Op zoek naar kroon tand?

kroon tand
Kronen Bruggen Tandarts Mondmedicentrum.
WAT IS EEN KROON PRECIES? Een kroon is het zichtbare deel van een tand of kies. Wanneer een kroon beschadigd is, kan de tandarts deze vervangen door een kunstkroon: een kapje van metaal en/of porselein dat over een afgeslepen tand of kies geplaatst wordt.
Ivorenkruis.nl.
Wat is een kroon? Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug.
Kronen en bruggen zijn een goede vervanging voor tanden en kiezen.
Bij de volgende afspraak gaat de tandarts de definitieve kroon in de mond vastzetten met behulp van een snelhardend cement. Als uw tand of kies te weinig houvast biedt voor een kroon of brug, kan uw tandarts eerst een opbouw maken.
Hoe duur is een kroon op een kies bij de tandarts? Mens en Gezondheid: Diversen.
Opbouw met kroon Een opbouw met kroon wordt gebruikt wanneer de tand of kies verloren is, maar er wel nog voldoende wortel over is om een. Opbouw en kroon plaatsen Een kroon is soms nodig om een verloren tand of kies te vervangen.
Kroon tandarts Den Haag.
Kronen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug.
Kronen en brugwerk Mondaat Regiopraktijk Staphorst.
Een kroon is een speciale overkapping van metaal of porselein of beide, die over een beschadigde of sterk gevulde tand of kies wordt aangebracht. De kroon bestaat uit één stuk en geeft meer stevigheid en bescherming aan de tand of kies onder de kroon.
Tandheelkundige Kronen en Bruggen een goede oplossing.
De porseleinen kroon heeft de kleur en vorm van een natuurlijke tand. Wanneer u een tand of kies mist of als zowel uw tand als tandwortel zijn beschadigd, is er de mogelijkheid eerst een implantaat te plaatsen waarop de kroon kan worden bevestigd.
Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg. Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg.
Wanneer de tand zwak is geworden, ver is aangetast door cariës, breuk of trauma kan er als behandeling gekozen worden voor een kroon. Een kroon versterkt de tand door een kap de kroon die over de bestaande tand wordt geplaatst.

Contacteer ons