Meer resultaten voor tanden facings

tanden facings
Porseleinen facing tanden voor een prachtig gebit.
Mooie tanden maken is hun passie en zij doen ook niet anders dan dat. Met meer dan 1500 porseleinen facings en porseleinen kronen per jaar zijn zij ervaringsdeskundigen op dit specifieke gebied.Vooral ook de duurzaamheid van zijn kronen en facings spelen voor hen een enorm grote rol.
Tandheelkunst Behandelingen Facings Tandheelkunst.
Facings voelen net zo aan als echte tanden, al kan het zijn dat je er in het begin even aan moet wennen. Als jouw tanden met behulp van facings langer zijn gemaakt kan praten in het begin wat problemen geven.
Facing.
Hierdoor zal de facing beter hechten. Vervolgens brengt de tandarts het composiet laagje voor laagje aan en ontstaat er een facing die bij de rest van je tanden past. Een facing kan van composiet vulmateriaal of van porselein gemaakt worden. De kosten van een facing kunnen verschillen door het materiaal waar de facing van gemaakt wordt. Vraag je tandarts altijd naar de materiaalopties en naar wat de behandeling gaat kosten. De codes die gebruikt worden voor het plaatsen van een facing zijn R78 of R79. De kosten voor een facing zitten niet in het basispakket. Vergoeding van een deel van de kosten komt uit de aanvullende tandartsverzekering. Over het algemeen blijven facings vele jaren zitten.
Facings nodig of wilt u meer informatie? CDC Complete Tandzorg.
Een facing is een dun schildje van composiet een kunststof of porselein, dat op een bestaande tand wordt aangebracht. Dankzij het plaatsen van facings op uw verkleurde of beschadigde tanden krijgt u een mooi en recht gebit. Onze tandartsen geven u graag persoonlijk advies. Kiertjes, afgebroken hoekjes, tanden die scheef staan: met facings behoren al deze problemen tot het verleden.
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
Composiet en porseleinen facings. Er bestaan twee typen facings: composiet en porseleinen facings. In beide gevallen gaat het om schildjes die we over uw tanden plaatsen. U bepaalt welk type facings u wilt laten plaatsen. Porseleinen facings zijn kwalitatief beter dan composiet facings, maar composiet facings zijn goedkoper.
Composiet Facings plaatsen in Rotterdam.
Een composiet facing kan uitkomst bieden voor het eenvoudig en snel verfraaien van uw gebit. Zo kan een facing worden geplaatst over de eigen tanden voor het opvullen van spleetjes, afgebroken hoekjes maar ook om tanden witter te maken en scheve tanden te maskeren. Met composiet facings zijn onze tandartsen in staat om met één behandeling een oogstrelend resultaat te behalen.
Porseleinen facings Esthetische Tandheelkunde Amsterdam oud ACTA tandartsen.
Iedere patiënt wordt door het laboratorium gezien voor kleur en vormbepaling. Als de facings na1 week klaar zijn bestaat de mogelijkheid door de technieker de facings in de mond te laten passen en kan hij ter plaatse wijzigingen aanbrengen geheel naar uw wensen.
Facings rechte en witte tanden Kosten, ervaringen en foto's.'
Bij porseleinen facings zijn twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling worden je tanden beslepen en wordt de vorm van de facings bepaald door middel van een afdruk van je tanden. Ook worden er fotos van je tanden genomen en wordt de kleur van de facings nauwkeurig vastgesteld.

Contacteer ons