Op zoek naar tanden bleken?

tanden bleken
Tanden bleken in Tiel Care for Dental Tandheelkundig Centrum.
Tanden bleken in Tiel. Aantrekkelijk, stralend wit gebit! Tanden bleken is steeds meer in opkomst. Want wittere tanden is iets wat veel mensen willen: het maakt jonger èn aantrekkelijker. Kortom, het is een boost voor uw zelfvertrouwen en het kan gewoon bij onze professionele tandartsen in Tiel!
Resultaat tanden bleken beste van Nederland! White Shine Hilversum.
Sommige mensen die hun tanden recentelijk hebben laten bleken raken al heel gauw gewend aan de nieuwe kleur waardoor ze het idee hebben dat de tanden niet meer zo wit zijn na een aantal maanden, doorgaans zal de kleur na een aantal maanden hooguit twee tot drie tinten teruglopen, echter tanden zijn nu eenmaal aan verkleuring onderhevig dus de mate van verkleuring is mede inherent aan wat je eet en drinkt, en eventueel rookt.
Tanden bleken voor extra witte tanden The White Smile Company.
Wees zuinig op je tanden en laat ze professioneel witter bleken met behulp van uitvoerig geteste whitening-gels uit de USA en ultramoderne Dental LED-lampen. Dit kan al vanaf 59, all-in. Nu bij de enige echte gespecialiseerde witte-tanden-kliniek van Nederland. Wij zijn sinds 2002 de 1e kliniek en marktleider in Nederland op het gebied van professioneel tanden bleken.
Tanden bleken bij Sense of Smile.
Tanden bleken bij Sense of Smile. Tanden bleken bij Sense of Smile b3heerd3r 2016-02-15T1924560000.: Je tanden staan onder invloed van je dagelijks leefpatroon. Met name eten en drinken van bijvoorbeeld koffie, thee en roken. Het gebit staat voortdurend bloot aan diverse verkleuringen.
Tanden bleken Tandartsenpraktijk Van Kerkhof in Eerbeek.
Mondhygiëne / parodontologie. Professioneel bleken, met direct zichtbaar resultaat. Als u in de spiegel kijkt, wat vindt u dan van de kleur van uw voortanden? Toch liever een tintje lichter van kleur, of iets minder gelig? U denkt, dat u dit zelf kunt met producten uit de supermarkt of drogist? Wij kunnen u professioneel verder helpen en adviseren. Stralend witte tanden.
Tandenbleek specialist Amstelveen Beauty Center.
Tanden bleken is het behandelen van de tanden met als doel, de kleur van de tanden te veranderen. Een stralend wit gebit is het gewenste resultaat. Bij het tanden bleken maakt men gebruik van een tandenbleek-gel. De gel wordt aangebracht op de tanden waarna een tandenbleek-lamp het bleekproces activeert.
Tanden bleken Marina Clinic.
Wat kost tanden bleken? Er zijn meerdere manieren om uw tanden te bleken. U kunt bij Marina Clinic een afspraak maken voor een eerste consult. Tijdens dit gesprek krijgt u alle benodigde informatie rondom het bleken van uw gebit, inclusief de kosten van de voor u meest geschikte methode.
Philips Zoom! Tanden bleken Orthodontiepraktijk Bakker.
Tevens bevat de bleekgel ACP amorf calciumfosfaat en kaliumnitraat: deze stoffen zorgen voor minder gevoeligheid van de tanden en verbeteren het tandglazuur. De combinatie van lamp en gel zorgen voor een snel en effectief resultaat. Binnen anderhalf uur zijn uw tanden tot 6 tinten witter! Tanden bleken met Philips Zoom!

Contacteer ons