Resultaten voor kosten facings

kosten facings
Facings laten zetten Tandzorg Kralingen Rotterdam.
Het materiaal en het arbeidsintensieve werk van het tandtechnisch laboratorium maken dat de kosten van een facing van porselein hoger zijn dan een facing van composiet. Laat u altijd goed informeren en vraag de tandarts naar een kostenindicatie van de facings. Hoelang blijven facings zitten?
Ivorenkruis.nl.
De facing van composiet heeft zowel de kleur als de stand van de tanden verbeterd. Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein. Voor een facing van composiet hoeft de tandarts over het algemeen minder aan uw tand te slijpen. Ook is het resultaat beter voorspelbaar en de kosten zijn aanzienlijk lager dan bij een porseleinen facing.
Facings kosten Kliniek Tandheelkunde Sneek.
Tandartssneek Facings kosten. Hebben uw tanden niet meer de juiste vorm of kleur? Kliniek Tandheelkunde Sneek geeft u weer een stralend gebit door middel van facings. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van facings? De kosten van een facing behandeling kunnen per situatie verschillen.
Facings kosten.
U bevindt zich hier: Facings Financieel Facings kosten. De facings kosten kunnen erg uiteen lopen, van 80 euro voor een simpele facing tot 800 euro voor een hele nieuwe smile, afhankelijk van het materiaal waarvan de facings gemaakt worden, de methode en de omstandigheden in de mond.
prijs facings Tandarts.nl.
De facings kunnen daarna bij voorkeur op dezelfde dag door de tandarts geplaatst worden. Op deze manier is er vaak op een voorspelbare wijze een goed eindresultaat te behalen. Maar het kost van alle partijen veel tijd en samenwerking, waardoor de kosten ook relatief hoog liggen.
Facings laten plaatsen De Gebitskliniek.
Welk type facings zijn er? Facings kunnen worden gemaakt van composiet of porselein. Beide type facings hebben hun eigen voordelen. Voor facings van composiet hoeft er minder aan de tand geslepen te worden. De kosten liggen over het algemeen iets lager dan bij porselein en plaatsing kan vaak in 1 zitting.
Facings rechte en witte tanden Kosten, ervaringen en foto's.'
Behandeld in Sliedrecht Kosten: 0. Meld dit bericht. Tips voor mensen die facings willen. Door Diana op 17-05-2014 1730.: Ik heb facings laten plaatsen, alleen in de bovenkaak. Mijn tanden pasten als het ware niet mooi in mijn mond, nu wel!
Overzicht van prijzen facings, facing kosten en facings prijs.
Home / Financieel / Facings kosten. Facings kosten admin 2017-10-26T0945450000.: Sinds 1 januari 2013 mogen tandartsen hun tarief niet zelf meer bepalen. De facings prijs is wettelijk vastgesteld. De prijzen van cosmetische tandheelkundige behandelingen liggen vast, dus ook van de facing kosten.

Contacteer ons