Resultaten voor facings kosten

facings kosten
Composiet Facings Ervaringen met Voor en Na foto's.'
Apollo Tandheelkunde in Rotterdam biedt met composiet facings de oplossing voor zowel kleine als zeer grote gebitscorrecties. Met het plaatsen van composiet facings heeft u binnen 3 uur een prachtige glimlach. Hieronder bekijkt u enkele behaalde resultaten met composiet facings.
Facings nodig of wilt u meer informatie? CDC Complete Tandzorg.
Verstandskies trekken kosten. Home / Facings. Direct informatie over facings? Bel ons nu op: 088-232 82 85. Stel, u heeft een gezond gebit. Het doet wat het moet doen. Kauwen gaat goed, zonder pijn. Ook het tandvlees geeft geen problemen.
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Home Cosmetische Tandheelkunde Facings. De kosten voor facings worden vaak door de verzekering vergoed. Gratis eerste consult. Bel nu voor een afspraak: 020-6713886. Wat is een facing? Composiet of porseleinen facing? Waar dient een facing voor? Hoe lang gaat een facing mee?
Facings laten plaatsen De Gebitskliniek.
Welk type facings zijn er? Facings kunnen worden gemaakt van composiet of porselein. Beide type facings hebben hun eigen voordelen. Voor facings van composiet hoeft er minder aan de tand geslepen te worden. De kosten liggen over het algemeen iets lager dan bij porselein en plaatsing kan vaak in 1 zitting.
Facing.
Vergoeding van een deel van de kosten komt uit de aanvullende tandartsverzekering. Over het algemeen blijven facings vele jaren zitten. Door omstandigheden of door mondgewoonten zoals nagelbijten, knarsen en klemmen kan het zijn dat de facing los komt of breekt.
Facings kosten.
U bevindt zich hier: Facings Financieel Facings kosten. De facings kosten kunnen erg uiteen lopen, van 80 euro voor een simpele facing tot 800 euro voor een hele nieuwe smile, afhankelijk van het materiaal waarvan de facings gemaakt worden, de methode en de omstandigheden in de mond.
Wat zijn facings en welke kosten zijn eraan verbonden?
Het verschil is dat een kroon de gehele tand bedekt en een facing enkel de voorzijde. Wij hebben in onze praktijk in Culemborg speciale apparatuur om het optimale resultaat te bereiken. Wil je ook een mooi en fris gebit? Tandarts Dennis en Daisy-Joyce vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten van facings.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Onder overige tandheelkundige behandelingen vallen in de regel ook de kosten van een facingsbehandeling met medische grondslag. Ter verduidelijking worden in onderstaand tabeloverzicht de vergoedingen voor facings bij verschillende tandartsverzekeringen met elkaar vergeleken. Facing V15: composiet of confectie. 75% tot maximaal 250.,

Contacteer ons