Zoeken naar porseleinen facings

porseleinen facings
Porseleinen facings zorgen voor een stralende lach voor altijd.
In de laatste flash-animatie is Marloes te zien met twee verkleurde composiet kunststof facings op haar voortanden. Na de Brite-Smile, om de uitgangssituatie iets lichter te maken, zijn twee porseleinen facings op maat vervaardigd, waarna er weer een harmonieuze situatie ontstaan is.
PORSELEINEN FACINGS alleen perfectie telt.
In onze praktijk maken wij hoogwaardige EMAX" facings gefabriceerd door de allerbeste techniekers in Nederland. Header knop labeldruk: hier voor FOTO'S' VAN ONZE POrseleinen FACINGS druk hier voor FOTO'S' VAN ONZE POrseleinen FACINGS. Praktijk voor Esthetische Tandheelkunde Amsterdam. de praktijk voor al uw facings.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Porseleinen facings, voordelen en nadelen. Porseleinen facings hebben een zeer natuurlijk uiterlijk en worden in een tandtechnisch laboratorium in ovens gebakken. Porseleinen facings kunnen echter niet direct in de mond gemaakt worden, zoals bij composiet het geval is, maar vereisen altijd minimaal twee zittingen.
Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde. Topfacings.nl in Arnhem tandarts, tandartspraktijk Specialist in facings en kronen van porselein. Meer dan 25 jaar ervaring.
Een duidelijk geval van tandenknarsen. In de meeste gevallen is dat prima op te lossen met porseleinen facings en kronen. De foto hierboven is genomen 3 jaar na het tanden bleken en plaatsen van 4 porseleinen facings en 2 porseleinen kronen op de boventanden.
Porseleinen facings veel te wit: wat te doen? kleur BL1 Tandarts.nl.
Porseleinen facings veel te wit: wat te doen? door robertni do, 09/15/2016 2154.: Lange tijd heb ik rondgelopen met het idee om mijn relatief donkere tanden met facings mooi wit te maken. Na een tandartsbezoek heb ik gekozen om porseleinen facings te nemen.
Porseleinen Facings Amsterdam Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
De kleur van de facing is zeer nauwkeurig te bepalen en is dan ook een voordeel ten opzichte van composiet facings. Porseleinen facings worden zeer nauwkeurig gemaakt in ons eigen tandheelkundig laboratorium. Een porseleinen facing is minder gevoelig voor bijvoorbeeld aanslag op uw gebit.
Facings laten plaatsen De Gebitskliniek.
Voor plaatsing van porseleinen facings zijn vaak 2 zittingen benodigd. Sinds kort bieden wij Non-Prep facings, dit zijn flinterdunne facings, ongeveer net zo dik als papier. Een groot voordeel van deze porseleinen facings is dat er niet aan de onderliggende tanden hoeft te worden geslepen.
CIDE Centre for Innovative Dental Education Porseleinen facings.
Minimaal invasieve tandheelkunde staat steeds meer in de belangstelling. Nieuwe technieken en materialen maken het mogelijk om ondanks minimale weefselafname toch duurzame en esthetische restauraties te maken. Zijn porseleinen facings een alternatief voor een volledige kroon en hoe kunnen we minimaal invasief werken met porselein?

Contacteer ons