Meer resultaten voor tandheelkunde

tandheelkunde
Centrum voor bijzondere tandheelkunde CBT.
Centrum voor bijzondere tandheelkunde CBT. Centrum voor bijzondere tandheelkunde CBT. In het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde CBT kunt u terecht als een behandeling in de algemene tandartspraktijk niet goed mogelijk is of specifieke expertise nodig is. U kunt hierbij denken aan gespecialiseerde kindertandheelkunde, problemen met gebit prothese, aangeboren afwijkingen, tandenknarsen of een second opinion.
Opleiding tandheelkunde Opleiding tandarts YouChooz.nl.
Na het behalen van je bachelordiploma Tandheelkunde ga je verder met de master Tandheelkunde. Na afronding van deze master mag je je in het BIG-register inschrijven als tandarts. Je onderzoekt gebitten, met als doel ziektes en afwijkingen te voorkomen en behandelen.
Selectie en plaatsing Bachelor Tandheelkunde Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.
Dit houdt in dat je tijdens je inschrijving bij Studielink kiest voor een van de twee universiteiten om bij ACTA een studieplaats te kunnen bemachtigen. Als drager van het Hepatitis B virus, kun je geen tandarts worden en mag je de opleiding tandheelkunde niet volgen.
voltijd bachelor Tandheelkunde Rijksuniversiteit Groningen.
Nadat je een master van de opleiding Tandheelkunde voltooid hebt, kun je werken in een praktijk, in een ziekenhuis of in een inrichting. Er zijn na de opleiding twee richtingen waarin je je kunt specialiseren: de orthodontie en mondziekten en kaakchirurgie.
Tandheelkunde Implantologie Aemstelwijck Tandheelkunde Implantologie Aemstelwijck Ouder-Amstel.
020-5063841 of 020-5124113. Tandheelkunde en Implantologie Aemstelwijck. Tandheelkunde en Implantologie Aemstelwijck is een tandheelkundige kliniek waar de algemene tandheelkunde en implantologie in de volle omvang worden uitgeoefend met alle aandacht voor de patiënt. Kwaliteit, Optimale hygiëne, preventie en samenwerking zijn speerpunten.
Studiekeuze123.
Interessetesten Steden Studies Begrippenlijst Veelgestelde vragen Over Studiekeuze123 Contact. Tandheelkunde Wo Bachelor. WO Bachelor Gezondheid. De universitaire bachelorstudie Tandheelkunde is gericht op de vraag hoe tandheelkundige problemen kunnen worden opgelost. Belangrijke aandachtspunten zijn preventie, diagnose en wetenschappelijk verantwoorde behandeling van patiënten.
Vergoeding tandarts en tandheelkundige zorg IZZ.
Tandheelkunde: 450 per jaar Kronen, bruggen, implantaten, gedeeltelijke protheses, tandvleesbehandelingen: 80%, maximaal 1.000 per jaar. IZZ Zorg voor de Zorg Extra 3. Tandheelkunde: 750 per jaar Kronen, bruggen, implantaten, gedeeltelijke protheses, tandvleesbehandelingen: 80%, maximaa l 1.500 per jaar. Tandheelkunde: 250 per jaar.
Tandheelkunde Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Als je beseft hoe belangrijk een goed gebit is voor het uiterlijk, en hoe pijnlijk een onverzorgd gebit kan zijn, dan kunnen je handen gaan jeuken om daar iets aan te doen. In de studie Tandheelkunde leer je techniek en precisie te combineren met mensenwerk. Deze bacheloropleiding volg je binnen het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

Contacteer ons