Resultaten voor facings tanden

facings tanden
Ivorenkruis.nl.
De facing van composiet heeft zowel de kleur als de stand van de tanden verbeterd. Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein. Voor een facing van composiet hoeft de tandarts over het algemeen minder aan uw tand te slijpen.
Porseleinen facings Esthetische Tandheelkunde Amsterdam oud ACTA tandartsen.
Iedere patiƫnt wordt door het laboratorium gezien voor kleur en vormbepaling. Als de facings na1 week klaar zijn bestaat de mogelijkheid door de technieker de facings in de mond te laten passen en kan hij ter plaatse wijzigingen aanbrengen geheel naar uw wensen.
Mooier met facings Gezondheidsnet.
Facings zijn schildjes die op de tanden worden geplakt, om ze minder scheef, lichter, langer of breder te maken. Een tand of kies die te ver naar achteren staat, kan bijvoorbeeld dikker worden gemaakt. Facings kunnen ook spleetjes tussen de tanden opvullen.
Porseleinen facing tanden voor een prachtig gebit.
Wil je met de facings je tanden juist witter maken? Dan combineren wij het plaatsen van facings graag met een bleekbehandeling voor al je tanden. Een kroon in plaats van facing van revolutionair dun materiaal. Met facings kunnen we ook oneffenheden en spleetjes tussen je tanden wegwerken.
Facings nodig of wilt u meer informatie? CDC Complete Tandzorg.
Dankzij het plaatsen van facings op uw verkleurde of beschadigde tanden krijgt u een mooi en recht gebit. Onze tandartsen geven u graag persoonlijk advies. Kiertjes, afgebroken hoekjes, tanden die scheef staan: met facings behoren al deze problemen tot het verleden.
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
U kiest in samenspraak met de tandarts de gewenste kleur voor de facings. Vervolgens behandelt de tandarts uw tanden met hechtmateriaal, waarna we de facings op uw tanden plaatsen. Na de plaatsing worden de facings met een speciale lamp uitgehard.
Lelijke composiet facings. Help Tandarts.nl.
Dit kan echt veel beter, en daarvoor zijn zelfs geen facings nodig; Zijn het eigenlijk wel facings of werden de restauraties rechtstreeks met composiet op je tanden gemaakt? Iemand die een natural layering techniek goed in de vingers heeft maakt, hier echt wel wat mooiers van Ik denk dat het ook beter ware geweest dat eerst de spleetjes met orthodontie waren gesloten dan, waren de tanden minder breed en plomp en was de verhouding lengte/breedte beter.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Vergoedingen facings vergelijken. Welke soorten facings bestaan er? Een facing wordt gemaakt van twee verschillende soorten materiaal. Het kan bestaan uit composiet of porselein. Beide materialen zijn erg solide en maken de schildjes facings in principe even sterk als de rest van je tanden.

Contacteer ons