Resultaten voor tanden kronen

tanden kronen
De Kroon YouTube.
Plaatsing nieuwe tanden Roy Donders stap 3/3 Duration: 400. CDCtandzorg 7255, views. Anterior Multiple Preps Duration: 1752. UMichDent 139701, views. Goedkope kronen en bruggen Duration: 952. Jef van der Zel 1188, views. CEREC kronen bruggen in één dag bij Tandarts Kooistra Duration: 301.
Ivorenkruis.nl.
Kronen en bruggen. Duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk. Een behandeling voor een kroon of brug is ingewikkelder dan voor een gewone vulling.
Porselein facing en kroon voor je tand Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde.
Mooie tanden maken is hun passie en zij doen ook niet anders dan dat. Met meer dan 1500 porseleinen facings en porseleinen kronen per jaar zijn zij ervaringsdeskundigen op dit specifieke gebied.Vooral ook de duurzaamheid van zijn kronen en facings spelen voor hen een enorm grote rol.
Kroon Op Eigen Tanden.
Bovendien is een lege plaats in het gebit geen fraai gezicht. Uiteraard kunnen de tanden en of kiezen worden vervangen. Dit kan door een loszittende, uitneembare vervanging plaatje of frameprothese of door een vastzittende vervanging kronen op implantaten of een brug.
Kronen vervangen uw tanden. Wij zijn hierin gespecialiseerd!
Kronen hebben de functie om tanden en kiezen te vervangen, waarbij de oorspronkelijke vorm en functie zoveel als mogelijk wordt benaderd. Kronen zijn in feite porseleinen kapjes die worden geplaatst over een afgeslepen tand of kies. De kronen worden op de tand of kies vastgecementeerd.
Drie manieren om een kroon te plaatsen MKA Midden Brabant.
Een brug zit vast aan twee of meer pijlers. Pijlers zijn afgeslepen tanden of kiezen aan weerszijden van de open ruimte van de ontbrekende tand of kies. Een brug bestaat uit twee of meer kronen die op de pijlers passen en een brugtussendeel, ook wel dummy genoemd.
Kronen en Bruggen.
Om te voorkomen dat tanden en kiezen scheef gaan staan en/of gaan uitgroeien. Voor kronen of bruggen worden de volgende materialen gebruikt.: Dit materiaal is tandkleurig en ziet er zeer natuurlijk uit. Porselein wordt vooral bij kronen op de voortanden gebruikt.
Kroon tand nodig? Brug tanden nodig? CDC Complete Tandzorg.
Onze vijftien gespecialiseerde tandtechnici maken bruggen en kronen die perfect passen. Niemand die het verschil ziet met uw overige tanden. Ook prettig: bij CDC beslist u mee over de vorm, de kleur en het materiaal van uw kroon of brug.

Contacteer ons