Resultaten voor facings porselein

facings porselein
Facings van topkwaliteit voor mooie tanden! Bekijk onze prijzen.
Gespecialiseerd team voor facings. Zowel composiet als porseleinen facings. Specialist in het maken van esthetische facings. Het is ons streven om facings te maken van topkwaliteit. Onze tandarts is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Dus ook gespecialiseerd in het maken van facings, zowel van composiet als van porselein.
facings van porselein of composiet? Tandarts.nl.
facings kunnen gemaakt worden van porselein, en ook van composiet. Hier kan een aanzienlijk prijsverschil tussen zitten. Gezien jouw verhaal 1/3 van de tand weg zal er eerst een basis opgebouwd moeten worden voordat je een goede facing van porselein kan maken.
Facings plaatsen in Utrecht Tandartspraktijk de Clomp.
Een facing is een dun schildje van composiet of porselein die permanent op je tand wordt gezet. Hiermee kan jouw gebit er op een vrij eenvoudige en snelle manier weer fantastisch uitzien. Facings ook wel veneers genoemd kunnen elke oneffenheid gemakkelijk oplossen.
Porseleinen facings een stralende lach voor altijd.
Wanneer uw voortanden erg scheef staan, verkleurd zijn, grote restauraties bevatten, of wanneer de vorm of symmetrie niet naar wens is, bestaat de mogelijkheid om met porseleinen facings uw tanden de vorm, stand, kleur en glans te geven zoals we graag zouden willen. Een laagje porselein, dat nog het meest op het originele tandglazuur lijkt, wordt na minimale preparatie, op de tanden bevestigd.
Facings rechte en witte tanden Kosten, ervaringen en foto's.'
Vorm en kleur kunnen desgewenst nog worden aangepast. Facings van porselein. Bij porseleinen facings zijn twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling worden je tanden beslepen en wordt de vorm van de facings bepaald door middel van een afdruk van je tanden.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Bij composiet wordt er tijdens de behandeling een dun laagje van de tand weggeslepen, om de facings goed te kunnen laten hechten. Bij porseleinen facings zal de tandarts vrijwel altijd glazuur moeten wegslijpen, aangezien een facing van porselein minimaal een halve millimeter dik moet zijn.
Overzicht van prijzen facings, facing kosten en facings prijs.
Met mijn 25-jarige ervaring als tandarts mag je rekenen op een prima prijs-kwaliteitsverhouding, prijzen van de facings zijn het waard. 1 facing porselein. 4 facings porselein. 6 facings porselein. 8 facings porselein. 10 facings porselein. De bedragen zijn inclusief techniekkosten.
Ivoren Kruis.

Contacteer ons