Meer resultaten voor tanden

tanden
Tanden bleken Tandartspraktijk Smile mondzorg Tilburg.
Alleen heeft niet iedereen van nature hagelwitte tanden. Daarom kun je jouw tanden bij ons op een veilige en verantwoorde manier laten bleken. Veilig tanden bleken onder toezicht van de tandarts. Stralend witte tanden. Inclusief gratis set om uw tanden thuis te bleken.
Witte tanden en een stralend gebit Philips.
Intrinsieke verkleuring is genetisch bepaald de één is met wittere tanden geboren dan de ander of ontstaat door bijvoorbeeld ouderdom of het gebruik van bepaalde medicijnen. Extrinsieke verkleuring wordt veroorzaakt door een laagje dat zich op de tanden en kiezen vormt door het nuttigen van bepaalde dranken en genotsmiddelen.
Wat doet suiker met je tanden?
Wat doet suiker met je tanden? Te veel suiker is niet goed voor je tanden. Als je dagelijks vaak suikerrijk eten, frisdranken en vruchtensappen nuttigt, heb je een grotere kans op gaatjes en tanderosie. Waarom is suiker slecht voor je tanden?
Welke behandeling is geschikt om tanden te bleken? The White Smile Company.
Is uw gebit geschikt om uw tanden te bleken. Het verrichten van een kleurmeting vooraf zodat u kunt zien hoe wit úw tanden kunnen worden. Dit consult is altijd gratis en vrijblijvend, u bent daarna nergens iets toe verplicht. Wilt u uw tanden in 20 minuten tijd tot 4 tinten witter hebben?
Krijg je wittere tanden met een pen van dertien euro? NPO Radio 1. appje. calendar. check. chevron-down. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. download. drag. facebook. fast-backward. fast-f
Als" je tanden uitdrogen worden ze witter. De snelste manier is om een föhn gedurende korte tijd op je tanden te zetten, maar niet op een warme stand." Hoe krijg je echt wittere tanden? Er zijn twee soorten verkleuring van tanden.
NTR Het Klokhuis tanden.
In de klas. Je hebt gezocht op tanden 7. Het Kantoor 99. Het Kantoor 5. Vragen van kinderen 171. Is dit niet wat je zocht? Probeer dan één van de onderstaande woorden. Mijn ouders vinden het goed dat ik me aanmeld.
TANDEN.
Elke tand wordt toegevoegd in de selectie tabel onderaan de pagina. Heeft u problemen bij het laden van de matrix? Download de fix op microsoft.com. De bestellingen zijn toegevoegd in de lijst onderaan de pagina. Toevoegen Uw tanden selectie. Er zijn geen tanden in uw selectie.
tand WikiWoordenboek.
Met de mond vol tanden staan. niet weten wat je moet zeggen/ergens versteld van staan. Met lange tanden eten. met tegenzin eten, kieskauwen. Op de tanden bijten. Zich bedwingen om zijn gevoelens niet te tonen. Tot de tanden gewapend zijn.

Contacteer ons