Op zoek naar facings tanden?

facings tanden
Composiet Facings Ervaringen met Voor en Na foto's.'
Apollo Tandheelkunde in Rotterdam biedt met composiet facings de oplossing voor zowel kleine als zeer grote gebitscorrecties. Met het plaatsen van composiet facings heeft u binnen 3 uur een prachtige glimlach. Hieronder bekijkt u enkele behaalde resultaten met composiet facings.
Porseleinen facing tanden voor een prachtig gebit.
Mooie tanden maken is hun passie en zij doen ook niet anders dan dat. Met meer dan 1500 porseleinen facings en porseleinen kronen per jaar zijn zij ervaringsdeskundigen op dit specifieke gebied.Vooral ook de duurzaamheid van zijn kronen en facings spelen voor hen een enorm grote rol.
Witte tanden Amsterdam Esthetische Tandheelkunde Amsterdam.
Met porseleinen facings kiest u voor facings die op maat gemaakt worden door een tandtechnicus. Overtuig uzelf door te kijken naar onze spectaculaire voor en na foto's. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Witte tanden Amsterdam.
Facings rechte en witte tanden Kosten, ervaringen en foto's.'
Bij porseleinen facings zijn twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling worden je tanden beslepen en wordt de vorm van de facings bepaald door middel van een afdruk van je tanden. Ook worden er fotos van je tanden genomen en wordt de kleur van de facings nauwkeurig vastgesteld.
Tand facing: ons specialisme, pijnloos, snel en elegant.
Een perfect wit gebit gebit met onzichtbare facings. Heeft u gezonde en sterke tanden maar bent u niet tevreden met hoe uw gebit er uitziet? Is er bijvoorbeeld een stuk tand afgebroken, heeft u onregelmatige tanden, een ongewenst spleetje tussen uw tanden of kleurverschillen?
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Welke soorten facings bestaan er? Een facing wordt gemaakt van twee verschillende soorten materiaal. Het kan bestaan uit composiet of porselein. Beide materialen zijn erg solide en maken de schildjes facings in principe even sterk als de rest van je tanden.
Facing.
Hierdoor zal de facing beter hechten. Vervolgens brengt de tandarts het composiet laagje voor laagje aan en ontstaat er een facing die bij de rest van je tanden past. Een facing kan van composiet vulmateriaal of van porselein gemaakt worden. De kosten van een facing kunnen verschillen door het materiaal waar de facing van gemaakt wordt. Vraag je tandarts altijd naar de materiaalopties en naar wat de behandeling gaat kosten. De kosten voor een facing zitten niet in het basispakket. Vergoeding van een deel van de kosten komt uit de aanvullende tandartsverzekering. Over het algemeen blijven facings vele jaren zitten.
FACINGS ALLEEN KWALITEIT GELDT VOOR ONS. COMPOSIET FACINGS beste genomineerd ex ACTA tandartsen gratis info-intake
Wij maken facings van de allerbeste kwaliteit, in composiet en porselein. VOOR AL UW composiet en porseleinen FACINGS. 6 composiet facings, kosten patient 275 euro, in 2 uur klaar, licht slijpen aan de tand. Deze heer loopt zijn hele leven al met deze tanden.

Contacteer ons