde.
B Behandeling van kaakgewrichtsklachten K Kindertandarts T Tandarts-angstbegeleiding Tandarts-gehandicaptenzorg. Geen onderzoeken gevonden. B Bijzondere tandheelkunde L Lachgas-sedatie P Procedurele sedatie en/of analgesie, afdeling bijzondere tandheelkunde T Tandheelkundige behandeling onder narcose V Voedingsdagboekje bijzondere tandheelkunde. Laatst bezochte pagina's.' U bent hier: Bijzondere tandheelkunde.
Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde CBT Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Zeeland, met locaties in Vlissingen en Goes.
Wanneer behandeling onder narcose moet plaatsvinden wordt de narcose door onze anesthesiologen arts gespecialiseerd in het toedienen van narcose toegediend. Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde is gevestigd in het Medisch Welness Centrum Zeeland MWCZ, Piet Heinstraat 41 te 4461 GL Goes. Centrum Bijzondere Tandheelkunde Contact.
Bijzondere Tandheelkunde UMC Utrecht.
Vanwege ernstige aandoeningen of beperkingen zijn de moeilijkheidsgraad van de behandeling of de omstandigheden waaronder de zorg verleend moet worden vaak zodanig, dat specifieke deskundigheid, vaardigheden, faciliteiten en/of ondersteuning noodzakelijk zijn. De polikliniek bijzondere tandheelkunde is onderverdeeld in de volgende zorglijnen.:
Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT Vogellanden.
Dergelijke pijnklachten in combinatie met het onvoldoende functioneren van het kauworgaan, behoren tot het terrein van de tandarts-gnatholoog. Ook werken er tandartsen in het CBT die zich hebben verdiept in een specifiek onderdeel van de tandheelkunde, zoals adhesieve tandheelkunde, restauratieve tandheelkunde en orthodontie in bijzondere gevallen.
HagaZiekenhuis van Den Haag.
Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT. Wegwijs in het ziekenhuis. Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT. Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT verleent tandheelkundige hulp aan patiƫnten waarbij behandeling in de algemene praktijk niet goed meer mogelijk is door een aandoening of beperking. Enkele voorbeelden zijn.:
Centrum bijzondere tandheelkunde Amphia Ziekenhuis.
Telefoonnummer 076 595 3042. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Centrum bijzondere tandheelkunde. Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde CBT verleent tandheelkundige hulp die in de normale tandartspraktijk niet mogelijk is.

Contacteer ons