Resultaten voor klikgebit

klikgebit
Hoe ziet het behandeltraject er uit? Gratis Klikgebit.
Om te kunnen bepalen of u voor de verzekering in aanmerking komt voor het plaatsen van een Gratis Klikgebit en het inbrengen van implantaten bij u mogelijk is, maken we tijdens het eerste consult vooronderzoek röntgenfotos van uw mond. Komt u op basis van het onderzoek in aanmerking voor een klikgebit en dus volledige vergoeding daarvan, dan sturen wij de röntgenfotos mee met de aanvraag.
Klikgebit, de ideale oplossing Kliniek Tandheelkunde Sneek.
Met een klikgebit zult u ervaren dat u weer kunt genieten van eten zonder zorg voor het losschieten van uw gebit. Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft regelmatig voorlichtingsdagen over het klikgebit waar alles wordt verteld over de mogelijkheden en de voordelen.
wat is een klikgebit.
Dan is de oplossing hier; het klikgebit, maar wat is nou eigenlijk een klikgebit. Een klikgebit is een kunstgebit dat een extra verankering door middel van implantaten heeft, doorgaans zijn dit er twee of vier. De implatanten zijn een soort holle schroefjes, waar allerlei soorten systemen op geschroeft kunnen worden.
Klikgebit bovenkaak en onderkaak MKA Midden Brabant.
Hiervoor wordt vaak de hulp van de MKA-chirurg ingeroepen. De MKA-chirurg plaatst dan zogenaamde implantaten waarop de tandarts dan een klikgebit kan maken. Een klikgebit kan zowel in de bovenkaak als onderkaak gemaakt worden. Indien er functionele problemen worden vastgesteld zullen wij het behandelvoorstel voorleggen aan de zorgverzekeraar om zo voor vergoeding in aanmerking te komen.
klikgebit; kunstgebit op implantaat.
Voordat u besluit om een klikgebit te nemen, kunt u bij ons advies inwinnen over de voor en nadelen ervan en een goede afweging maken, wat voor u het beste is. Besluit u dan positief voor een klikgebit dan gaan de volgende stappen worden genomen.:
Klikgebit Rotterdam Klikprothese op implantaten.
Wat is een klikgebit? Een klikgebit of klikprothese is een kunstgebit dat vastgeklikt wordt op tandimplantaten, zgn. Het kan voor reiniging uit de mond gehaald worden en opnieuw worden vastgeklikt. Voor veel mensen met een loszittende gebitsprothese kan deze behandeling een uitstekende oplossing zijn.
Klikgebit en klikprothese Tandheelkundig Centrum Wilhelminapier.
Doorverwezen voor een klikgebit. Als u verwezen bent voor een klikgebit door een collega-tandprotheticus, wordt het klikgebit gemaakt door deze verwijzer. Wij plaatsen in dat geval alleen de implantaten. Als u niet doorverwezen bent door een tandprotheticus wordt het klikgebit in ons centrum gemaakt.
Klikgebit in 1 dag: s middags direct eten en functioneren.
Daarom is het belangrijk dat we sóchtends de implantaten plaatsen zodat onze eigen tandtechnici na afdrukname de prothese dezelfde dag nog kunnen aanpassen tot KLIKgebit. Na het plaatsen van het nieuwe KLIKgebit kunt u in de middag direct eten en functioneren.

Contacteer ons