Resultaten voor kroon tand

kroon tand
Kroon Op Eigen Tanden.
Ook als de tand of kies verkleurd is, scheef staat of afgebroken is, kan een kroon uitkomst bieden. Tot nu toe is een kroon de meest duurzame oplossing gebleken. Een kroon is een holle kunsttand of kies die over een afgeslepen, bestaande tand of kies wordt geplaatst.
Kroon tand nodig? Brug tanden nodig? CDC Complete Tandzorg.
Vervolgens wordt de kroon over de afgeslepen tand heen geplaatst en erop vastgemaakt. Uw tand ziet er weer uit als nieuw en kan er weer jaren tegen. Is de tand of kies niet sterk genoeg of zit hij niet goed vast?
Kroon tandheelkunde Wikipedia.
Doordat de tand of kies en de kunstmatige kroon uit twee verschillende soorten materialen bestaan en deze bij kou en warmte een verschillende thermische uitzettingscoƫfficiƫnt hebben komen er mechanische spanningen op het dunne vlak van de composietlijm wat kan resulteren in het loslaten van de kroon.
Tandheelkundige Kronen en Bruggen een goede oplossing.
De porseleinen kroon heeft de kleur en vorm van een natuurlijke tand. Wanneer u een tand of kies mist of als zowel uw tand als tandwortel zijn beschadigd, is er de mogelijkheid eerst een implantaat te plaatsen waarop de kroon kan worden bevestigd.
MijnMond Kroon en brugwerk.
Wanneer een tand of kies is afgebroken is het plaatsen van een kroon een mogelijkheid om het gebit er weer fraai uit te doen zien. Een kroon is eigenlijk niets meer dan een kapje dat over een afgeslepen tand of kies past.
Kronen en bruggen Mondzorg Centrum Ijburg.
Een kroon is een kapje van metaal, porselein of zirkonium dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug.
Ivorenkruis.nl.
Wat is een kroon? Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug.
Vergoeding kroon Tandartsverzekering.nl.
Vergevorderd tandbederf: heb je inmiddels al zoveel vullingen in een bepaalde tand of kies dat deze niet meer gerepareerd kan worden met nog meer vullingen, dan kan een kroon uitkomst bieden. Ontbrekende tand: een ontbrekende tand komt je glimlach niet ten goede.

Contacteer ons