Op zoek naar brug tandarts?

brug tandarts
Kronen en bruggen zijn een goede vervanging voor tanden en kiezen.
Bij de volgende afspraak gaat de tandarts de definitieve kroon in de mond vastzetten met behulp van een snelhardend cement. Als uw tand of kies te weinig houvast biedt voor een kroon of brug, kan uw tandarts eerst een opbouw maken.
Alles over de kosten van een brug Vink Dental.
De kosten vormen dan ook geen belemmering meer om te kiezen voor een brug. Een brug wordt geheel op maat gemaakt en is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Tijdens een intakegesprek bij onze tandarts maken we graag een berekening voor uw situatie.
Brug tandheelkunde Wikipedia.
Een klassieke brug bevat een in één stuk gegoten metalen structuur in een goudlegering of in een edelstaal legering met erboven een porselein of een kunsthars bedekking. De elementen die de ontbrekende tanden vervangen wordt de pontic genoemd. De tanden die de brug houden worden de pijlertanden genoemd. De pijlertanden worden door de tandarts beslepen.
Brug of implantaat Centrum Mondzorg Waalre.
Tijdens een gesprek met de tandarts worden de mogelijkheden besproken en krijgt u een gespecificeerde begroting mee. Kronen en bruggen. Brug of implantaat. Mocht u nog vragen hebben omtrent de informatie op deze pagina of wilt u een afspraak maken?
Kronen, inlays en bruggen Dental Clinics.
Een brug bestaat uit een aantal pijlers kronen die verbonden zijn met een zwevend tussendeel dummy dat de verloren gegane tand of kies vervangt. Keramische restauraties: perfect passende kronen, bruggen en inlays in één behandeling. Aanmelden als patiënt. Dentist in the Netherlands: Dental Clinics. Een cijfer voor uw tandvlees. Tarieven en facturen. Spenen en duimzuigen. Kronen, inlays en bruggen. Angst voor de tandarts.
Ivorenkruis.nl.
De kosten voor een brug hangen af van de soort brug en het aantal tanden en kiezen dat moet worden vervangen. Een etsbrug is vaak goedkoper dan een gewone brug. Ook hiervoor geldt: vraag uw tandarts vooraf om een begroting.
Kroon tand nodig? Brug tanden nodig? CDC Complete Tandzorg.
Dan is een kroon of een brug de perfecte oplossing. Direct informatie over kronen en/of bruggen? Bel ons nu op: 088-232 82 85. Kroon tand: hoe werkt dat? Een kroon is een overkapping voor één van uw tanden. De behandeling gaat als volgt. Eerst zal de tandarts de betreffende tand afslijpen.
Brug plaatsen tandarts? Wij zijn gespecialiseerd in bruggen!
Ook komt het vaak voor dat bestaande tanden worden vervangen door een brug, omdat het er simpelweg veel mooier uitziet. Een brug bestaat uit kunsttanden of kiezen, die worden geplaatst op twee pijlers. Er zijn verschillenden soorten bruggen bij de tandarts.

Contacteer ons