Meer resultaten voor composiet tanden

composiet tanden
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
In beide gevallen gaat het om schildjes die we over uw tanden plaatsen. U bepaalt welk type facings u wilt laten plaatsen. Porseleinen facings zijn kwalitatief beter dan composiet facings, maar composiet facings zijn goedkoper. Hieronder vindt u de voordelen van composiet en porseleinen facings.
Composiet of porselein facings: kosten en voor en nadelen Mens en Gezondheid: Diversen.
Hiermee kunnen spleetjes tussen tanden verborgen worden, net als vullingen, verkleurde tanden, afgebroken tanden of andere aan de vorm of kleur van tanden gerelateerde problemen. Facings kunnen worden gemaakt met verschillende materialen, waaronder met name composiet of porselein. Composiet facings worden direct door de tandarts op de tand aangebracht.
Composiet facings Esthetische Tandheelkunde Amsterdam Ex ACTA tandartsen verzekering gedekt.
Cart has been updated! tanden in de rij geplaatst met 6 composiet facings, 3 uur werk, kosten 1050 euro, verzekering betaalde 75 %, tandvlees licht gecorrigeerd. Facings laten plaatsen door een tandheelkundig specialist. Het plaatsen van composiet facings valt onder de minder invasieve tandheelkunde.
Ivorenkruis.nl.
Ook kan hij spleetjes tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren. Door een val zijn twee tanden gebroken. Nog dezelfde dag zijn de tanden met composiet hersteld. Hoe lang gaat een facing mee?
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Bij facings van composiet worden de tanden behandeld met een zuur, waarna er een hechtlaag wordt aangebracht met vervolgens het composiet. De tandarts geeft de juiste vorm aan het composiet en hardt het uit met ultraviolet licht. Zodra het composiet hard is geworden, kan de overtollige hoeveelheid composiet weggeslepen worden.
Cosmetische tandheelkunde MzcdeLind.
Nadelen zijn de hoge prijs en het feit dat de tanden beslepen moeten worden. Behalve met de mooie en duurzame keramische restauraties kunnen er ook zeer fraaie resultaten worden bereikt met composiet. Dit plastische vul en restauratiemateriaal is tegenwoordig dermate goed van kwaliteit dat ook deze restauraties een lange levensduur hebben.
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Composiet of porseleinen facing? In onze kliniek worden uitsluitend composiet facings aangebracht. De voordelen ten opzichte van porseleinen facings zijn.: Weefselsparend de tanden worden alleen iets opgeruwd, terwijl bij porseleinen facings veel meer tandweefsel verloren gaat. Vaak vergoed door zorgverzekeraar.
Composiet facings Kliniek Tandheelkunde Sneek.
Een facing is een laagje tandkleurig materiaal dat op uw tand wordt geplakt om de kleur of vorm aan te passen. Wij kunnen met facings spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt facings aan van twee verschillende materialen: composiet en porselein.

Contacteer ons