Resultaten voor mooi gebit

mooi gebit
All On 6 vast gebit op implantaten Tandarts NGdent.nl.
Tijdens een vertrouwelijk gesprek vertel ik verder wat alle mogelijkheden zijn om zijn/haar specifieke probleem op te lossen. Ik laat verder onze geavanceerde behandelingswijzen zien zodat diegene zich geen zorgen maakt over de afloop die altijd hetzelfde is: een geweldig mooi volledig nieuw gebit.
mooi gebit Ortho Tilburg.
30 september 2014 Admin Ortho Reinders Geef een reactie. Heb je een beugel? Hier vind je een fimpje met een poetsinstructie. mooi gebit succes. U bevindt zich hier: Ortho Tilburg mooi gebit. eerste consult vergoeding digitale balie behandeling de praktijk spoedeisende dienst.
Wil je graag een mooier gebit? Tandartpraktijk KIesCo.
Met prachtige tanden stevig in een lekkere appel bijten. Cosmetische tandheelkunde, ook wel esthetische tandheelkunde genoemd, draait om het verfraaien van je gebit. Een mooi gebit, met mooie tanden en kiezen spelen een belangrijke rol bij je uiterlijk en zelfvertrouwen.
Van lelijk naar mooi gebit Gezondheidsnet.
Maar je kunt iets aan een lelijk gebit doen! Als deze onzekerheid zo groot wordt dat het je sociale leven belemmert, is het goed te weten dat er eenvoudige oplossingen zijn om van een lelijk gebit een mooi gebit te maken.
ik heb een lelijk gebit en ik wil een mooi gebit Tandarts.nl.
ik heb een lelijk gebit en ik wil een mooi gebit. door pim de bruin wo, 05/04/2005 1543.: hallo ik ben 26 jaar en ik heb nog nooit een mooi gebid gehad mijn tanden staan shots en scheef soms schaam ik me en durf mijn mond niet ÃÃns open te trekken als iemand tegen mij praat vooral mijn bovenste hoektanden staan naar vooren het is net of ik een paar tanden mis eerst had ik er geen probleem mee maar je word ouder en nu ga ik pas denken ik zou dan ook een mooi gebid willen hebben mijn tanden opzich zijn denk ik zelf nog in redelijke staat maar het ziet er gewoon niet uit ik hoop dan ook dat jullie wat tips voor me hebben gewoon een redelijk snelle oplossing ik denk als ik een beugel neem dat het een tien jaren plan word dus ik zit aan kroonen te denken of zo maar ik hoop dat jullie even mee willen denken en dat er een oplossing voor mij is ik zou graag de prijzen van kroonen willen weten ik hoop snel wat te horen.
Een mooi gebit door facings of uw tanden bleken? Vreugdenhil Tandartsen.
Een gezond gebit draagt in hoge mate bij aan de persoonlijke uitstraling. Als de vullingen en kronen in harmonie zijn met de omgeving, ziet het gebit er gezond uit. De technische mogelijkheden waarover de tandarts beschikt, om de esthetiek van het gebit te verbeteren, zijn vrijwel onbeperkt.
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Hoe wordt een facing aangebracht? Er wordt een dun laagje composiet op de tand aangebracht nadat deze eerst is opgeruwd. Vervolgens wordt het geheel hoogglans gepolijst en vormt de facing met de rest van het gebit een harmonieus geheel zodat hij niet van echt te onderscheiden is.
Beugel in Amsterdam-Zuidoost Bel NU: 020 760 28 82.
Een mooi gebit is een gezond gebit. Een mooi recht gebit is makkelijker schoon te maken, je kan beter afbijten en voedsel fijn kauwen. Je kan beter door je neus ademen, beter articuleren tijdens spreken én je hebt een mooiere lach.

Contacteer ons