Resultaten voor witte tanden

witte tanden
Wittere tanden een stralend wit en gezond gebit zonder te bleken.
Gezonde en witte tanden beginnen met een goede verzorging. Door goed met je gebit om te gaan behoud je zo lang mogelijk je sterke en witte tanden. Zorg je al goed voor je tanden en wil je weten welke voedingsmiddelen je tanden wit maken of hoe je natuurlijke whitening producten maakt?
Witte tanden? WITGEBIT De specialist in tanden bleken.
Je kan niet dagen of wekenlang wachten op resultaat, het moet nu gebeuren! Jij hoort, ziet en leest veel over tanden bleken en wilt graag ook weer die witte tanden die je al zolang mist. Je weet alleen niet waar je moe t beginnen of wat je kan vertrouwen.
Tanden bleken in 1 uur WIT tanden bleken.
Bij WIT zijn alle medewerkers opgeleid in de tandheelkunde en wordt er gewerkt met de PrevDent methode. Tanden bleken bij WIT gebeurt altijd onder supervisie van een tandarts en maakt uw tanden gemiddeld 8 tinten witter! Witte tanden door een bleekbehandeling in de tandartspraktijk.
Witte tanden Oma Weet Raad.
Het klinkt heel raar, maar het werkt wel! Ik gebruik voor witte tanden een papje van een diarreepil en een beetje water 2 druppels smeer het papje op je tanden en laat het 2 minuten zitten en spoel het dan weg.
Simpele trucjes voor stralend witte tanden zonder bleken!
Helaas wordt de mooie witte kleur van je tanden snel aangetast door bepaald voedsel en verschillende drankjes. Gelukkig hoef je je dagelijkse kopjes thee en koffie niet op te zeggen zolang het met mate is natuurlijk, want er zijn een aantal andere manieren om mooie, witte tanden te krijgen.
Tips voor wittere tanden Stijl Magazine.
Door 2 à 3 keer per dag je tanden te poetsen, zorg je dat je tanden wit en schoon blijven. Maar toch kan het soms zo zijn dat je tanden niet die mooie witte kleur hebben die jij graag wilt.
Hoe krijg je echt wittere tanden? Gemist Uitzendingen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
De White Touch Now van Prodent is een whitening-pen waarmee je direct wittere tanden krijgt. Of zoals fabrikant Prodent het zelf zegt: een innovatieve pen die je op elk moment van de dag voorziet van een zelfverzekerde Hollywood smile of witte tanden on the go.
Witte tanden en een stralend gebit Philips.
Een andere vorm van verkleuring is fluorose. Dit zijn ongevaarlijke witte vlekjes op de tanden van kinderen, die kunnen ontstaan wanneer doorkomende tanden worden blootgesteld aan te veel fluoride door bijvoorbeeld gebruik of doorslikken van te veel tandpasta. Wat kan ik zelf tegen de verkleuring van tanden doen?

Contacteer ons