Op zoek naar tanden facings?

tanden facings
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Composiet of porseleinen facing? In onze kliniek worden uitsluitend composiet facings aangebracht. De voordelen ten opzichte van porseleinen facings zijn.: Weefselsparend de tanden worden alleen iets opgeruwd, terwijl bij porseleinen facings veel meer tandweefsel verloren gaat. Vaak vergoed door zorgverzekeraar.
Facings van BriteSmile Verander vorm en kleur van je tanden.
Daarin wordt jouw situatie beoordeeld en geeft de tandarts je advies over de mogelijkheden om je lach te verbeteren met facings. De volgende stap is het maken van de facings. Dat vindt plaats met behulp van de unieke methode van BriteSmile. van je tanden.
Facings rechte en witte tanden Kosten, ervaringen en foto's.'
Bij porseleinen facings zijn twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling worden je tanden beslepen en wordt de vorm van de facings bepaald door middel van een afdruk van je tanden. Ook worden er fotos van je tanden genomen en wordt de kleur van de facings nauwkeurig vastgesteld.
Facings plaatsen? Smile2Go! Smile2go.
Onze tandartsen behandelen je tanden echter eerst voor met een zuur en daarna brengen ze er nog een hechtlaag op aan. Jouw nieuwe facings worden vervolgens op deze hechtlaag geplaatst. Hoe voelen facings? WIj zorgen ervoor dat de facings die we plaatsen net zo natuurlijk voelen als een eigen gebit.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Welke soorten facings bestaan er? Een facing wordt gemaakt van twee verschillende soorten materiaal. Het kan bestaan uit composiet of porselein. Beide materialen zijn erg solide en maken de schildjes facings in principe even sterk als de rest van je tanden.
Tandheelkunst Behandelingen Facings Tandheelkunst.
Facings voelen net zo aan als echte tanden, al kan het zijn dat je er in het begin even aan moet wennen. Als jouw tanden met behulp van facings langer zijn gemaakt kan praten in het begin wat problemen geven.
FACINGS ALLEEN KWALITEIT GELDT VOOR ONS. COMPOSIET FACINGS beste genomineerd ex ACTA tandartsen gratis info-intake
Wij maken facings van de allerbeste kwaliteit, in composiet en porselein. VOOR AL UW composiet en porseleinen FACINGS. 6 composiet facings, kosten patient 275 euro, in 2 uur klaar, licht slijpen aan de tand. Deze heer loopt zijn hele leven al met deze tanden.
Facings in Amsterdam-Zuidoost BEL NU: 020-7602882.
Afhankelijk van de conditie van uw gebit en de aanleiding om te kiezen voor een of meer facings schade, scheefstand, kleur of ruimte tussen de tanden zal de tandarts aanbevelen om te kiezen voor composiet of porselein. Met een facing kunnen we zowel de kleur als de stand en de vorm aanpassen.

Contacteer ons