Meer resultaten voor kosten facings

kosten facings
Facings Rotterdam Kop van Zuid.
Deze behandeling beschadigt de tand zelf niet. Van welk materiaal worden facings gemaakt? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein. Voor een facing van composiet hoeft de tandarts over het algemeen minder aan uw tand te slijpen. Ook is het resultaat beter voorspelbaar en de kosten zijn aanzienlijk lager dan bij een porseleinen facing.
Facings kosten.
U bevindt zich hier: Facings Financieel Facings kosten. De facings kosten kunnen erg uiteen lopen, van 80 euro voor een simpele facing tot 800 euro voor een hele nieuwe smile, afhankelijk van het materiaal waarvan de facings gemaakt worden, de methode en de omstandigheden in de mond.
Facings Kosten Mondzorg Fascinatio.
Wij zijn de innovatieve tandartspraktijk van Capelle aan den IJssel en omgeving met een eigen tandtechnisch laboratorium waar wij protheses, kunstgebitten en facings vervaardigen. Maar hoeveel kost het laten zetten van facings eigenlijk? Wilt u weten wat facings kosten? Over onze tandartspraktijk.
Composiet facings Esthetische Tandheelkunde Amsterdam Ex ACTA tandartsen verzekering gedekt.
Cart has been updated! tanden in de rij geplaatst met 6 composiet facings, 3 uur werk, kosten 1050 euro, verzekering betaalde 75 %, tandvlees licht gecorrigeerd. Facings laten plaatsen door een tandheelkundig specialist. Het plaatsen van composiet facings valt onder de minder invasieve tandheelkunde.
Facings Amsterdam Tandartspraktijk De Liefde.
De kosten voor facings zijn afhankelijk van het materiaal waarvan de facing wordt gemaakt en het aantal facings dat wordt geplaatst. U heeft de keuze uit facings van porselein en composiet. Daarnaast kunt u facings laten plaatsen op één tand, op enkele tanden of op al uw tanden en kiezen.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Onder overige tandheelkundige behandelingen vallen in de regel ook de kosten van een facingsbehandeling met medische grondslag. Ter verduidelijking worden in onderstaand tabeloverzicht de vergoedingen voor facings bij verschillende tandartsverzekeringen met elkaar vergeleken. Facing V15: composiet of confectie. 75% tot maximaal 250.,
prijs facings Tandarts.nl.
De facings kunnen daarna bij voorkeur op dezelfde dag door de tandarts geplaatst worden. Op deze manier is er vaak op een voorspelbare wijze een goed eindresultaat te behalen. Maar het kost van alle partijen veel tijd en samenwerking, waardoor de kosten ook relatief hoog liggen.
Facings laten plaatsen De Gebitskliniek.
Welk type facings zijn er? Facings kunnen worden gemaakt van composiet of porselein. Beide type facings hebben hun eigen voordelen. Voor facings van composiet hoeft er minder aan de tand geslepen te worden. De kosten liggen over het algemeen iets lager dan bij porselein en plaatsing kan vaak in 1 zitting.

Contacteer ons