Op zoek naar implantaat tand?

implantaat tand
Implantaten samengevat Tandarts.nl.
Hierna vindt u uitgebreide informatie over implantaten. Een implantaat lijkt op een titanium schroefje en is te vergelijken met een kunstwortel, die op de plaats kan worden gezet van de wortel van de tand of kies die in uw gebit verloren is gegaan.
Tandimplantaten Wat zijn het en wat zijn de voordelen?
Wanneer zijn tandimplantaten een goede oplossing? Bij vervanging van een enkele tand: kroon op implantaat. Bij vervanging van meerdere tanden: brug op implantaat of uitneembare frameprothese op implantaat. Bij vervanging van alle tanden: een vaste prothese of een uitneembare prothese klikgebit.
Tandimplantaten nodig in uw bovenkaak of onderkaak?
Na de plaatsing van een implantaat. Wanneer een implantaat geplaatst is duurt het nog drie tot zes maanden voor het voldoende aan het bot gehecht is. In die tijd moeten de implantaten de tijd hebben om zich goed te hechten en mag u dus geen harde dingen eten. De kosten van een tandimplantaat. Bent u benieuwd naar de kosten van een tandimplantaat? Bekijkt u dan voor een indicatie onze pagina met tarieven. Kies een behandeling. Ik wil graag informatie over Maak een keuze. Tand of kies trekken.
Implantaat Uitleg en Behandeling Tandartspraktijk Dental Clinics.
Dankzij een implantaat blijven de vorm van uw kaakbot en de stand van uw tanden en kiezen behouden en kunt u weer goed kauwen en genieten van eten. Voor een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar. Links en downloads. Informatiebrief betreffende het trekken van een tand, kies of wortelrest.
Implantaat bij één missende tand of kies.
Een missende tand of kies kan vaak vervangen worden door een brug, een etsbrug of door een uitneembare prothese een plaatje. Een andere mogelijkheid is de missende tand of kies te vervangen door een implantaat. Een implantaat is een kunstwortel van titanium.
Implantaat bij kaakchirurg en tandarts: 3550 twee stuks Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
En die implantaten bij een geheel tandeloze kaak onder de basisverzekering, is alleen van toepassing bij een zogenaamd klikgebit. Daar is trouwens ook het eigen risico van toepassing plus een eigen bijdrage 12500, per onder of bovenprothese. Is dus totaal niet vergelijkbaar met een implantaat voor een enkele kies of tand.
Implantaten Tanden Bij de Specialist Tandarts NGdent.nl.
Home Behandelingen Implantaten. Wat is een tandimplantaat? 1: Natuurlijke tand 2: Implantaat 3: Kroon. Een implantaat is een kunstwortel tand geïmplanteerd in de plaats van een natuurlijke tand. Implantaten hebben de vorm van een schroef die wordt ingebracht in het kaakbot.
Independer.

Contacteer ons