Meer resultaten voor facings porselein

facings porselein
Facings worden aangebracht op tanden om hun uiterlijk te verfraaien.
Facings van porselein. Bij porseleinen facings zijn twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling worden je tanden beslepen en wordt de vorm van de facings bepaald door middel van een afdruk van je tanden. Ook worden er fotos van je tanden genomen en wordt de kleur van de facings nauwkeurig vastgesteld.
Ivorenkruis.nl.
De facing van composiet heeft zowel de kleur als de stand van de tanden verbeterd. Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein. Voor een facing van composiet hoeft de tandarts over het algemeen minder aan uw tand te slijpen.
Facings van porselein: science of art Dentalinfo.
16 maart 2015 / door Anita de Klerk Lees meer over: Cosmetische tandheelkunde, Kennis, Onderzoek, Restaureren, Scholing, Thema A-Z /. https//www.dentalinfo.nl/wp-content/uploads/2016/03/facings.jpg: 180 180 Anita de Klerk Anita de Klerk 2015-03-16 000000: 2016-10-24 124538: Facings van porselein: science of art. Video: Kies uw Endo oplossing.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Bij composiet wordt er tijdens de behandeling een dun laagje van de tand weggeslepen, om de facings goed te kunnen laten hechten. Bij porseleinen facings zal de tandarts vrijwel altijd glazuur moeten wegslijpen, aangezien een facing van porselein minimaal een halve millimeter dik moet zijn.
Porseleinen facings geven u weer een natuurlijk lach!
Facings van porselein bestaan uit een dun schildje van keramiek, dat op uw tanden wordt geplakt. Op deze manier creƫert u snel en zonder enige moeite een prachtig nieuw gebit. De basis voor alle facings wordt digitaal met behulp van een computer ontworpen.
facings van porselein of composiet? Tandarts.nl.
facings kunnen gemaakt worden van porselein, en ook van composiet. Hier kan een aanzienlijk prijsverschil tussen zitten. Gezien jouw verhaal 1/3 van de tand weg zal er eerst een basis opgebouwd moeten worden voordat je een goede facing van porselein kan maken.
Porseleinen facings geven een prachtige natuurgetrouwe esthetiek.
Het porselein wordt in het tandtechnisch laboratorium verwerkt als poeder waaraan een vloeistof wordt toegevoegd en vervolgens in een porseleinoven gebakken. Dit is de reden dat porseleinen facings niet direct in de mond gemaakt kunnen worden, maar altijd in minimaal twee zittingen worden gemaakt. Porseleinen facings, de behandeling.
Porseleinen facings een stralende lach voor altijd.
Wanneer uw voortanden erg scheef staan, verkleurd zijn, grote restauraties bevatten, of wanneer de vorm of symmetrie niet naar wens is, bestaat de mogelijkheid om met porseleinen facings uw tanden de vorm, stand, kleur en glans te geven zoals we graag zouden willen. Een laagje porselein, dat nog het meest op het originele tandglazuur lijkt, wordt na minimale preparatie, op de tanden bevestigd.

Contacteer ons