Meer resultaten voor porseleinen facings

porseleinen facings
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Porseleinen facings, voordelen en nadelen. Porseleinen facings hebben een zeer natuurlijk uiterlijk en worden in een tandtechnisch laboratorium in ovens gebakken. Porseleinen facings kunnen echter niet direct in de mond gemaakt worden, zoals bij composiet het geval is, maar vereisen altijd minimaal twee zittingen.
Porseleinen Facings, de hoogst gerenomeerde facings.
3 porseleinen facings 3 delige pors.brug extractie tandje, tandvlees gecorrigeerd. 36 jarige man, boven zijn 6 pors.facings gemaakt, daarachter 4 composiet l. 2x R.2x, onder 8 composietfacings. COMBI: 2 porseleinen facings boven midden, links en rechts 2 composiet facings, tandvlees is gecorrigeerd.
Porseleinen facings een stralende lach voor altijd.
Wanneer uw voortanden erg scheef staan, verkleurd zijn, grote restauraties bevatten, of wanneer de vorm of symmetrie niet naar wens is, bestaat de mogelijkheid om met porseleinen facings uw tanden de vorm, stand, kleur en glans te geven zoals we graag zouden willen.
Facings Soons.
Een porseleinen facing wordt in een tandtechnisch laboratorium gemaakt en daarom zijn minstens twee bezoeken aan de tandarts nodig. Waar nodig wordt een heel dun laagje van het oppervlak van de tand geslepen. Er wordt zo ruimte gemaakt voor de facing.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Vergoeding tot 18 jaar. Jongeren tot 18 jaar krijgen de behandelkosten van facings alleen vergoed vanuit de basisverzekering indien het een composietfacing betreft. Alleen in geval van bepaalde aandoeningen, bijvoorbeeld een ontwikkelstoornis van het glazuur, kan het voorkomen dat je verzekeraar ook porseleinen facings vergoedt vanuit de basisverzekering.
FAQ facings van porselein Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde.
Met meer dan 1400 porseleinen facings en porseleinen kronen per jaar is hij een ervaringsdeskundige op dit specifieke gebied.Vooral ook de duurzaamheid van zijn kronen en facings speelt voor hem een enorm grote rol. Onze specialisatie: Het geheim van de Hollywood smile Uitzonderlijk goed en bedreven in: Porseleinen facings-Tandkleurige porseleinen kronen-Tanden bleken-Pijnloze behandelingen.
Porseleinen Facings Amsterdam Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
De kleur van de facing is zeer nauwkeurig te bepalen en is dan ook een voordeel ten opzichte van composiet facings. Porseleinen facings worden zeer nauwkeurig gemaakt in ons eigen tandheelkundig laboratorium. Een porseleinen facing is minder gevoelig voor bijvoorbeeld aanslag op uw gebit.
Porseleinen facings Spleetje tussen tanden Tilburg.
013 543 65 54. Wilt u zich inschrijven. als nieuwe patiƫnt bij. Tandartspraktijk Ter Meulen? Mondzorgpraktijk Ter Meulen is lid van.: Bij Tandartspraktijk Ter Meulen kunt u terecht voor al uw reguliere tandheelkundige. behandelingen en de volgende specialisaties.: home behandelingen porseleinen facings.

Contacteer ons