Meer resultaten voor gebit

gebit
Blijvend gebit gezondkindergebit.nl.
Het blijvend gebit komt door als kinderen een belangrijke periode doormaken in het zelfstandig worden. Zo zullen ze langzamerhand de verzorging van hun gebit zelf willen gaan doen en zullen ouders minder grip krijgen op de mondhygiëne van hun kind.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Home.
Hoe moeten kinderen op de lagere school voor hun gebit zorgen? Waarom moeten melktanden zo goed worden verzorgd als ze later toch worden gewisseld? Is een droge mond slecht voor mijn gebit? Klopt het dat bepaalde frisdranken mijn gebit aantasten?
gebit WikiWoordenboek.
Zweeds: bett sv. Het woord gebit staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd gebit herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie.
Invloed op het gebit gezondkindergebit.nl.
Ook van een zuuraanval kan het glazuur weer herstellen, maar net als bij suikers duurt dit proces een tijdje. Voor het gebit is het slecht als er te vaak op een dag producten die zuren bevatten gegeten of gedronken worden.
Gebit Puber opvoeden.nl.
Suikervrije kauwgom kan het gebit ook een beetje helpen beschermen, maar overdaad schaadt. Ook poetsen met een harde tandenborstel kan het tandglazuur beschadigen. Probeer een halfuur te wachten met tandenpoetsen na het eten of drinken van iets zuurs, omdat je anders het zuur in de tanden poetst.
Gebit Spreekbeurten.info.
Als je een mooi gebit wilt dan moet je je tanden goed verzorgen. 2 of 3 keer op een dag poetsen. En elk half jaar naar de tandarts. Als je je gebit extra wilt verzorgen kan je ook flossen met draadjes tussen je tanden.
Skion Gebit en mond.
Een slechte en onregelmatige mondverzorging zal het gebit niet ten goede komen, evenmin als veel suikers eten en drinken. Door minimaal twee maal daags de tanden zorgvuldig te poetsen en ieder half jaar het gebit te laten controleren bij de tandarts en mondhygiëniste kun je preventief zorgen voor het gebit.

Contacteer ons