Zoeken naar tanden kronen

tanden kronen
Kroon of Brug De Gebitskliniek.
Kronen en bruggen. Kronen en/of bruggen zijn de ideale oplossing wanneer er slechts enkele tanden of kiezen vervangen hoeven te worden om weer een mooi en functioneel gebit te krijgen. Er wordt ook voor kronen en/of bruggen gekozen wanneer u uw eigen tanden mooier wilt maken.
Tandheelkundige Kronen en Bruggen een goede oplossing.
Omdat deze aangrenzende tanden als steunpilaren voor de brug dienen, is een aanpassing nodig in de vorm van twee kronen. Net als bij kronen, wordt ook een brug in de juiste kleur op maat gemaakt en is het een vaste vervanging.
Bruggen en kronen Elementen mondzorg.
Bruggen en kronen. Wat zijn bruggen en kronen? Bruggen en kronen zijn duurzame vervangers voor tanden en kiezen. Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd.
Kroon tand nodig? Brug tanden nodig? CDC Complete Tandzorg.
Een brug tanden is een ideale oplossing als u één of meer tanden mist. Geen gapend gat meer in uw mond, maar een mooi rijtje tanden! Vorm en kleur op maat. Het maken van kronen en bruggen is een vak apart.
Ivorenkruis.nl.
Kronen en bruggen. Duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk. Een behandeling voor een kroon of brug is ingewikkelder dan voor een gewone vulling.
Kronen van topkwaliteit. Wij zijn dé specialist! Vink Dental.
Wanneer een kroon laten plaatsen? Kronen hebben de functie om tanden en kiezen te vervangen, waarbij de oorspronkelijke vorm en functie zoveel als mogelijk wordt benaderd. Kronen zijn in feite porseleinen kapjes die worden geplaatst over een afgeslepen tand of kies.
Tanden kronen bruggen: info prijzen.
Nieuwe tanden: kronen en bruggen. Kronen en bruggen kapjes en overbruggingen zijn een belangrijk facet van esthetische cosmetische tandheelkunde. De laatste jaren is er veel vooruitgang geboekt, waardoor valse" tanden nu even mooi of mooier en natuurlijk ogen als echte tanden.
Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg. Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg.
Oorspronkelijk waren kronen van edele legeringen met voornamelijk goud. Door de stijging van de goudprijs zijn er ook alternatieven gekomen met lage onedele legeringen. Echter, met de opkomst van moderne materialen is het indicatiegebied hiervan beperkt. Facings zijn schildjes die op een deel van de tand worden geplakt ter esthetische verfraaiing. Het toepassingsgebied van een facing is anders dan bij een kroon, omdat een facing over het algemeen niet leidt tot een versterking van de tand. Een kroon omvat het eigen tandweefsel helemaal of grotendeels. Het toepassingsgebied van een facing is vooral op esthetiek van het bovenfront gericht of wanneer de kwaliteit van de tanden nog te goed is voor een kroon.

Contacteer ons