Zoeken naar tandheelkunde

tandheelkunde
Centrum voor Complexe tandheelkunde Radboudumc.
Wij behandelen patiënten op doorverwijzing van de eigen tandarts. Dit is meer de gespecialiseerde tandarts voor complexe tandheelkundige problemen die niet bij de reguliere tandarts gedaan worden, zoals.: parodontologie kaakbot en tandvlees. restauratieve en cosmetische tandheelkunde. Centrum voor Complexe tandheelkunde.
Bijzondere tandheelkunde Het WKZ.
3508 AB Utrecht. Als er zich tijdens de behandeling van uw kind situaties voordoen waarbij u direct advies nodig heeft, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de polikliniek bijzondere tandheelkunde en buiten kantooruren met uw tandarts of huisarts.
Studiekeuze123.
Interessetesten Steden Studies Begrippenlijst Veelgestelde vragen Over Studiekeuze123 Contact. Tandheelkunde Wo Bachelor. WO Bachelor Gezondheid. De universitaire bachelorstudie Tandheelkunde is gericht op de vraag hoe tandheelkundige problemen kunnen worden opgelost. Belangrijke aandachtspunten zijn preventie, diagnose en wetenschappelijk verantwoorde behandeling van patiënten.
Bijzondere Tandheelkunde Sherpa.
Onze zorgbemiddelaars zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur en 12.30-16.30 uur. 035 646 37 52 Contactformulier. In de praktijk leveren drie tandartsen, een mondhygiënist en twee assistenten tandheelkundige zorg aan cliënten van Sherpa, Amerpoort en andere collega-instellingen.
Selectie en plaatsing Bachelor Tandheelkunde Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.
Dit houdt in dat je tijdens je inschrijving bij Studielink kiest voor een van de twee universiteiten om bij ACTA een studieplaats te kunnen bemachtigen. Als drager van het Hepatitis B virus, kun je geen tandarts worden en mag je de opleiding tandheelkunde niet volgen.
Bachelor Tandheelkunde Universiteit van Amsterdam.
Als je beseft hoe belangrijk een goed gebit is voor het uiterlijk, en hoe pijnlijk een onverzorgd gebit kan zijn, dan kunnen je handen gaan jeuken om daar iets aan te doen. In de studie Tandheelkunde leer je techniek en precisie te combineren met mensenwerk.
Tandheelkunde Rijksuniversiteit Groningen Studiekeuze123.
Over de opleiding. Lijkt het je leuk om een mooie kroon te maken en kun je begrip opbrengen voor de angsten en verwachtingen van patiënten? De studie Tandheelkunde leidt je op tot het beroep van tandarts. Studenten Tandheelkunde krijgen veel praktisch onderwijs.
Wiersma Tandheelkunde Heeg.
Gezondheidscentrum Heeg is een overkoepelend en compleet zorgcentrum. Daar mag hoogwaardige en gespecialiseerde tandheelkundige zorg natuurlijk niet ontbreken. Wiersma Tandheelkunde staat voor een breed aanbod aan tandheelkundige verzorging. Met onze jarenlange ervaring en kundigheid kunnen wij u de optimale mondzorg bieden.

Contacteer ons