Meer resultaten voor implantaat tand

implantaat tand
Implantaten Tanden Bij de Specialist Tandarts NGdent.nl.
Home Behandelingen Implantaten. Wat is een tandimplantaat? 1: Natuurlijke tand 2: Implantaat 3: Kroon. Een implantaat is een kunstwortel tand geïmplanteerd in de plaats van een natuurlijke tand. Implantaten hebben de vorm van een schroef die wordt ingebracht in het kaakbot.
Tandimplantaten nodig in uw bovenkaak of onderkaak?
Na de plaatsing van een implantaat. Wanneer een implantaat geplaatst is duurt het nog drie tot zes maanden voor het voldoende aan het bot gehecht is. In die tijd moeten de implantaten de tijd hebben om zich goed te hechten en mag u dus geen harde dingen eten. De kosten van een tandimplantaat. Bent u benieuwd naar de kosten van een tandimplantaat? Bekijkt u dan voor een indicatie onze pagina met tarieven. Kies een behandeling. Ik wil graag informatie over Maak een keuze. Tand of kies trekken.
Zorgkaart Nederland.
Implantaat bij één missende tand of kies.
Een missende tand of kies kan vaak vervangen worden door een brug, een etsbrug of door een uitneembare prothese een plaatje. Een andere mogelijkheid is de missende tand of kies te vervangen door een implantaat. Een implantaat is een kunstwortel van titanium.
Independer.
Implantaten Amsterdam Noord en Zaandam Dentalzorg Tandheelkunde.
Een kroon op een implantaat wordt geplaatst wanneer er slechts één tand vervangen moet worden. Dit kan zijn wanneer een tand of kies ontbreekt of niet meer geschikt is voor een vulling. De kroon zorgt voor stabiliteit van het gebit.
Alles Over Implantaten: Hoe, Wat En Waarom? Van Leeuwen Tandartsen Leiden.
Bij een vervanging van één tand of kies wordt het implantaat geplaatst om hier vervolgens een kroon op vast te schroeven of te lijmen. Dit zorgt ervoor dat een enkele tand of kies vervangen kan worden zonder dat de naastgelegen tanden of kiezen ook behandeld moeten worden.
Implantaten: een duurzame oplossing Implantaat.
Met enige regelmaat sneuvelde er een tand of kies, wat met een plaatje opgelost werd. Totdat het niet meer met een plaatje Antoinette van de J. Lees meer Lees meer ervaringen. Gewoon een beetje dom dat ik niet veel eerder voor een implantaat gekozen heb!

Contacteer ons