Zoeken naar tanden

tanden
Niet aangelegde tand of kies gezondkindergebit.nl.
Ook kunnen bij het ontbreken van meerdere tanden of kiezen de wel aanwezige tanden en kiezen niet goed of scheef doorkomen. Afhankelijk van het aantal tanden en/of kiezen die ontbreken, de plaats hiervan en de leeftijd kan de behandeling variëren.
Tanden bleken.
Het oogt als in een ver verleden, toen diezelfde tanden net doorkwamen en nog niet verprutst waren door de geneugten des levens. Waarschuwing: tanden bleken werkt besmettelijk. Op de redactie loopt inmiddels al een tweede persoon met melkwit gebit te pronken.
Tanden bleken Greenline.
U bent hier: Home Behandelingen Tandheelkunde Tanden bleken. Het bleken van tanden is een van de mogelijkheden om wittere tanden te krijgen. Door inwerking van bepaalde materialen verandert de tandkleur. Meestal worden peroxiden gebruikt die actieve zuurstof vormen. Hierdoor worden grote organische gepigmenteerde bestanddelen ontleed in kleinere, minder gepigmenteerde componenten.
Hoe krijg je wittere tanden en kiezen? Alles over witte tanden en kiezen.
Maar met name de tanden hebben ook een esthetische functie: een fraai gebit en een stralende lach zijn aantrekkelijk. Witte tanden dragen daar zeker aan bij. Als één of meerdere tanden of kiezen zijn verkleurd, kan dat zeer storend zijn.
7 gewoontes die superslecht zijn voor je tanden Women's' Health.
Het drinken van frisdrank is nooit goed voor je tanden, maar wanneer je regelmatig een blikje cola of nog erger: energiedrank aan je lippen zet, maak je het je gebit wel heel lastig. Het duurt ongeveer 20 minuten voor dat je tanden en kiezen hun normale pH-waarde weer hebben.
Tanden bleken De Gebitskliniek.
Bent u geïnteresseerd in tanden bleken, neem dan direct contact met ons op. De Gebitskliniek tanden bleken methode. De tanden bleken methode die door De Gebitskliniek wordt gebruikt, wordt veelvuldig door tandartsen toegepast om tanden op een veilige en effectieve wijze te bleken.
Porseleinen facing tanden voor een prachtig gebit.
Verkeert het gebit in een hele slechte staat, dan kan er niet altijd een facing over de tanden geplaatst worden. Daarom maken wij, cosmetisch tandartsen Haakon Kuit en Willem Polet, niet alleen facing tanden, maar ook kronen en bruggen van porselein.
Tanden bleken voor een mooie lach Dental Clinics.
Twee mogelijkheden voor bleken van tanden. Afhankelijk van uw situatie bieden we u twee mogelijkheden voor het bleken van tanden.: Tanden bleken met bleeklepel onder begeleiding tandarts of mondhygiënist. Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is een professioneel bleekproduct dat alleen verkrijgbaar is bij erkende tandheelkundige professionals.

Contacteer ons