Op zoek naar witte tanden?

witte tanden
Witte Tanden De Tandarts geeft u een Witte Glimlach!
Echt witte tanden lijken namelijk wel blauw, en zullen ongewenste associaties oproepen bij de omgeving zoals kunstgebit wit of tanden als krijtjes. Dit krijtjeseffect trad vroeger wel op bij mensen die witte tanden probeerden te krijgen met een zelfhulpmiddel, waardoor het glazuur werd aangetast en de tanden niet alleen wit maar ook blijvend dof werden.
witte tanden? Lees hier 7 weetjes over wat wel en niet werkt.
De wens om witte tanden te hebben is al heel oud. Zo gebruikten de oude Egyptenaren een mengsel van puimsteen en wijnazijn om hun tanden een tintje witter te maken. De oude Romeinen hadden er nog meer voor over en spoelden hun gebit hiervoor met, jawel.
Witte tanden? WITGEBIT Witte tanden na 1 bezoek.
Alle tandpastas die je hebt geprobeerd helpen niet en de tandarts is te duur en bovendien een beetje eng. Jij hoort, ziet en leest veel over tanden bleken en wilt graag ook weer die witte tanden die je al zolang mist.
Hoe krijg je wittere tanden en kiezen? Alles over witte tanden en kiezen.
Maar met name de tanden hebben ook een esthetische functie: een fraai gebit en een stralende lach zijn aantrekkelijk. Witte tanden dragen daar zeker aan bij. Als één of meerdere tanden of kiezen zijn verkleurd, kan dat zeer storend zijn.
Tips tricks voor witte tanden.
Reageer 6 Favoriet 0. Witte tanden: een perfecte Hollywood-smile willen we allemaal, toch? Maar om je tanden nou meteen te laten bleken. Gelukkig zijn er manieren om moeder natuur een handje te helpen en zelf voor wittere tanden te zorgen!
Witte tanden Oma Weet Raad.
Het klinkt heel raar, maar het werkt wel! Ik gebruik voor witte tanden een papje van een diarreepil en een beetje water 2 druppels smeer het papje op je tanden en laat het 2 minuten zitten en spoel het dan weg.
Witte tanden: Tandartsenpraktijk Quist.
Een gezond en goed functionerend gebit is belangrijker dan witte tanden. In het verleden waren wij terughoudend ten opzichte van bleken, daar er vele producten op de markt zijn die veel beloven en weinig waarmaken en die tot klachten kunnen leiden.
Tanden bleken in 1 uur WIT tanden bleken.
Bij WIT zijn alle medewerkers opgeleid in de tandheelkunde en wordt er gewerkt met de PrevDent methode. Tanden bleken bij WIT gebeurt altijd onder supervisie van een tandarts en maakt uw tanden gemiddeld 8 tinten witter! Witte tanden door een bleekbehandeling in de tandartspraktijk.

Contacteer ons