Zoeken naar kroon tand

kroon tand
Kroon Op Eigen Tanden.
Ook als de tand of kies verkleurd is, scheef staat of afgebroken is, kan een kroon uitkomst bieden. Tot nu toe is een kroon de meest duurzame oplossing gebleken. Een kroon is een holle kunsttand of kies die over een afgeslepen, bestaande tand of kies wordt geplaatst.
Kronen, duurzame restauraties voor tanden en kiezen Tandarts.nl.
In sommige situaties kan vlak voordat de kroon geplaatst wordt, de kroon nog bij u gepast worden in biscuit zodat de laatste kleur finesses nog door de tandtechnieker aangebracht kunnen worden. Voor uw comfort en ter bescherming van de afgeslepen tand of kies, maakt de tandarts een noodvoorziening tijdelijke kroon.
Kronen Bruggen Tandarts Mondmedicentrum.
WAT IS EEN KROON PRECIES? Een kroon is het zichtbare deel van een tand of kies. Wanneer een kroon beschadigd is, kan de tandarts deze vervangen door een kunstkroon: een kapje van metaal en/of porselein dat over een afgeslepen tand of kies geplaatst wordt.
Kronen Tandartspraktijk Oelp-Hoogh Boulandt.
Onze tandartsen adviseren een patiënt tot het plaatsen van een kroon.: als door tandbederf teveel van de tand of kies is verdwenen om nog een vulling te kunnen maken als door een ongeluk de tand of kies is afgebroken als tanden of kiezen erg verkleurd zijn, kan uit cosmetisch oogpunt voor een kroon worden gekozen als er een wortelkanaalbehandeling heeft plaatsgevonden.
Ivorenkruis.nl.
Wat is een kroon? Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug.
Kroon.
Als een tand of kies vaak gevuld is of als er na het afbreken van een kies te weinig houvast is om deze opnieuw te vullen, dan kan er een kroon gemaakt worden. Een kroon zorgt er dan voor dat je tand of kies behouden blijft.
Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg. Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg.
Wanneer de tand zwak is geworden, ver is aangetast door cariës, breuk of trauma kan er als behandeling gekozen worden voor een kroon. Een kroon versterkt de tand door een kap de kroon die over de bestaande tand wordt geplaatst.
Kroon plaatsen: wat kost het en hoe werkt het precies?
Is de tand niet meer te redden met een vulling, bijvoorbeeld wanneer er te weinig meer van de tand over is, dan plaatsen we vaak een kroon. Dit is dus een vervanging van de tand of kies en ziet er zoveel mogelijk uit als een natuurlijk onderdeel van uw gebit.

Contacteer ons