Meer resultaten voor facings kosten

facings kosten
Facings kosten.
U bevindt zich hier: Facings Financieel Facings kosten. De facings kosten kunnen erg uiteen lopen, van 80 euro voor een simpele facing tot 800 euro voor een hele nieuwe smile, afhankelijk van het materiaal waarvan de facings gemaakt worden, de methode en de omstandigheden in de mond.
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Home Cosmetische Tandheelkunde Facings. De kosten voor facings worden vaak door de verzekering vergoed. Gratis eerste consult. Bel nu voor een afspraak: 020-6713886. Wat is een facing? Composiet of porseleinen facing? Waar dient een facing voor? Hoe lang gaat een facing mee?
Wat kosten Facings Smile2go.
Momenteel bezoeken 76 personen deze website. Wat kosten Facings? In onze westerse samenleving zijn hagelwitte en kaarsrechte tanden het ideaalbeeld. Gelukkig bestaan er facings: een soort dunne schildjes die over je tanden worden geplaatst en daarmee de uitstraling van je gebit drastisch verbeteren.
Composiet of porselein facings: kosten en voor en nadelen Mens en Gezondheid: Diversen.
Voor het plaatsen van porselein facings is wél een maximumtarief vastgesteld, maar hier geldt dat de prijs die een patiënt uiteindelijk betaalt voor een groot deel wordt bepaald door de tandtechnicuskosten de tandtechnicus fabriceert de porseleinen facings en deze kosten zijn níet gereguleerd door de NZa.
Composiet Facings Ervaringen met Voor en Na foto's.'
Behandelingen In één behandeling een stralende glimlach! Composiet facings voor en na foto's.' Ervaringen met composiet facings. Composiet facings voor en na foto's.' Apollo Tandheelkunde in Rotterdam biedt met composiet facings de oplossing voor zowel kleine als zeer grote gebitscorrecties.
Facings De Gebitskliniek.
Regelmatig met een zachte borstel poetsen en met regelmaat flosdraad of ragers gebruiken om de tanden schoon te houden wordt aangeraden. Wat kosten facings? De kosten van facings hangen af van onder meer de keuze voor het materiaal gebruikt wordt.
Overzicht van prijzen facings, facing kosten en facings prijs.
Home / Financieel / Facings kosten. Facings kosten admin 2017-09-07T1526200000.: Sinds 1 januari 2013 mogen tandartsen hun tarief niet zelf meer bepalen. De facings prijs is wettelijk vastgesteld. De prijzen van cosmetische tandheelkundige behandelingen liggen vast, dus ook van de facing kosten.
FACINGS ALLEEN KWALITEIT GELDT VOOR ONS. COMPOSIET FACINGS beste genomineerd ex ACTA tandartsen gratis info-intake
Wij maken facings van de allerbeste kwaliteit, in composiet en porselein. VOOR AL UW composiet en porseleinen FACINGS. 6 composiet facings, kosten patient 275 euro, in 2 uur klaar, licht slijpen aan de tand. Deze heer loopt zijn hele leven al met deze tanden.

Contacteer ons