Resultaten voor scheve tanden

scheve tanden
Scheve tanden witter en rechter Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde.
Home / Scheve tanden witter en rechter. Scheve tanden witter en rechter admin 2018-03-28T1147250000.: Scheve tanden witter en rechter. Scheve tanden kunnen je aardig dwars zitten. Hoewel anderen zeggen dat het wel meevalt, kijk je elke keer weer in de spiegel en denkt!
Welke behandeling bij scheve voortand? Tandarts.nl.
De scheve voortand verwijderen en daar een implantaat voor terug. Daar moet dan ook wel ruimte voor zijn, natuurlijk. Ik snap dat je niet enorm veel zin hebt in een slotjesbeugel, maar zou je niet liever zo lang mogelijk je eigen tanden willen houden als deze verder gezond zijn?
Scheve tanden Rosmalen.
Tijdelijk scheve tanden in het kindergebit. De tanden van het blijvend gebit kunnen enigszins scheef doorbreken. Soms breken veel tanden tegelijk door. Dan lijkt het net alsof er teveel tanden en kiezen in dat kleine mondje zijn gekomen. Dat is niet erg, want de kaak groeit nog even door.
Scheve tanden scheef gegroeide tanden Tandarts Smile mondzorg.
Ofwel niet in een boog naast elkaar en wanneer bij het op elkaar plaatsen van de tanden en de kiezen, de voortanden niet boven elkaar staan. Hoe ontstaan scheve tanden? Scheve tanden ontstaan meestal omdat er niet voldoende ruimte is in de kaak voor alle tanden en kiezen.
Beugel Geen scheve tanden meer dankzij de orthodontist!
De tanden kunnen, zoals eerder genoemd, middels een beugel weer rechtgetrokken worden, waar zij scheef zijn gegroeid. Een beugel kan daarentegen ook noodzakelijk zijn, wanneer tanden ernstig scheef zijn gegroeid. Dit kan lijden tot een geheel scheefgegroeid gebit of in een erger geval pijn in de mond, moeite bij het eten of zelfs praten.
Scheve tanden maar liever geen beugel? Dit zijn de alternatieven Tandarts Tilburg.:
Ze worden vooral gebruikt om gebroken tanden te herstellen, spleten tussen tanden op te vullen, hoekjes te repareren of scheve tanden te maskeren. Het mooiste is het als de facings geplaatst worden op een hele rij tanden. Nadeel is dat met het plaatsen van facings je eigen tanden bewerkt moeten worden.
Scheve tanden Tandartsverzekering.nl.
Scheve tanden behandelen. Eén van de meest voorkomende oplossingen voor scheve tanden is een beugel. Andere behandelmethoden zijn Invisalign, facings of een kaakoperatie. De tandarts zal onderzoeken of het noodzakelijk is om je door te verwijzen naar een gespecialiseerde arts.
Scholieren.com.

Contacteer ons