Zoeken naar tandarts sneek

tandarts sneek
Tandarts Sneek De Telefoongids.
Tandarts in Sneek. Tandarts in Sneek. Kliniek Tandheelkunde Implantologie Sneek. Simmerdyk 14/B, 8601ZP, Sneek. Kliniek Tandheelkunde en Implantologie levert alle diensten op het gebied van gebitszorg. Naast de reguliere tandheelkunde is de kliniek trendsettend op het gebied v Lees meer.
archief belediging door Ozon tandzorg te Sneek HealOzone Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Naja van deze kliniek weet ik niks maar ik weet wel een goede angst tandarts in sneek. Allemaal vrouwen heel geduldig aardig en voor iederen vorm van angst is iemand die je helpt. Wij konden binnen een maand terecht als nieuwe patiënte.
Tandheelkunde de Loten.
Westereems 16, Sneek tel0515-414731.: Dit doen wij. Preventie en voorlichting. U bevindt zich hier.: Een goede tandenborstel; hoe ziet die er nou uit? Patiënt wisselt zelden van tandarts. Alles over het gebit. Nederlandse vereniging van mondhygiënisten. Ook voor orthodontische behandelingen kunt u bij ons terecht, tandarts H.J.
Independer.
Home Tandarts Keller.
Buiten de praktijkuren kunt u op het antwoordapparaat horen tot welke tandarts u zich kunt wenden als u s avonds of in het weekend dringend hulp nodig heeft. Indien U verhinderd bent graag ten minste 1 dag van tevoren afzeggen, daar wij anders de voor U gereserveerde tijd in rekening kunnen brengen. Klachtenregeling voor patiënten. Wat te doen als u niet tevreden bent? Doe uw mond open bij de tandarts! 8601 GA Sneek.
KNMT.
Terug naar het overzicht. Kliniek Tandheelkunde Sneek Sneek, Friesland. Tandarts-medewerker 8 24 uur Part time. Reageer op deze vacature. Gezocht wordt een tandarts voor ondersteuning van ons team. Profiel: teamspeler, positieve houding, vriendelijkheid, representatief en goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.
Tandartspraktijk LEONORA uw tandarts in Sneek.
Mocht u een idee hebben van wat u graag hier z. Dit is een nieuwsbericht. In de zomervakantie zijn wij mogelijk niet elke dag aanwezig. Indien u specia. Tandartspraktijk LEONORA Willemstraat 1 8601 GH Sneek 0515 432778 info@tandartsleonora.nl. 8601 GH Sneek.
Welkom bij Tandheelkundig Centrum Sneek Voor een gelukkige en gezonde glimlach!
Zon 800.000 Nederlanders zijn zelfs zo bang voor de tandarts dat zij niet meer durven te gaan. Ik ben lid geworden van de Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde NVVK.org en heb met dit lidmaatschap enorm veel kennis vergaard over de kindertandheelkunde. Tandheelkundig Centrum Sneek.

Contacteer ons