Resultaten voor porselein facings

porselein facings
Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde. Topfacings.nl in Arnhem tandarts, tandartspraktijk Specialist in facings en kronen van porselein. Meer dan 25 jaar ervaring.
Nee, een facing van composiet of porselein is later nooit meer te bleken. Het is dan ook belangrijk om bij nieuwe facings de kleur heel zorgvuldig uit te zoeken.Onze ervaring speelt hierbij een grote rol! Hoe kan ik lezen over ervaringen met facings?
prijs facings Tandarts.nl.
Ik lees overal echter dat facings 5-10 jaar meegaan. Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 2 jaar 2 maanden geleden. Geregistreerd: 04/22/2004 0200.: door Ricky do, 04/22/2004 1942.: 800 Euro is inderdaad wel ERG veel voor een facing! Er bestaan overigens nogal wat prijsverschillen. Het hangt er van af of het een direkte" facing rechtstreeks in de mond, m.b.v. composiet of indirekte" facing door een tandtechnieker gemaakt, na het nemen van afdrukken is. Deze laatste is duurder, maar mooier. Ook het materiaal bepaalt de prijs: composiet of porselein is duurdermaar, ook duurzamer.
Composiet of porselein facings: kosten en voor en nadelen Mens en Gezondheid: Diversen.
Bij de keuze tussen composiet facings en porselein facings zijn de volgende factoren van belang: duurzaamheid, esthetiek, hoeveel in het gezonde deel van de tand geslepen moet worden, mogelijkheden voor reparatie bij bijvoorbeeld het afbreken van een facing en het aantal tandartsbezoeken dat het plaatsen van een facing vereist.
Porseleinen facings een stralende lach voor altijd.
Wanneer uw voortanden erg scheef staan, verkleurd zijn, grote restauraties bevatten, of wanneer de vorm of symmetrie niet naar wens is, bestaat de mogelijkheid om met porseleinen facings uw tanden de vorm, stand, kleur en glans te geven zoals we graag zouden willen. Een laagje porselein, dat nog het meest op het originele tandglazuur lijkt, wordt na minimale preparatie, op de tanden bevestigd.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Bij composiet wordt er tijdens de behandeling een dun laagje van de tand weggeslepen, om de facings goed te kunnen laten hechten. Bij porseleinen facings zal de tandarts vrijwel altijd glazuur moeten wegslijpen, aangezien een facing van porselein minimaal een halve millimeter dik moet zijn.
facings van porselein of composiet? Tandarts.nl.
facings kunnen gemaakt worden van porselein, en ook van composiet. Hier kan een aanzienlijk prijsverschil tussen zitten. Gezien jouw verhaal 1/3 van de tand weg zal er eerst een basis opgebouwd moeten worden voordat je een goede facing van porselein kan maken.
Facing.
Een facing kan van composiet vulmateriaal of van porselein gemaakt worden. De kosten van een facing kunnen verschillen door het materiaal waar de facing van gemaakt wordt. Vraag je tandarts altijd naar de materiaalopties en naar wat de behandeling gaat kosten. De kosten voor een facing zitten niet in het basispakket. Vergoeding van een deel van de kosten komt uit de aanvullende tandartsverzekering. Over het algemeen blijven facings vele jaren zitten.
Ivorenkruis.nl.
De facing van composiet heeft zowel de kleur als de stand van de tanden verbeterd. Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein. Voor een facing van composiet hoeft de tandarts over het algemeen minder aan uw tand te slijpen.

Contacteer ons