Zoeken naar facings composiet

facings composiet
MzcdeLind Cosmetische tandheelkunde.
Wat bieden wij aan? Onder de naam Restyle your Smile realiseren wij de mooiste gebits make-overs met composiet! Laat u informeren over de zeer uitgebreide mogelijkheden en vraag om een vrijblijvende begroting. Composiet facings worden vaak gedeeltelijk uit uw aanvullende verzekering vergoed!
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Met een zogenaamde facing is dat uiterlijk te verfraaien. Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt. Composiet of porseleinen facing? In onze kliniek worden uitsluitend composiet facings aangebracht.
Tandenfee Rotterdam Deal van de dag Groupon Rotterdam.
264 voor 4 composiet facings waarde 640. 379 voor 6 composiet facings waarde 960. Een facing is niets anders dan tandkleurig vulmateriaal, gemaakt van composiet. Vulmateriaal, dus je kan een facing gebruiken als er een stukje van je tand afgebroken is of om je tand recht te krijgen.
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
Facings laten plaatsen. De behandelingen voor het plaatsen van composiet facings en porseleinen facings verschillen. Voor het plaatsen van porseleinen facings maakt u twee afspraken, terwijl we composiet facings gedurende één behandeling plaatsen. Voor het plaatsen van porseleinen facings maken we twee afspraken.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Zodra het composiet hard is geworden, kan de overtollige hoeveelheid composiet weggeslepen worden. Na een polijstbehandeling zijn de facings klaar. Ook bij het plaatsen van facings van porselein worden de tanden behandeld met een zuur, waarop vervolgens de facings geplakt worden.
Composiet facings Esthetische Tandheelkunde Amsterdam Ex ACTA tandartsen verzekering gedekt.
6 composiet facings boven en 6 composiet facings onder, in 2 sessies gedaan.tandvlees iets gecorrigeerd. 6 composiet facings, 3 uur werk, patiënt betaalde bij 260 euro na verzekering, zie ook hoofdstuk Bijzondere gevallen." Het laten plaatsen van facings hoeft niet duur te zijn.
Composiet facings bij Dentalzorg, betrouwbaar én duurzaam Dentalzorg.
Composiet facings bij Dentalzorg, betrouwbaar én duurzaam. Wat is zijn de voordelen van een composiet facing? Een composiet facing is in het algemeen goedkoper dan een porseleinen facing. Bij composiet facings wordt er niets tot weinig van de tand afgeslepen.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Welke soorten facings bestaan er? Een facing wordt gemaakt van twee verschillende soorten materiaal. Het kan bestaan uit composiet of porselein. Beide materialen zijn erg solide en maken de schildjes facings in principe even sterk als de rest van je tanden.

Contacteer ons