Resultaten voor facings composiet

facings composiet
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Met een zogenaamde facing is dat uiterlijk te verfraaien. Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt. Composiet of porseleinen facing? In onze kliniek worden uitsluitend composiet facings aangebracht.
Composiet facings voor een voordelige prijs.
Het resultaat dat u kunt verwachten van composiet facings is niet te vergelijken met het resultaat dat u kunt verwachten met porseleinen facings. Composiet facings gaan veel minder lang mee dan porseleinen facings. Een composiet facing verkleurt eerder en gaat maximaal ongeveer 5 jaar.
Tandarts Eerbeek tandarts praktijk Fabels uw tandarts in Eerbeek Loenen Brummen Dieren Hall Oeken Tonden.:
Door composiet vullingen en zes composiet front facings kan meneer weer trots zijn op zijn gebit. De stand van vier scheve en verkleurde boventanden zijn gecorrigeerd met vier composiet facings. Door een val met schaatsen waren de voortanden van dit meisje afgebroken.
Facings De Gebitskliniek.
Facings kunnen worden gemaakt van composiet of porselein. Beide type facings hebben hun eigen voordelen. Voor facings van composiet hoeft er minder aan de tand geslepen te worden. De kosten liggen over het algemeen iets lager dan bij porselein en plaatsing kan vaak in 1 zitting.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Welke soorten facings bestaan er? Een facing wordt gemaakt van twee verschillende soorten materiaal. Het kan bestaan uit composiet of porselein. Beide materialen zijn erg solide en maken de schildjes facings in principe even sterk als de rest van je tanden.
Facing.
Een facing kan van composiet vulmateriaal of van porselein gemaakt worden. De kosten van een facing kunnen verschillen door het materiaal waar de facing van gemaakt wordt. Vraag je tandarts altijd naar de materiaalopties en naar wat de behandeling gaat kosten. De kosten voor een facing zitten niet in het basispakket. Vergoeding van een deel van de kosten komt uit de aanvullende tandartsverzekering. Over het algemeen blijven facings vele jaren zitten.
Composiet facings.
U bevindt zich hier: Facings De behandeling Composiet facings. Composiet facings worden gemaakt van een kunsthars, gevuld met glasdeeltjes die de uiteindelijke slijtsterkte en glans bepalen. De gewone witte vullingen waarmee gaatjes in de kiezen gevuld worden bestaan ook uit composiet.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Zodra het composiet hard is geworden, kan de overtollige hoeveelheid composiet weggeslepen worden. Na een polijstbehandeling zijn de facings klaar. Ook bij het plaatsen van facings van porselein worden de tanden behandeld met een zuur, waarop vervolgens de facings geplakt worden.

Contacteer ons