Resultaten voor wat kost een implantaat kies

wat kost een implantaat kies
St-Anna Kaakchirurgie Geldrop Wat kost een implantaat, Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Geldrop, tandarts, kaakchirurg, implantoloog, Venlo, Roermond, Weert, goedkoop, kosten, prijzen implantaten prijs,
Wat kost een implantaat. Het klikgebit zit in de basisverzekering. Wanneer u helemaal tandeloos bent en een volledige gebitsprothese draagt komt u in principe in aanmerking voor volledige vergoeding van tandheelkundige implantaten uit de basisverzekering. U moet wel rekening houden met de wettelijke eigen bijdrage die voor iedereen geldt.
Vergoeding tandheelkundige implantaten en kunstwortels CZ.
Vergoeding tandheelkundige implantaten. Wat krijgt u vergoed voor tandheelkundige implantaten? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Deze vergoeding blijft gelijk in 2016. Wat krijgt u vergoed? Het plaatsen van tandheelkundige implantaten en het aanbrengen van het klikgebit hierop, krijgt u een vergoed vanuit uw basisverzekering.
Implantaten voor kunstgebit of kronen. Vink Dental.
Wat kost een kroon. Wat is een kroon. Kroon op implantaat. Kunstgebit op implantaten. Kunstgebit passend maken. Kunstgebit in een dag. Selecteer een pagina. Gespecialiseerd in alle soorten implantaten. 5 jaar garantie. Implantaten van de beste kwaliteit, voor een scherpe prijs!
Tandartspraktijk Hofstede.
Een implantaat is tandheelkundig technisch gezien de fraaiste oplossing. Op de plaats van het ontbrekende gebitselement wordt een implantaat op de kaak geschroefd waarboven op een kroon of brug geplaatst wordt. Hiermee wordt in essentie vervangen wat verloren is gegaan.
Tandartstarieven 2017 Kosten Prijs Klikgebit Implantaten Kunstgebit.
Wat kost het trekken van een tand, kies of een andere kosten gerelateerd aan een chirurgische ingreep. Bekijk hier het tarieven die wij hanteren voor chirurgische ingrepen. H11 Trekken tand of kies. H16 Trekken volgende tand of kies, in dezelfde zitting en hetzelfde kwadrant. H21 Kosten hechtmateriaal. H26 Hechten weke delen. H35 Moeizaam trekken tand of kies, met mucoperiostale opklap. H40 Corrigeren van de vorm van de kaak, per kaak. H41 Verwijderen van het lipbandje of tongriempje. H42 Wortelpuntoperatie, per tandwortel, zonder afsluiting. H43 Wortelpuntoperatie, per tandwortel, met ante of retrograde afsluiting. H44 Primaire antrumsluiting. H50 Terugzetten/ terugplaatsen tand of kies, eerste element, exclusief wortelkanaalbehandeling. H55 Terugzetten/ terugplaatsen tand of kies, buurelement, exclusief wortelkanaalbehandeling. H59 Behandeling kaakbreuk, per kaak. H65 Primaire sluiting. H70 Lappige fibromen, Schlotterkamm, tubercorrectie e.d, enkelzijdig per kaak. H75 Lappige fibromen, Schlotterkamm, tubercorrectie e.d, dubbelzijdig per kaak. H80 Alveolotomie torus, vergelijkbare praeprothetische botcorrecties, enkelzijdig per kaak. H85 Alveolotomie torus, vergelijkbare praeprothetische botcorrecties, dubbelzijdig per kaak. H90 Voorbereiding praktijkruimte ten behoeve van chirurgische verrichtingen vallend onder onderdeel B. Wat kosten implantaten? Wat zijn de kosten van een implantaat?
Wat kost het ongeveer? Verwijspraktijk voor Parodontologie en Implantologie Almere.
Wat kost het ongeveer? Het eerste onderzoek implantologie kost ongeveer 150, bij een eenvoudige situatie. Het aanbrengen van een implantaat tot en met het tevoorschijn brengen van het implantaat kost ca. 800, mits er voldoende kaakbot en tandvlees aanwezig is.
Implantaat bij één missende tand of kies.
Een missende tand of kies kan vaak vervangen worden door een brug, een etsbrug of door een uitneembare prothese een plaatje. Een andere mogelijkheid is de missende tand of kies te vervangen door een implantaat. Een implantaat is een kunstwortel van titanium.
Implantaten Amsterdam Mondzorg Centrum Ijburg.
Wat is implantologie? Implantologie is het plaatsen van een tandimplantaat. Zo'n' implantaat kunt u het beste vergelijken met een kunstwortel. Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht. Implantaten worden gemaakt van lichaamsvriendelijk materiaal zoals titanium. Soms zijn ze voorzien van een keramische laag. Het implantaat biedt houvast voor een kroon, brug of overkappingsprothese. Meer informatie over kosten en tarieven implantologie. Wanneer wordt implantologie toegepast? Implantologie wordt vaak toegepast bij het ontbreken van een tand of kies.

Contacteer ons