Resultaten voor mooi gebit

mooi gebit
mooi gebit Archives Tandartspraktijk Tilburg.
Uniek en Open. Tag Archives: mooi gebit. Bekijk onderstaande video over een cosmetische behandeling Bekijk ook de vele fotovoorbeelden onderaan deze pagina Een mooi en verzorgd gebit: sommige mensen hebben het, anderen dromen ervan. Immers, een stralende lach is de moeite waard om naar te kijken.
Gebitsrenovatie: voordelig in het buitenland en dichtbij.
Uiteraard kan u nog een stap verder gaan en kiezen voor een stralend Hollywood gebit. Hierbij laat u uw volledig gebit vervangen met individuele kronen. Is uw gebit echter in te slechte staat, dan kan u ook voor een mooi klikgebit kunstgebit gaan.
mooi gebit Archives Tandartspraktijk Kies Co IJsselstein Tandarts.
Home / Nieuws / mooi gebit. 9 gewoonten die je tanden verpesten. Zelfs twee keer per dag poetsen, een beetje flossen en stoken is niet genoeg voor een gezond gebit! Want ook bijvoorbeeld eten en drinken gedurende de dag is een aanslag op je tanden.
Mooi gebit.
31 0 40 2216666. Als u uw tanden of uw gebit in het algemeen niet meer mooi vindt is esthetische tandheelkunde wellicht een goede optie voor u. Bij Vink Dental bent u aan het beste adres voor alle esthetische behandelingen, zodat u straks weer trots bent op uw gebit en met zelfvertrouwen kunt lachen.
Alle mogelijkheden op een rij Mooigebit.nl.
Zelf schoonhouden speelt daarbij een grote rol, vooral omdat gezondtandvlees bij het mooi zijn erg belangrijk is. Tandartsen en mondhygienisten kunnen u bij het gezond maken begeleiden, maar voorkomen is beter dan genezen en dat heeft u twee keer per dag letterlijk zelf in uw eigen hand. Witte tanden en een gezonder en stralend wit gebit.
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Hoe wordt een facing aangebracht? Er wordt een dun laagje composiet op de tand aangebracht nadat deze eerst is opgeruwd. Vervolgens wordt het geheel hoogglans gepolijst en vormt de facing met de rest van het gebit een harmonieus geheel zodat hij niet van echt te onderscheiden is.
Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde. Topfacings.nl in Arnhem tandarts, tandartspraktijk Specialist in facings en kronen van porselein. Meer dan 25 jaar ervaring.
Hoe rommelig kan een gebit eruit zien met grote composiet vullingen en een gele verkleuring. En hoe mooi na tanden bleken en 8 porseleinen facings! Er mist een kleine snijtand boven. Het gebit is hierdoor niet meer symmetrisch en dat lijkt raar.
ik heb een lelijk gebit en ik wil een mooi gebit Tandarts.nl.
ik heb een lelijk gebit en ik wil een mooi gebit. door pim de bruin wo, 05/04/2005 1543.: hallo ik ben 26 jaar en ik heb nog nooit een mooi gebid gehad mijn tanden staan shots en scheef soms schaam ik me en durf mijn mond niet ÃÃns open te trekken als iemand tegen mij praat vooral mijn bovenste hoektanden staan naar vooren het is net of ik een paar tanden mis eerst had ik er geen probleem mee maar je word ouder en nu ga ik pas denken ik zou dan ook een mooi gebid willen hebben mijn tanden opzich zijn denk ik zelf nog in redelijke staat maar het ziet er gewoon niet uit ik hoop dan ook dat jullie wat tips voor me hebben gewoon een redelijk snelle oplossing ik denk als ik een beugel neem dat het een tien jaren plan word dus ik zit aan kroonen te denken of zo maar ik hoop dat jullie even mee willen denken en dat er een oplossing voor mij is ik zou graag de prijzen van kroonen willen weten ik hoop snel wat te horen.

Contacteer ons