Meer resultaten voor tandarts

tandarts
Venice Dentists.
Onze filosofie en manier van werken zijn misschien iets anders dan u in Nederland gewend bent en een korte uitleg is dan ook op zijn plaats. De Italiaanse tandarts is bijna nooit volledig opgeleid tot tandarts. Meestal betreft het een arts of tandtechnicus die geen opleiding tot tandarts genoten heeft zoals we die in Nederland kennen.
Uw tandarts in Utrecht Tandartsenpraktijk In je Element.
Uw tandarts in Utrecht. Een prettig en persoonlijk contact met uw tandarts en de kwaliteit van het geleverde tandheelkundige werk staan bij Tandartsenpraktijk in je element voorheen Tandartsprakijk Wittevrouwensingel centraal. U ontvangt daarom van ons een coulance regeling van tien jaar op kronen, bruggen, implantaten en een coulance regeling van vijf jaar op alle restauraties.
Tandartsverzekering: tandzorg voordelig verzekerd CZ.
U bevindt zich hier.: Aanvullende verzekering Tandarts. Wilt u ook de zorg voor uw gebit meeverzekeren? Kies dan voor een tandartsverzekering. De aanvullende verzekering Tandarts is onze voordeligste tandartsverzekering voor behandelingen bij de tandarts of orthodontist voor 1925, per maand.
Home Tandartspraktijk De Raafstraat Tandarts Helmond.
Met zijn vaste assistente, u komt altijd bij uw eigen tandarts die u en uw mondsituatie kent. Bij afwezigheid van uw tandarts kunt u geholpen worden door een andere tandarts binnen onze praktijk. Bij de praktijk zijn ruime gratis parkeervoorzieningen.
Wordt de tandarts vergoed? Check nu fbto.nl.
Extreme angst voor de tandarts: Je krijgt de eerste afspraak bij een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde CBT altijd vergoed. Meerdere implantaten: je zorgverlener vraagt de behandeling eerst bij ons aan. Betalen we de tandarts uit de basisverzekering? Dan betaal je eigen risico.
Tandartspraktijk Mondmedicentrum Tiel Centrum, Tandarts Tiel.
Tijdens de kerstvakantie naar de tandarts? Bron: Mondmedicentrum, 19 december 2015. De tandartspraktijken van Mondmedicentrum zijn tijdens de kerstvakantie gesloten. Actuele informatie over de dienstdoende tandarts in uw regio vindt u via uw spoedhulp button. Wij wensen u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!
Homepage Buijs Tandartsen.
We zijn een tandarts die niet pas in actie komt bij problemen. Wij inventariseren vooraf de risico's' en uw wensen. Vervolgens maken we een plan. Ons doel: een onderhoudsvrij gebit. Met de nieuwste technieken en microscopische precisie zorgen we voor een mooi en gezond gebit dat eenvoudig schoon te houden is.
De Startende Tandarts.com.
Wat moet je eigenlijk allemaal regelen als tandarts? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Wij nemen met jou de belangrijkste zaken door om te regelen en weten op het gebied van wetgeving, verzekeringen, belastingen en al het andere papierwerk.

Contacteer ons