Zoeken naar kosten facings

kosten facings
Facings kosten.
U bevindt zich hier: Facings Financieel Facings kosten. De facings kosten kunnen erg uiteen lopen, van 80 euro voor een simpele facing tot 800 euro voor een hele nieuwe smile, afhankelijk van het materiaal waarvan de facings gemaakt worden, de methode en de omstandigheden in de mond.
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Home Cosmetische Tandheelkunde Facings. De kosten voor facings worden vaak door de verzekering vergoed. Gratis eerste consult. Bel nu voor een afspraak: 020-6713886. Wat is een facing? Composiet of porseleinen facing? Waar dient een facing voor? Hoe lang gaat een facing mee?
Wat kosten Facings Smile2go.
Momenteel bezoeken 76 personen deze website. Wat kosten Facings? In onze westerse samenleving zijn hagelwitte en kaarsrechte tanden het ideaalbeeld. Gelukkig bestaan er facings: een soort dunne schildjes die over je tanden worden geplaatst en daarmee de uitstraling van je gebit drastisch verbeteren.
Prijzen voor tandheelkunde nieuwe tanden, facings, klikgebit, gebitsrenovatie.
Foto's' tanden bleken. Tandheelkunde: prijzen kosten tarieven. Esthetische tandheelkunde blijft vrijgesteld van BTW. Prijzen voor tandheelkunde in Belgiƫ Genk, Limburg: overzicht van de prijzen voor tandheelkundige ingrepen zoals: implantaten, bruggen, kronen, vals gebit, nieuwe tanden, kunstgebit, klikgebit op implantaten, All-on-4 vaste tanden op tandimplantaten, tandprothesen, stiftanden, porselein, facings, witten van tanden bleken van tanden bij de tandarts en een volledig nieuw gebit: vaste tanden op implantaten.
Facings rechte en witte tanden Kosten, ervaringen en foto's.'
Behandeld in Sliedrecht Kosten: 0. Meld dit bericht. Tips voor mensen die facings willen. Door Diana op 17-05-2014 1730.: Ik heb facings laten plaatsen, alleen in de bovenkaak. Mijn tanden pasten als het ware niet mooi in mijn mond, nu wel!
Facings Tandartspraktijk Zuiderterras Rotterdam.
Welk materiaal wordt gebruikt voor facings? Een facing wordt gemaakt van composiet of porselein. Bij een facing van composiet hoeft de tandarts over het algemeen minder aan uw tand te slijpen, ook is het resultaat beter voorspelbaar en de kosten lager dan bij een porseleinen facing.
Vergoeding Facings Tandartsverzekering.
Voor overige tandheelkundige behandelingen is krijg je een bepaald percentage tot een maximaal bedrag per jaar vergoed. Onder overige tandheelkundige behandelingen vallen in de regel ook de kosten van een facingsbehandeling met medische grondslag. Ter verduidelijking worden in onderstaand tabeloverzicht de vergoedingen voor facings bij verschillende tandartsverzekeringen met elkaar vergeleken.
Overzicht van prijzen facings, facing kosten en facings prijs.
Home / Financieel / Facings kosten. Facings kosten admin 2017-09-07T1526200000.: Sinds 1 januari 2013 mogen tandartsen hun tarief niet zelf meer bepalen. De facings prijs is wettelijk vastgesteld. De prijzen van cosmetische tandheelkundige behandelingen liggen vast, dus ook van de facing kosten.

Contacteer ons