Meer resultaten voor scheve tanden

scheve tanden
Scheve tanden nieuwe rage in Japan TOP Orthodontie.
Er zijn blogs gewijd aan yaeba en Aziatische celebs, die voordien hun scheve tanden liever voor zich hielden, lopen ermee te pronken. Heel wat vrouwen met rechte tanden betalen hun tandarts om valse, plastic Yaeba te creëren die op hun eigen tanden worden aangebracht en gefixeerd.
Scholieren.com.
Facings op scheve tanden.
Als je facings op scheve tanden laat zetten als een of twee tanden erg naar achter staan, is er vaak ruimtegebrek in de kaak. Dat betekent dat als er facings op gezet worden, deze tussen de andere tanden gepropt moeten worden.
Beugel Geen scheve tanden meer dankzij de orthodontist!
De tanden kunnen, zoals eerder genoemd, middels een beugel weer rechtgetrokken worden, waar zij scheef zijn gegroeid. Een beugel kan daarentegen ook noodzakelijk zijn, wanneer tanden ernstig scheef zijn gegroeid. Dit kan lijden tot een geheel scheefgegroeid gebit of in een erger geval pijn in de mond, moeite bij het eten of zelfs praten.
VEROORZAKEN VERSTANDSKIEZEN SCHEVE TANDEN? Orthodontiepraktijk Almelo Uw orthodontist.
VEROORZAKEN VERSTANDSKIEZEN SCHEVE TANDEN? Vaak vertellen patiënten ons dat hun verstandskiezen ervoor hebben gezorgd dat de voortanden over elkaar heen zijn gaan staan. Deze gedachte ontstaat vaak doordat de scheefstand op ongeveer hetzelfde moment ontstaat als het moment dat de verstandskiezen doorkomen.
Beautytrend in Japan: scheve tanden Cynthia.
Ik heb jaren een beugel gehad om mooie rechten tanden te krijgen en vind het toch de moeite waard, wat is er nu mooi aan scheve tanden? Een spleetje tussen je voorste tanden kan je nog cute noemenmaar, scheve tanden helemaal niet.
Scheve tanden witter en rechter Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde.
Home / Scheve tanden witter en rechter. Scheve tanden witter en rechter admin 2018-03-28T1147250000.: Scheve tanden witter en rechter. Scheve tanden kunnen je aardig dwars zitten. Hoewel anderen zeggen dat het wel meevalt, kijk je elke keer weer in de spiegel en denkt!
19 vragen over een beugel bij volwassenen Gezondheidsnet.
Zijn er ook andere opties dan een beugel? Als je geen zin hebt om langdurig een beugel te dragen of het gebitsprobleem is niet met een beugel op te lossen te korte tand, afwijkende kleur, dan kun je als de tanden niet te scheef staan kiezen voor facings.

Contacteer ons