Resultaten voor porselein facings

porselein facings
facings van porselein of composiet? Tandarts.nl.
facings kunnen gemaakt worden van porselein, en ook van composiet. Hier kan een aanzienlijk prijsverschil tussen zitten. Gezien jouw verhaal 1/3 van de tand weg zal er eerst een basis opgebouwd moeten worden voordat je een goede facing van porselein kan maken.
Tandarts Rotterdam Centrum Tandartspraktijk Medeco.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Bij composiet wordt er tijdens de behandeling een dun laagje van de tand weggeslepen, om de facings goed te kunnen laten hechten. Bij porseleinen facings zal de tandarts vrijwel altijd glazuur moeten wegslijpen, aangezien een facing van porselein minimaal een halve millimeter dik moet zijn.
Porseleinen Facings Amsterdam Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
De kleur van de facing is zeer nauwkeurig te bepalen en is dan ook een voordeel ten opzichte van composiet facings. Porseleinen facings worden zeer nauwkeurig gemaakt in ons eigen tandheelkundig laboratorium. Een porseleinen facing is minder gevoelig voor bijvoorbeeld aanslag op uw gebit.
Porseleinen facings en composiet facings GlamSmile.
O mdat wij heel erg geloven in de kracht van porseleinen veneers facings of facetten kiest GlamSmile ervoor om uitsluitend met porselein te werken zie afbeelding. Het is een kwalitatief hoogstaand product dat, mits een goede mondhygiƫne, een levensduur tot 15 jaar kan hebben.
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
Wanneer u besluit om facings te laten plaatsen is het belangrijk om de voor en nadelen van beide materialen tegen elkaar af te wegen. Het grote verschil tussen porseleinen facings en composiet facings is de prijs/kwaliteitverhouding. Porselein is een kwalitatief sterker materiaal dan composiet.
prijs facings Tandarts.nl.
Ik lees overal echter dat facings 5-10 jaar meegaan. Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 2 jaar 2 maanden geleden. Geregistreerd: 04/22/2004 0200.: door Ricky do, 04/22/2004 1942.: 800 Euro is inderdaad wel ERG veel voor een facing! Er bestaan overigens nogal wat prijsverschillen. Het hangt er van af of het een direkte" facing rechtstreeks in de mond, m.b.v. composiet of indirekte" facing door een tandtechnieker gemaakt, na het nemen van afdrukken is. Deze laatste is duurder, maar mooier. Ook het materiaal bepaalt de prijs: composiet of porselein is duurdermaar, ook duurzamer.
Facings van porselein: science of art Dentalinfo.
16 maart 2015 / door Anita de Klerk Lees meer over: Cosmetische tandheelkunde, Kennis, Onderzoek, Restaureren, Scholing, Thema A-Z /. https//www.dentalinfo.nl/wp-content/uploads/2016/03/facings.jpg: 180 180 Anita de Klerk Anita de Klerk 2015-03-16 000000: 2016-10-24 124538: Facings van porselein: science of art. Video: Kies uw Endo oplossing.

Contacteer ons