Meer resultaten voor composiet facings

composiet facings
Casus: De natuur nabootsen met composiet facings Dentalinfo.
14 september 2015 / door Lees meer over: Casus, Kennis, Restaureren, Thema A-Z /. https//www.dentalinfo.nl/wp-content/uploads/2016/05/casus500.jpg: 480 480 2015-09-14 000000: 2015-09-14 000000: Casus: De natuur nabootsen met composiet facings. TePe EasyPick: Het geheim zit in de combinatie van materialen. Bekijk de video.
Composiet facings.
U bevindt zich hier: Facings De behandeling Composiet facings. Composiet facings worden gemaakt van een kunsthars, gevuld met glasdeeltjes die de uiteindelijke slijtsterkte en glans bepalen. De gewone witte vullingen waarmee gaatjes in de kiezen gevuld worden bestaan ook uit composiet.
Iemand ervaring met facings? Ouders Online.
Hij zal eerst een laagje van je tanden afslijpen aan de voorkanten deze vervolgens met composiet opbouwen. De 2e keus zijn facings van porcelijn. Ook hierbij zal hij waarschijnlijk hoeft niet, ligt eraan welke technieker hij heeft een dun laagje afslijpen om vervolgens een afdruk te maken.
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Met een zogenaamde facing is dat uiterlijk te verfraaien. Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt. Composiet of porseleinen facing? In onze kliniek worden uitsluitend composiet facings aangebracht.
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
Facings laten plaatsen. De behandelingen voor het plaatsen van composiet facings en porseleinen facings verschillen. Voor het plaatsen van porseleinen facings maakt u twee afspraken, terwijl we composiet facings gedurende één behandeling plaatsen. Voor het plaatsen van porseleinen facings maken we twee afspraken.
Facings Arnhem.
Een facing kan slijten of beschadigen als u bijvoorbeeld tandenknarst of op uw nagels bijt. De tandarts kan een gesleten of beschadigde facing altijd repareren of vervangen. Deze behandeling beschadigt de tand zelf niet. Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein.
Facings Idente Mondzorg Gorinchem.
Composiet of porseleinen facings. Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal dat op de tand wordt geplaatst. Als u een facing laat zetten bij de tandarts, heeft u de keuze uit een facing van composiet of porselein. Een facing van composiet bestaat uit hetzelfde materiaal als een vulling.
Composiet Facings Amsterdam Noord en Zaandam Dentalzorg.
Composiet facings zijn makkelijker te repareren of te herstellen. Wat zijn de nadelen van composiet facings? Composiet facings kunnen een dof uiterlijk krijgen en hierdoor krijgt het een minder natuurlijk effect. Composiet heeft van zichzelf een meer doffer kleur dan porselein.

Contacteer ons