Meer resultaten voor porseleinen facings

porseleinen facings
Porseleinen facings Spleetje tussen tanden Tilburg.
013 543 65 54. Wilt u zich inschrijven. als nieuwe patiënt bij. Tandartspraktijk Ter Meulen? Mondzorgpraktijk Ter Meulen is lid van.: Bij Tandartspraktijk Ter Meulen kunt u terecht voor al uw reguliere tandheelkundige. behandelingen en de volgende specialisaties.: home behandelingen porseleinen facings.
Facings laten plaatsen De Gebitskliniek.
Voor plaatsing van porseleinen facings zijn vaak 2 zittingen benodigd. Sinds kort bieden wij Non-Prep facings, dit zijn flinterdunne facings, ongeveer net zo dik als papier. Een groot voordeel van deze porseleinen facings is dat er niet aan de onderliggende tanden hoeft te worden geslepen.
Porseleinen facings geven een prachtige natuurgetrouwe esthetiek.
Porseleinen facings hebben een prachtige natuurgetrouwe esthetiek. Het materiaal voor deze facings is veel gladder dan composiet facings en daardoor minder gevoelig voor verkleuringen. Porseleinen facings gaan mede daardoor ook veel langer mee. Een porseleinen facing kan wel 10 jaar of langer heel mooi blijven.
Porseleinen Facings Amsterdam Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
De kleur van de facing is zeer nauwkeurig te bepalen en is dan ook een voordeel ten opzichte van composiet facings. Porseleinen facings worden zeer nauwkeurig gemaakt in ons eigen tandheelkundig laboratorium. Een porseleinen facing is minder gevoelig voor bijvoorbeeld aanslag op uw gebit.
Facings van topkwaliteit voor mooie tanden! Bekijk onze scherpe prijzen!
Gespecialiseerd team voor facings. Zowel composiet als porseleinen facings. Het is ons streven om facings te maken van topkwaliteit. Onze tandarts is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Dus ook gespecialiseerd in het maken van facings, zowel van composiet als van porselein.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Porseleinen facings, voordelen en nadelen. Porseleinen facings hebben een zeer natuurlijk uiterlijk en worden in een tandtechnisch laboratorium in ovens gebakken. Porseleinen facings kunnen echter niet direct in de mond gemaakt worden, zoals bij composiet het geval is, maar vereisen altijd minimaal twee zittingen.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Vergoeding tot 18 jaar. Jongeren tot 18 jaar krijgen de behandelkosten van facings alleen vergoed vanuit de basisverzekering indien het een composietfacing betreft. Alleen in geval van bepaalde aandoeningen, bijvoorbeeld een ontwikkelstoornis van het glazuur, kan het voorkomen dat je verzekeraar ook porseleinen facings vergoedt vanuit de basisverzekering.
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
Facings laten plaatsen. De behandelingen voor het plaatsen van composiet facings en porseleinen facings verschillen. Voor het plaatsen van porseleinen facings maakt u twee afspraken, terwijl we composiet facings gedurende één behandeling plaatsen. Voor het plaatsen van porseleinen facings maken we twee afspraken.

Contacteer ons