Meer resultaten voor spleetje tussen tanden

spleetje tussen tanden
Spleetje in Engels Nederlands-Engels Woordenboek Glosbe.
Show declension of spleetje. noun neuter spleetje n plural spleetjes. Voorbeeld zinnen met spleetje, vertaalgeheugen. nl Ik wil werken voor zo'n' lekker spleetje. en I need to work a little for my poontang pie. nl En laat een vrouw met een spleetje tussen haar tanden zeggen, quote.,
Spleetje tussen de voortanden bij kinderen Blog Ortho Fleur.
De kroon van de hoektand zit dan nog in het bot, ter hoogte van de wortels van de snijtanden. Als de hoektand doorkomt, nemen de hoektanden de plaats in naast de snijtanden en sluit het spleetje tussen de voortanden meestal vanzelf. Dit wordt ugly duckling genoemd, naar het lelijke eendje uit het sprookje van Hans Christian Andersen. Zonder hulp ontstond uit het lelijke eendje een mooie zwaan. Het centrale diasteem als gevolg van ugly duckling kan zich ook zonder hulp tot een mooie rechte rij tanden ontwikkelen.
Spleetje laten opvullen ELLEgirltalk.
Heb namelijk een klein spleetje tussen mijn voorste tanden en zou dit graag laten wegwerken. Ik heb ergens gelezen dat dit mogelijk zou zijn met een soort facing? en denk dat het wel een makkelijke oplossing voor mijn probleem is.
Spleet tussen tanden opvullen? Girlscene Forum.
Reactie 16 Gepost op: 25 september 2009, 184828.: Heb je een foto waar je opstaat met tanden of hoe groot is t spleetje? Ik had namelijk ook een spleetje paar mm tussen mn tanden, en naarmate mn tanden verder groeiden is het helemaal dichtgeduwd.
Spleetje tussen tanden opvullen Mens en Gezondheid: Beauty.
De eerste en meest logische oorzaak voor het ontstaan van een spleetje tussen de tanden is genetische aanleg. Een kind krijgt de kaaklijn en kaakboog van zijn of haar moeder of vader en dat kan er voor zorgen dat iemand meer of minder aanleg heeft voor een spleetje tussen de tanden.
LIF / Spleet tussen tanden. forum.fok.nl.
Ik had zelf ook altijd vroeger een spleetje tussen mijn tanden en dat was niet leuk, bij mij was een spleet, je kon er zelfs bijna een patatje tussen steken, dus ik heb een beugel gehad, 2x eentje op mijn 14e en een op mijn 20e ongeveer en dat heeft echt wel geholpen.
Spleetje tussen de tanden is hip Gezondheidsnet.
Volgens Torrado laten mensen minder sleutelen aan hun tanden en zijn er ook al mensen die ingrepen ongedaan laten maken. Het populairst is volgens haar het spleetje tussen de tanden. De tandarts stelt dat mensen te ver zijn gegaan en nu terug willen naar een natuurlijke glimlach.
Spleetje tussen tanden laat zich makkelijk behandelen.
Een spleetje tussen de tanden weghalen op een prettige en voordelige manier? Maak nu een afspraak of schrijf u zelf in OF BEL 0475 486300. spleetje tussen tanden weghalen 46. spleet tussen tanden weghalen 29. spleetje tussen voortanden weghalen 21.

Contacteer ons